Salut baieti!Vreau sa stiu ce parere aveti voi despre Far Cry 2 pentru ca intentionez sa achizitionez jocul.
Nu am vazut ca este vreun thread cu acest joc.. asa ca avem ocazia sa vorbim mai mult despre acest joc!
Multumesc!
Salut baieti!Vreau sa stiu ce parere aveti voi despre Far Cry 2 pentru ca intentionez sa achizitionez jocul.
Nu am vazut ca este vreun thread cu acest joc.. asa ca avem ocazia sa vorbim mai mult despre acest joc!
Multumesc!
uite un thread deja activ unde te poti lamuri, chiar daca e de ps3, e tot una in principiu.
http://www.consolegames.ro/forum/f15...6-far-cry-2-a/
Pe scurt, daca vrei pacing, poveste, actiune, personaje memorabile, setpieces, nu te deranja cu el. Daca vrei foc foarte realist, product placement pentru Jeep Wrangler, mecanici facute sa iti piarda vremea si inamici care se respawneaza dupa ce dai primul colt nu ai putea sa nimeresti un joc mai bun.
Atunci,ce imi recomandati???Vreau poveste,grafica.. si nu in ultimul rand sa fie open world.Am vazut Fallout 3 ,dar mi se pare ca te plictisesti repede de el.Vreau ceva care sa ma tina in priza,sa ma tina muuult in fata televizorului!
Multumesc
Bookmarks