Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 171

Thread: Nioh

1. #21 SP
    Member adin33's Avatar
    Este si pe store-ul de RO

2. #22 SP
    Member sahara's Avatar
    Mi se pare mie sau DS e mai usor?

3. #23 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    L-am descar si eu. Este clar ca se vrea un DS. Eu, care nu am pus mana pe vreun DS, nu am ajuns prea departe in acest demo.
    Asteptam pareri si de la jucatorii mai hardcore!

4. #24 SP
    Member sahara's Avatar
    Incet incet ajungi mai departe

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

5. #25 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Am ajuns doar in zona aceea cand vin 4-5 insi deodata... Sper ca in versiunea finala sa existe un game mode (easy, normal .etc.)

6. #26 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    In calitate de gamer hardcore, spun cu mana pe inima ca niciodata nu m-am gandit ca un joc cu sabii mi se va parea prea greu. Dar uite ca a venit si ziua asta. Am ajuns pana cand au venit multi derbedei pe mine, i-am omorat pe toti, insa nu mai aveam potiuni. Un talhar m-a atacat miseleste pe la spate cand incercam sa pradez un cadavru si dus am fost.

7. #27 SP
    Member sahara's Avatar
    Am ajuns la primul boss...but damn ca dupa ce mi-a dat odata parca din ce in ce mai prost joc. Ma pun la somn.

8. #28 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    E exagerat de greu jocu asta. Am terminat toate Souls games, dar asta e tampit de greu. Nu-mi place sistemul de combat, si anume ca ramai blocat pe loc cand ti se termina stamina, foarte enervant, nu mai pun la socoteala ca inamicii iti dau two shot la tot pasul. Sa fie sanatosi, eu vroiam un alt Onimusha, asta nu stiu ce naiba vrea sa fie.

9. #29 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Jucat fix 46 de secunde dupa ceas. 25 de secunde m-am uitat la apa. Iesit din joc si sters.

10. #30 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    E exagerat de greu jocu asta. Am terminat toate Souls games, dar asta e tampit de greu. Nu-mi place sistemul de combat, si anume ca ramai blocat pe loc cand ti se termina stamina, foarte enervant, nu mai pun la socoteala ca inamicii iti dau two shot la tot pasul. Sa fie sanatosi, eu vroiam un alt Onimusha, asta nu stiu ce naiba vrea sa fie.
    N-am inteles prea bine mecanica aia de blocare a personajului, eu ma jur ca de multe ori mai aveam stamina si mi se oprea ala in loc de parca fugise la maraton. Jocul are sarm, combatul e foarte precis si necesita skill, dar trebuie cizelat la unele mecanici deoarece in stadiul in care e acum nu prea e fun.
    Poate ma corecteaza cineva, dar pentru a evita blocarea respectiva, trebuie sa schimbi acele stances in timpul combourilor. Nu stiu daca e adevarat, dar asa mi s-a parut.

11. #31 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Da, trebuie schimbate. Depinde de ce fel de inamic dai. E foarte greu jocul, mereu cand blocam,el tinea in partea opusa fata de inamic, abia in timp am observat ca este si lock on. Si eu speram la un fel de Onumisha.

12. #32 SP
    Member Kratos666's Avatar
    "Nioh oferă opțiunea de a alege între framerate și rezoluție pe PS4". Adica 1080p30 si 900p60, ceva de genu

13. #33 SP
    Member sahara's Avatar
    Iuhuu am reusit sa trec de boss

14. #34 SP
    Cum faci level up? Eu de fiecare data cand mor raman tot cu zero exp. Armura nu am gasit nicaieri, vai si amar de el joc.

15. #35 SP
    Member sahara's Avatar
    Paai..ori nu mori, ori te asiguri ca iti recuperezi grave-ul si ajungi la shrine.
    Sau cel mai usor vinzi itemele

16. #36 SP
    Member cosmins's Avatar
    Am incercat si eu sa il joc. E interesant dar al unele chestii m-a pierdut, ma enerveaza ca nu pot sa repar armurile si armele( poate nu am descoperit eu cum), la chestia cu skills iarasi sunt in ceata, sunt o multime, la un moment dat puneam asa la intamplare nu mai aveam rabdare sa citesc sa vad ce face fiecare in parte apoi iarasi sa ma intorc si sa aleg skillul cel mai potrivit. Inca nu m-am prins care e chestia daca dai resurect la aia morti si te bati cu ei, am vazut ca la unii apar niste iteme cu galben, daca ii invingi exista posibilitatea sa iti cada acele iteme?
    Si cred ca e singurul joc care l-am jucat la care ai doar 4 pietre (cele cu care arunci), cum dracu sa ai asa putine pietre, nici la Bloodborne nu aveai asa putine.

17. #37 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Doar din trailere si imi dau seama ca jocul asta incearca asa mult sa fie Souls...

18. #38 SP
    Nu seamana prea mult cu Souls, in afara de grafica darkish sumbra. De la atmosfera, naratiune, cultura japoneza tipica, clasica, pana la gameplay, e destul departe de Souls. Cel putin asta simt eu din demo, probabil e devreme sa vorbim.

19. #39 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    @cosmins: Acele iteme iti cad daca ii invingi. Eu n-am reusit, dar am vazut un video pe YouTube.

20. #40 SP
    Member cosmins's Avatar
    Am reusit sa il bat pe unu. Mi-a dat o sabie cu ceva lightning.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks