Grupa B
Fiorentina (PaznicDeNoapte) - Benfica (gvingi76) 1-3
Benfica(gvingi76) - Fiorentina (PaznicDeNoapte) 1-2
Programul campionatului
Grupa B
Fiorentina (PaznicDeNoapte) - Benfica (gvingi76) 1-3
Benfica(gvingi76) - Fiorentina (PaznicDeNoapte) 1-2
Programul campionatului
Grupa C
Zenit - Leverkusen 1-3
Leverkusen - Zenit 2-2
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
E un regulament total aiurea. Zici ca e cupa mondiala. Înțeleg ca nu se merge pe respect. Sa fac poza și când joc, poate nu joc eu. Penibil.![]()
O sa vorbesc sa rejucam meciul, e o regula absurda asta cu făcutul pozei. Ma rog...
Cum ti-am spus si pe ps, daca regulamentul ti se pare o idiotenie s.a.m.d trebuia sa vii cu sugestii la regulament
Si sa stii ca nu te cred un infractor asa cum spui tu dar eu am vrut sa fie ceva calumea sa fie dovezi
In caz de zice unu "ba eu l-am batut pe ala cu 10-0 nu cum zice el" si eu va cer poze si tu zici ca nu ai si nici el eu ce fac?
Nu mai bine faceti poze si avem dovezile si gata treaba ?
Pentru toata lumea :
Daca credeti ca nu este necesara treaba cu pozele va rog sa imi spuneti si nu o sa se mai faca poze
Multumesc !
Total de acord cu tine... Dar lasa dovezile sa fie postate cand se cearta adversarii intre ei!
Daca stam acum sa schimbam regulile dupa bunul plac , eu ma retrag. S-au stabilit niste reguli la inceput , le respectam.
Vom rejuca, deși mi se pare absurd. Cum a zis și DonBassil era suficient o confirmare a adversarului meu. E absurd sa îmi ceri sa fac poza la fiecare meci.
@Cristian2191 : De editia urmatoare !
Regulamentul nu vreau sa umblu aiurea la el dar nici nu vreau sa ramana acelasi ca la prima editie
Vreau sa devina din ce in ce mai bun
Ok dar regulile se fac inainte de inceperea campionatului nu cand se trezeste cineva ca nu ii convine.
Si in editia asta si in editia trecuta am modificat regulamentul la inceput
Cine se inscrie in campionat este de acord cu regulamentul asa cum e el aiurea sau nu
---------- Post added 11-03-2016 at 01:39 ----------
Apropo
Si meciurile :
Borussia Monchengladbach - Tottenham 2-1
Tottenham - Borussia Monchengladbach 1-4
se vor rejuca
Nu au avut poze pentru confirmare + deconectarea din meciul al 2-lea in min 85 din cate am inteles
Haide-ti sa va spun o poveste...
Azi am pierdut 2 meciuri cu un baiat nou, scoruri pe care le-am confirmat prin butonul ,,thanks".
Daca el nu a postat dovezile ar fi corect ca aceste meciuri sa se rejoace?
Eu cred ca nu ati inteles ce inseamna cuvantul REGULA. Ok , am inteles. Aici face cine vrea , ce vrea.
Bookmarks