Ma bag si eu :silvian92
Aveti aici un link ajutator, e primul gasit pe Google la o cautare simpla
FIFA 16 Leagues / Teams, Star Rating Team Rosters Team Lineups - XBOX 360 ONE X360 XONE Playstation 3 4 PS3 PS4 PC
Da , se mai pot face inscrieri
---------- Post added 11-02-2016 at 14:07 ----------
Haideti sa vedem cati ne adunam pana maine seara si sa vedem cati suntem si poate ne punem pe nite meciuri
Eu:
id : aLx_s93
Echipa : Tottenham
Peetzy
ID : redcatalin
Echipa: Liverpool
Bogditza
ID : IBogditza
Echipa - Everton
silvian92 :
ID : silvian92
Echipa : Napoli
Sava Adrian
ID : ?
Echipa : AC Milan
ID: ionascu23
Team: Lyon
Hai fa grupele, regulile si sa dam drumul la meciuri ca vine weekend-ul![]()
Eu zic ca ne lungim aiurea, sigur o sa dureze pana jucam toti meciurile.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cum ti-am spus si pe ps , regulamentul este gata in proportie de 80% , cum il termin il urc pe forum si dupa am sa ma pun sa fac grupele si planificarea meciurilor
Diseara o sa incepem campionatul
---------- Post added 12-02-2016 at 14:03 ----------
Acesta este regulamentul
Pana la ora 17:00 se pot aduce modificari ale regulamentului
Orice idee/sugestie este bine venita (in limita bunului simt)
Dupa ora 17:00 regulamentul nu se va mai schimba decat la editia urmatoare a campionatului
Tot dupa ora 17:00 am sa postez un videoclip cu extragerea meciurilor de pe random.org
Regulament FIFA 16 Console Games
• Grupele se for face cu ajutorul site-ului random.org si va fi insotita de un video pentru a dovedi !
Setari obligatorii :
Half Length : 6 min
Difficulty Level : Legendary
Game Speed : Normal
• Meciurile se vor juca tur – retur ambele meciuri se vor juca in aceeasi zi
• Meciurile din grupe se vor juca fara prelungiri
• Doar meciurile de calificare se vor juca cu prelungiri + 11m daca va fi nevoie
• Scorul final se va posta pe forum (screenshot , poza cu telefonul, etc)
(In cazul de nu va exista o dovada meciul se va rejuca)
• Este interzisă tragerea de timp , prin aceasta înţelegându-se pasele repetate între fundaşi şi portar mai mult de 5 minute virtuale.
(Incalcarea acestei reguli va duce la pierderea meciului cu 3 - 0 la masa verde
Este nevoie de o dovada video pentru a se demonstra)
• In cazul in care un jucator nu mai poate juca un meci este obligat sa anunte cu cel putin 30 de minute inaintea inceperii meciului programat , orice jucator are dreptul de a amana o singura data !
• Amanarea unui meci trebuie sa fie insotita de un motiv , orice amanare fara motiv duce a la sanctionare
( Pierderea cu 3-0 la masa verde a meciului programat )
• Pentru limbaj jignitor, provocări, ameninţări în interiorul comunităţii cât şi în afara comunităţii (pe ps party , ps messenger)
(Pierderea cu 3-0 la masa verde a respectivului meci cat si a urmatorului meci din campionat)
• Deconectarea în timpul meciului din cauza scorului nefavorabil sau înainte de fluierul final
(Pierderea cu 3-0 la masa verde a meciului cat si a urmatorului meci din campionat)
• In cazul in care pierdeti un meci nu aveti voie sa cereti rejucarea lui indifferent de motiv
Pierderea cu 3-0 la masa verde a urmatorului meci
• Este interzisa schimbarea echipelor in timpul campionatului !
• Orice incalcare a unei reguli adresata catre un participant trebuie demonstrate cu un clip video unde este cazul sau o poza
---------- Post added 12-02-2016 at 14:04 ----------
Multumesc lui @Peetzy pentru ajutorul oferit la regulament
---------- Post added 12-02-2016 at 14:16 ----------
Meciurile jucate cu mine vor fi urcate pe canalul meu de youtube
Suna bine regulamentul. Nu mai gasim inca trei doritori sa avem trei grupe?
Hai ca vine weekendul, cum bine zicea cineva mai sus...![]()
Ma bag si eu, echipa Napoli, id: Manelaru(sunt anti, dar e o poveste lunga si veche, si nu pot schimba numele din cauza politicii sony 😑)
P.S: mai vrea si un prieten sa se bage, dar e plecat pana duminica, pot sa-l inscriu eu?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Bookmarks