Inter vs. Zenit
Uite oameni seriosi, joaca fotbal, nu ca altii care inca sunt la birou...
PaznicDeNoapte, ma gandesc ca am putea face intreaga lista de meciuri, ca uite ce se intampla. In ritmul asta pana duminica incheiem campionatul![]()
Cred ca am putea sa hotaram si singuri care sa fie urmatoarele meciuri. Celor din grupele unde deja s-a jucat o sa le fie chiar mai simplu. Deci?
Eu am in seara asta cu Napoli. Gvingi76, cel cu Leicester, a spus ca duminica nu poate decat tarziu. Poate ar fi bine sa jucam Liverpool-Leicester maine. E ok asa?
Nici eu nu pot intra in acest week-end !!! Imi cer scuze , dar sunt plecat din oras!!!
gvingi76(Leicester City) - Peetzy(Liverpool) 3-1
Peetzy(Liverpool) - gvingi76(Leicester City) 1-3
ragnarlodbrok23(Lyon) - gvingi76(Leicester City) 3-0
gvingi76(Leicester City) - ragnarlodbrok23(Lyon) 1-2
Cei din grupa C cu tottenham si ac milan cand aveti timp sa jucam?(eu sunt cu leverkusen).
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ma gandeam ceva in gen :
In fiecare grupa sa ramana doar primele 2 echipe dupa ce jucam meciurile si cu cele 6 echipe (cate 2 din fiecare grupa ) sa se faca iar o grupa
dupa prin random.org sa planificam meciurile si sa ramana doar 4 echipe din 6 (aka primele 4) si asta ar insemna semifinala si finala
Alta idee?
---------- Post added 13-02-2016 at 21:42 ----------
Peste 1h cel mult am a pun situatia din grupe
pct , goluri etc ..
Sau:
Sa se califice primele 2 locuri din fiecare grupa si 2 cele mai bune echipe de pe locul 3. Avem 8 echipe si se continua cu sferturi, semifinale, finala.
Bookmarks