Salut,
Eu mai pot sa joc duminică seara celelalte meciuri din grupa 1. Dati mi voi add pe pen. Alf69nfs - zenit
Salut,
Eu mai pot sa joc duminică seara celelalte meciuri din grupa 1. Dati mi voi add pe pen. Alf69nfs - zenit
Salut, hai ca am revenit si eu acasa, sunt disponibil pentru meciuri. Ies la incalzire intre timp
Cat despre "fazele superioare ale competitiei", eu ma gandeam si la ideea cu inca doua grupe de cate trei. Nu stiu la semifinala si finala in schimb cum sa departajam. Hai ca ne punem noi de acord cumva...
Deci, cineva de la mine din grupa disponibil in jumatate de ora pentru meci?
SilviuGabriel (Athletic Bilbao) - DonBassil (Fenerbahce) 0-1
DonBassil (Fenerbahce) - SilviuGabriel (Athletic Bilbao) 1-5
silvian92(Napoli) - gvingi76(Leicester City) 1-1
gvingi76(Leicester City) - silvian92(Napoli) 0-2
Silvian92(napoli)- ionascu23(lyon) 2-2
Ionascu23(lyon)-silvian92(napoli) 3-2
Am revenit si eu. Astept mesajele voastre aici sau pe PSN si intru sa terminam si noi grupa, multumesc.
---------- Post added 16-02-2016 at 20:31 ----------
Mda, mai bine taceam
Peetzy(Liverpool) - Ragnarlodblok(Lyon) 1-6
Ragnar(Lyon) - Peetzy(Liverpool) 3-1
Nici n-am apucat sa fac poze
---------- Post added 16-02-2016 at 20:33 ----------
Napoli - Liverpool 1-1
Liverpool - Napoli 1-2
Salutari
Imi cer scuze am niste probleme de sanatate si zilele astea nu m-am putut ocupa de clasament / grupe
Maine sunt de munca si cum ajung la munca ma pun sa fac grupele si am sa postez pe forum imediat ce termin !
salut vreau si eu sa particip cu cine iau legatura sau sa ia legatura cu mine cineva . PSN ID : corbua23
Vor urma si grupele A&B in maxim 1h
Daca observati greseli in punctaj va rog sa imi atrageti atentia
Multumesc!
Update :
Grupa A : Nu v-ati terminat meciurile !
Sau nu ati postat rezultatele pe forum
Mai exact
Zenit - Bilbao
Bilbao - Zenit
In caz ca nu ati postat rezultatele va rog sa o faceti azi daca nu ati jucat meciurile aveti 24h !
Bookmarks