Pai daca e "termopan", asteapta sa treaca banu si te joci normal. Ca asa primesti bani de nimic pe ea
Pai daca e "termopan", asteapta sa treaca banu si te joci normal. Ca asa primesti bani de nimic pe ea
Da sa cumparati una si banata si cu blu ray-ul bulit? atunci ce mai ziceti?Normal, mai bagi 150 ron in ea si cumperi un blu ray second de pe olx ca de' macar sa poti juca offline pe ea....da stupoare iti iei tzeapa si cu ala ca nu functioneaza partea mecanica cum trebuie si bagi dvd u cu surubelnita in unitate. Si totusi..in 4 luni am jucat pe ea offline 8 jocuri la versiunea 1.0 si doar un singur bug deranjant am intalnit la tutorial in The Witcher 3 si ceva anomalie la controller in Driveclub(trebuie reconfigurat).
Un mare plus a venit cu update-ul 3.5(chiar si o consola banata isi face update) ca am recapatat functia de browser, acces youtube, netflix,etc etc datorita unei scapari "voite" a celor de la sony, cand accesezi noua functie de-ti verifica statusul conexiunii la internet si psn.
Oricum pentru 750 ron cat am dat eu pe ea(inclusiv blu ray-ul luat de pe olx) am un media player ok, un pc ca sa zic asa de pot sa ma dau pe net si o consola gatuita. Pentru cei care-i intereseaza cum bag un blu ray in unitate o sa incarc un clip video pe youtube ca sa va ofer ceva amuzament(daca intereseaza pe cineva desigur).
Cea mai favorabila situatie pentru cei care detin console banate este sa apara o solutie jailbrake chiar daca n-o sa-ti ofere acces in psn sau macar un exploit sa poti instala update-uri pentru jocuri de pe usb sau folosind reteaua, dar asta nu cred ca o sa se intample prea curand.
Ps: noroc ca pentru jocurile online mai detin ps3-ul ca altfel era jaleee..
Din cate stiu eu ... (cel putin asa e la ps3) unitatea bluray este imperecheata cu placa de baza, si nu poti pune orice unitate optica, poti schimba partea mecanica a unitatii optice dar placa de baza a unitatii optice trebuie sa fie cea originala, are o cheie de conexiune cu placa de baza. La ps3 intrai in service mode (cfw) si transferai cheia in orice unitatea optica.
By MonkY in forum Microsoft Xbox 360
By Bobby in forum Console News
Bookmarks