Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Ati avut probleme cu PS4 pana acum??

Voters
116. You may not vote on this poll
  • Nu, totul este ok si merge perfect din prima zi

89 76.72%
  • Am avut probleme, s-au rezolvat la garantie

8 6.90%
  • Da, iar acum nu mai merge deloc

2 1.72%
  • Am avut mai multe probleme, dar s-au rezolvat

6 5.17%
  • Inca nu am probleme, consola insa e galagioasa si se incalzeste mereu

11 9.48%
Page 25 of 57 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast
Results 481 to 500 of 1123

Thread: Rata defectiunilor - PS4

1. #481 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai el cum a trimis consola? Avea mai mult de o luna

2. #482 SP
    Member dtancu's Avatar
    Nu știu. Poate nu era amazon.uk.
    Cei din UK nu mai accepta return-uri dupa1 luna de la cumpărare, te trimit automat la garanție la Sony UK.

3. #483 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    Da, dar e foarte complicat. Amazon.uk nu accepta return decât 1 luna de la cumpărare, deci trebuie trimisa la Sony UK.
    Care mi-a răspuns ca o repara dar nu o poate trimite in România. Încă discut cu ei, daca rezolv sa plătesc eu ambele transporturi si mi-o schimba, o vând, asta e.
    Vezi ca faci confuzie, return la o luna nu inseamna garantie. Inseamna ca nu-ti mai place produsul si-l returnezi fara motiv.

4. #484 SP
    Member dtancu's Avatar
    O sa mai vorbesc o data cu cei de la Customer service. Pana acum mi-au spus ca pt garanție, la mai mult de 1 luna, se merge direct la Sony UK.
    Ca la ei nu se returnează, pt garantie sau pt orice altceva, ca nu-ti place etc, decât in prima luna.
    O sa mai încerc.

5. #485 SP
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    Nu știu. Poate nu era amazon.uk.
    Cei din UK nu mai accepta return-uri dupa1 luna de la cumpărare, te trimit automat la garanție la Sony UK.
    Daca nu era amazon si era o persoana fizica, ai pus-o. Nu ai factura?

6. #486 SP
    Member legokid220's Avatar
    Sony Romania trebuia sa verifice cauza... daca discurile au fost fortate in unitate .. si apoi sa traga concluzia daca o repara sa nu...
    TIPIC ROMANESC: du-te frate , tu ai stricat-o

7. #487 SP
    Trebuie sa vezi care e legislatia in UK, la noi responsabil fata de client este vanzatorul. Eu nu sunt obligat in Romania ca in cei 2 ani de garantie sa ma duc eu in service, ii pun vanzatorului consola in brate si se descurca.

8. #488 SP
    Member xper's Avatar
    Am si eu o intrebare , care este zgomotul normal pe care consola PS4 il produce atunci cand este in idle si in full load ? ( decibeli masurati ).

Planuiesc sa imi schimb consola cu una white. Eu am PS4 first edition de la shopto UK modelul 3D de care se tot vobeste a fi galagios sau cu probleme .Am facut niste teste mai jos , multumesc !

@thafifth2006 : multumesc , am urmat sfatul care l-ai dat cu cateva pagini in urma din punct de vedere "cooling" combinatia pad-urilor si a pastei este super, dar ma deranjeaza zgomotul , nu am casti si consola sta cam la 2m de mine.

9. #489 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Consola unui prieten de al meu are o problema, fără disc în ea produce un zgomot ca şi când ar scoate discul, este cea bundle destiny white.

---------- Post added 19-09-2014 at 17:11 ----------

Tocmai ne-am întors din Media Galaxy Vitan, ft. de trb cei de acolo, au schimbat-o imediat.

10. #490 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    deci si astea albe au problema cu auto ejectul..
    chiar ma batea gandul sa-mi iau una alba ca poate scap de ..bug.

11. #491 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Da, a mea numai in auto eject sta

12. #492 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    M-am uitat la butonul de eject şi era puţin ieşit în comparaţie cu a mea.

13. #493 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    la a mea (neagra) mi se pare prea in interior..

in fine, sigur e buba pe partea de soft.

14. #494 SP
    Junior Member thafifth2006's Avatar
    Daca era din soft facea la toata lumea, cu siguranta este o problema hardware....chiar imi pare rau pentru useri afectati.

15. #495 SP
    Member sollo's Avatar
    Cand vad ce probleme aveti cu PS4, mai bine nu-mi vindeam PS3-ul. Sa-mi cumpar PS4 la prima oferta care imi convine sau sa mai astept cateva luni?

16. #496 SP
    Member micul_'s Avatar
    Nu știu ce probleme au alții. Eu sunt super mulțumit de consolă. Merita fiecare bănuț.

17. #497 SP
    Member sollo's Avatar
    De unde ai luat-o?

PS3 -ul l-am luat de la altex, si desi aveam garantie un an, nu am avut probleme cu ea. Doar ce se mai bloca in anumite jocuri.

18. #498 SP
    Member micul_'s Avatar
    Orange.

19. #499 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Nu mai sunt loturi cu probleme, ia-ti linistit. Am inteles ca doar cele albe au ceva auto-eject, dar s-a rezolvat imediat cu baietii de la media galaxy. Deci ia-ti cu incredere. Orice s-ar intampla 2 ani ai garantie oricum.

20. #500 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai dar nu o iei in garantie? sincer nu mai astepta, eu atat de mult ma bucur ca am facut un efort si am luat-o in august, cea mai buna alegere

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 57 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast