Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Ati avut probleme cu PS4 pana acum??

Voters
116. You may not vote on this poll
  • Nu, totul este ok si merge perfect din prima zi

89 76.72%
  • Am avut probleme, s-au rezolvat la garantie

8 6.90%
  • Da, iar acum nu mai merge deloc

2 1.72%
  • Am avut mai multe probleme, dar s-au rezolvat

6 5.17%
  • Inca nu am probleme, consola insa e galagioasa si se incalzeste mereu

11 9.48%
Page 32 of 57 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast
Results 621 to 640 of 1123

Thread: Rata defectiunilor - PS4

1. #621 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai cum sta a mea, inchisa intr-un dulap metalic, cred ca unii dintre voi ar face cu inima daca ar vedea-o. Eu unul sunt atat de fara stres. Daca se strica, am garantie si primesc alta. Daca stau o saptamana fara consola cat o astept pe cea noua, nu patesc nimic. Daca toate electronicele le tii de bibelou nu ajungi sa te mai bucuri de ele cum trebuie.

2. #622 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Rata defectiunilor - PS4

Cat mai ai din garantie ? Si eu stau fara stress inca un an si jumatate

3. #623 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am luat extensie de 2 ani, incat mai am peste 2 ani jumate.

4. #624 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pai cum sta a mea, inchisa intr-un dulap metalic, cred ca unii dintre voi ar face cu inima daca ar vedea-o.
    Nu pot sa cred ca tu te joci cu ea inchisa in dulapul metalic... Trebuie sa ai ceva aerisire pe-acolo, altfel murea de mult.
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu unul sunt atat de fara stres. Daca se strica, am garantie si primesc alta.
    De-asta au inceput astia sa puna tot felul de porcarioare "anti-garantie" prin diverse device-uri... pentru ca sunt multi ca tine "fara stress".

Cateva exemple care-mi vin in minte:
    - "senzor de G shocks pe HDD-uri" - l-ai dus la garantie dupa ce ai dat cu el de pamant, adio garantie.
    - "senzor de umiditate" - l-ai dus la garantie dupa ce l-ai scapat in WC, adio garantie.
    - "siguranta de suprasarcina" - ai facut vreun scurt, l-ai pus la 380 in loc de 220 sau ai avut probleme cu curentul, adio garantie.
    In curand probabil vor pune si un senzor de temperatura - ai trecut cu jucaria de 100 de grade cu ventilatorul functionand, adio garantie.

5. #625 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    O sa urc maine pe lumina niste poze. Sta inchisa ca sa nu o aud.

6. #626 SP
    Member cyrax's Avatar
    ...nu mai zic cum trepideaza biroul cand se instaleaza un joc. Fix in momentul asta instalez GTA 5 ( am luat bundle-ul de black friday si inca nu m-am jucat - m-au tinut ocupat xbox one si ps3 )...zici ca este o masina de tuns iarba.Banuiesc ca sunt de vina piciorusele care sunt amplasate aiurea...pacat ca au sacrificat buna functionare pentru design...xbox one ruleaza impecabil...nu o aud deloc , dupa ore de joc este la fel de silentioasa si rece. Pana acum ps3 slim mi se pare mai fiabil si mai bine construit.

7. #627 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu pot sa cred ca tu te joci cu ea inchisa in dulapul metalic... Trebuie sa ai ceva aerisire pe-acolo, altfel murea de mult.

8. #628 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar

asa facea a mea cand o lasam in meniu la Unity , daca intram in joc imediat se linistea, vad ca si in clip tot in meniu este lasata consola , cred ca sufera de ceva sindromul meniului PS4 suck ! '

cred ca astia nu prea le testeaza in meniu , ci doar in gameplay , altfel nu se explica

9. #629 SP
    Banuiesc ca daca rulezi un joc, apoi intri in meniu, creste puterea de procesare datorita multitasking-ului, prin urmare creste temperatura si odata cu temperatura cresc si turatiile cooler-ului.

10. #630 SP
    Admin MonkY's Avatar
    ComaLight: referitor la clip-urile pe care le postezi, iti recomand sa te si uiti la ele. Omul a facut un test cu consola "impaturita" pentru ca oricum era deja defecta, asa cum a si zis (nici macar in Safe Mode nu-i mai intra). Faptul ca il dai ca exemplu la ce i-am spus lui tudyniuz e... fara comentarii.

Cat despre creste puterea de procesare cand intri in meniu... asta e logica unui programator care nu stie ce face. In mod normal cand intri in meniu, engine-ul intra in standby - n-ar mai trebui sa proceseze nimic. Sau cel putin asa ar trebui - doar ca la Ubisoft e greu, zici ca la Unity a inceput sa redescopere cum se fac jocurile.

11. #631 SP
    Cat despre creste puterea de procesare cand intri in meniu... asta e logica unui programator care nu stie ce face. In mod normal cand intri in meniu, engine-ul intra in standby - n-ar mai trebui sa proceseze nimic. Sau cel putin asa ar trebui - doar ca la Ubisoft e greu, zici ca la Unity a inceput sa redescopere cum se fac jocurile.
    In mod normal, normal pt cine?
    Din cate vad eu in ziua de astazi, in industria jocurilor este perfect normal pt producatorii de jocuri/console sa vina cu scuze.
    Evident, este la mintea cocosului ca daca intri in meniu engine-ul ar trebui sa intre in standby, insa ideea era ca Sony a facut o consola buna/puternica dar cu o racire care nu face fata atunci cand sistemul este forjat.

12. #632 SP
    Member papichullooo's Avatar
    Si a mea făcea ca un aspirator pana acum cateva zile cand am cumparat de la Mr Bricolage patru picioruse de cauciuc si le-am pus sub ea. Acum este mult mai silentioasa, probabil se incinge mai putin.
    Attached Images Attached Images 20150303_191000.jpg

13. #633 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Exact asta trebuie sa faceti, sa-i lasati spatiu sa respire din toate partile, mai ales sub ea. Piciorusele ii confera stabilitate, racire si silentiozitate, atat timp cat au bulbi de silicon/cauciuc pe suprafetele conexe! in High End audio de procedeaza la fel, de ce oare?

14. #634 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Recomand încă o dată Sorbothane Hemisphere, sunt geniale.

15. #635 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    sunt intradevar, am si eu la amplificator si CD player

16. #636 SP
    Member mittyredstar's Avatar
    Problema cu zgomotul este exact la fel cum era ps3 fat, se pare ca sony repeta aceeasi greseala, eu unul astept versiunea ps4 "slim" .....daca nu cumpar intre timp xbox one

17. #637 SP
    Member kingraa's Avatar
    Unde gasim asa ceva ???

---------- Post added 05-03-2015 at 16:40 ----------

Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Recomand încă o dată Sorbothane Hemisphere, sunt geniale.
    Unde gasim asa ceva ??

18. #638 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Confirm si eu, sorbothanele sunt foarte bune. Consola mea are asa ceva din day one .

19. #639 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by kingraa View Post
    Unde gasim asa ceva ??
    Uite aici un exemplu: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00516DGIG. Vezi ca sunt de diverse dimensiuni... diverse pachete (cu 4, cu 8, cu 16), and so on.

20. #640 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    am cumparat si eu 140 ron cu totul cica imi ajung sapt viitoare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 57 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast