Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ati avut probleme cu PS4 pana acum??

Voters
116. You may not vote on this poll
  • Nu, totul este ok si merge perfect din prima zi

89 76.72%
  • Am avut probleme, s-au rezolvat la garantie

8 6.90%
  • Da, iar acum nu mai merge deloc

2 1.72%
  • Am avut mai multe probleme, dar s-au rezolvat

6 5.17%
  • Inca nu am probleme, consola insa e galagioasa si se incalzeste mereu

11 9.48%
Page 50 of 57 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1123

Thread: Rata defectiunilor - PS4

1. #981 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    I-a fost schimbata cuiva consola cu auto-eject pe garantie? Cand l-am intrebat pe tipul de la Media Galaxy a zis ca nu a mai auzit si cica "Dar nu stiti ca nu e bine sa lasati CD-ul in consola cand o opriti?". Deci clar e pe dinafara, acum sper ca cei de la service sa fi auzit de problema, nu vreau sa stau doua saptamani si sa primesc aceeasi consola inapoi, fara nimic reparat.

Ma gandesc sa filmez cand imi repeta figura cu eject-ul, insa nu stiu cat de deschisi sunt baietii de la service. Sunt convins ca daca lor nu le face nimic in 15 minute cat se uita la ea nu se rezolva nimic.

2. #982 SP
    Member geo971986's Avatar
    eu am preferat sa o repar singur (metoda cu surubul a functionat pt mine) decat sa ma complic cu aia de la garantie. Mi se parea aiurea sa le-o dau vreo 2 saptamani si apoi o sa zica ca nu au gasit nicio o problema.

3. #983 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by abrakadaver07 View Post
    I-a fost schimbata cuiva consola cu auto-eject pe garantie? Cand l-am intrebat pe tipul de la Media Galaxy a zis ca nu a mai auzit si cica "Dar nu stiti ca nu e bine sa lasati CD-ul in consola cand o opriti?". Deci clar e pe dinafara, acum sper ca cei de la service sa fi auzit de problema, nu vreau sa stau doua saptamani si sa primesc aceeasi consola inapoi, fara nimic reparat.

Ma gandesc sa filmez cand imi repeta figura cu eject-ul, insa nu stiu cat de deschisi sunt baietii de la service. Sunt convins ca daca lor nu le face nimic in 15 minute cat se uita la ea nu se rezolva nimic.
    Ți-o schimbă 100%

4. #984 SP
    Si imi pot alege un bundle care sa se incadreze in suma pe care am platit-o initial sau imi dau ce mai au ei prin spate?

Intreb ca nu stiu cum e pe la voi, dar cel putin in Iasi la magazinele de electronice, daca ai probleme ce tin de garantie, se poarta de parca dau de la ei de acasa.

5. #985 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Doar daca ai avut bundle care acum nu mai este în stoc te lasă să îți alegi. Dacă ai avut consola simplă de 500GB o să primești același produs indiferent de prețul plătit în trecut.

6. #986 SP
    Am bundle cu GTA, luat in decembrie 2014, care sigur nu mai este. A fost in jur de 1800 parca.

7. #987 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    În cazul ăsta primești alt pachet de aceeași valoare, dacă vrei ceva mai scump o să plătești diferența. Dacă dai de vreun dobitoc în magazin care spune altceva lasă-l să vorbească. Pune-i consola în brațe și dacă după 15 zile calendaristice, nu lucrătoare, nu se întâmplă nimic, ANPC și se rezolva in 30 de min. Eu așa am rezolvat pana la urmă. Am avut norocul să dau peste un dobitoc, dar după plângere m-au chemat respectuos să-mi ridic pachetul nou. Baftă!

8. #988 SP
    Am inteles, multumesc mult!

9. #989 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Guys, am resetat pollul pentru ca au trecut 2 ani si cred ca e cazul sa vedem cum se comporta acum dupa 2 ani. Inainte sa revotati, va invit sa imi spuneti daca aveti alte sugestii de trecut in poll, altfel puteti vota.

Rezultatele obtinute in pollul vechi se regasesc in primul post de pe topic.

10. #990 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Votat

11. #991 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Dupa 2 ani pot sa spun ca este o consola reusita, desi a mea este prima versiune si mi-a facut fite cu autoeject (am anulat butonul si de atunci e totul ok) , insa devenise cam galagioasa si pt asta am schimbat si pasta termica de 3 ori ( ) si acum mi se pare mai silentioasa decat atunci cand era noua .

pe scurt, multumit.

12. #992 SP
    Member iUser's Avatar
    Si a mea e cam galagioasa, ba chiar uneori devine deranjant zgomotul, dar nu ma bag la schimbat pasta. Presupun ca as pierde garantia, nu? Cu autoeject nu am avut probleme. (Batman AK Limited Edition, cumparata in octombrie 2015)

13. #993 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Azi vreau sa deschid consola sa o curat de praf,probabil o sa i schimb si pasta si vreau sa stiu daca trebuie sa salvez ceva de pe hard?.Pierd ceva daca scot hardul si apoi il introduc?

14. #994 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    De ce trebuie sa scoti HDD-ul ? Recunosc ca nu am vazut niciun video cu interiorul consolei, dar mi s-ar parea aiurea ca accesul la procesor sa fie obstructionat de HDD.

15. #995 SP
    Member geo971986's Avatar
    daca nu dai cu el de pamant, nu pierzi nimic

16. #996 SP
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    De ce trebuie sa scoti HDD-ul ? Recunosc ca nu am vazut niciun video cu interiorul consolei, dar mi s-ar parea aiurea ca accesul la procesor sa fie obstructionat de HDD.
    Parca asa am vzt intr un tutorial,as vrea sa ma uit si la ventilator,poate merge uns.

17. #997 SP
    Cam asa arata consola mea ,cumparata in decembrie 2013.Praf nu prea a fost in ea,despre pasta nu imi pot da cu parerea ca nu ma pricep.Treaba buna e ca mi a ramas un surub ,dar nu mai o desfac nici mort.De circa 3 ore am bagat un disc in ea,ventilatorul nu s a turat pana acum la maxim,dar nici nu s a oprit ,merge constant.
    Attached Images Attached Images dsc_0239.jpg dsc_0240.jpg dsc_0236.jpg dsc_0237.jpg dsc_0238.jpg

18. #998 SP
    A trebuit sa scoti HDD-ul ?

19. #999 SP
    Da, se scoate f ușor.

Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk

20. #1000 SP
    Si a trebuit sa faci backup sau nu se pierde nimic prin scoaterea HDD-ului?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 57 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 ... LastLast