Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 83 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 ... LastLast
Results 521 to 540 of 1659

Thread: Clubul Xbox One X

1. #521 SP
    Member blackjack2150's Avatar
    Salutare, boys!
    N-am mai intrat pe forum de ani de zile. Singura mea consola (360) cam aduna praf. O mai aprind din cand in cand sa ma uit la meciuri de League of Legends, pe Twitch.

Anyway, imi place ce am vazut la acum prezentarea Microsoft, si ma gandesc sa trec si eu pe current gen, de Craciun. Treaba e ca nu am TV 4K, nici nu prevad in viitorul apropiat si nu stiu daca diferenta de pret de la S la X ar fi justificata pentru mine.

Un lucru care nu imi e deloc clar (poate ma puteti lamuri) e urmatorul: avand in vedere ca X-ul va rula unuele jocuri la 60 FPS (de ex Forza 7), iar S-ul nu va fi capabil de asta, ce se intampla in modurile multiplayer ale acestor jocuri?

Daca pastreaza 30 FPS pentru ambele console in multiplayer, tranzitia de la single la multi va fi ciudata pentru posesorii de X.
    Daca X-ul ruleaza la 60 FPS in multi, iar S-ul la 30, nu e correct dpdv competitiv.

2. #522 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Pe mine mă bucură faptul că s-au deșteptat cei de la MS și au ridicat ștacheta poate în felul ăsta o să îi împingă și pe cei de la Sony să ofere ceva mai mult.

Prețul cerut este ok pentru cea ce oferă, însă lumea compară cu PRO, £330 VS £450, diferența aia până și în afară contează. În special pentru părinții care vor să facă un cadou.

Acum depinde ce crede fiecare, întrebarea este cum mă determină pe mine să trec tabăra cealaltă, asta după ce am băgat destui bani în digitale, plus comunitatea de prieteni pe care mi-am făcut.

Prețul și lipsa de exclusivități contează, poate nu pentru cineva care are acces la consolă pentru prima oară, dar pentru cei care deja dețin o consolă va fi un factor.

3. #523 SP
    Admin MonkY's Avatar
    blackjack2150: uite asta da o intrebare buna! Si eu sunt curios cum se va intampla, in special la Forza 7. Presupun ca vor prefera modul asyncron (unii la 30fps, altii la 60fps), pentru ca altfel nu ar mai justifica achizitia un Xbox X.

4. #524 SP
    Member nutzule's Avatar
    eu spun pas anul acesta la xbox one x, prea putine exclusivitati , cu toate ca aseara am auzit doar: Exclusive, Exclusive, Exclusive!!!
    deja era enervant, la orice joc: Exclusive!!!

Ce jucam pe ea in toamna, fara jocurile deja existente care vor avea update 4k?

5. #525 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    si ma uit ca prin tarile civilizate, TOTI spun ca 499$ e un pret extrem de bun. La noi, nu! Well, frack it!
    cred ca frecventam forumuri diferite. pe gaf lumea se plange de pret si de lipsa de exclusivitati. la noi... sunt prea multi romani.

Quote Originally Posted by nutzule View Post
    eu spun pas anul acesta la xbox one x, prea putine exclusivitati , cu toate ca aseara am auzit doar: Exclusive, Exclusive, Exclusive!!!
    deja era enervant, la orice joc: Exclusive!!!

Ce jucam pe ea in toamna, fara jocurile deja existente care vor avea update 4k?
    hit the nail in the head!

legat de 60fps vs 30fps, au un cluster**** acum pe cap. mai ales ca variantele mai ieftine, one si one s sunt muuuult inferioare x-ului. nu ca in cazul concurentei, unde cresterea de putere nu a fost chiar asa mare.

prevad foarte putine titluri mergand in 60 fps, foarte putine. de asta era trecut pe ecran doar "ultra hd, hdr" bla bla si nu si "60fps". DAR, vor arata very pretty! Si cu asta sunt de acord, sa dea "la maxim" setarile si sa tina un stabil 30fps.

6. #526 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Parca ati fi pe threadul PS4 Pro, dar de data asta va da cu minus. Oh, the irony!

Later edit: Daca mai aveti ceva legat de mine, astept PM-uri, nu discutii off-topic. Aici e thread de discutii despre Xbox One. Nu va convine atitudinea mea (care in cazul de fata nu este decat reactia la posturile unora), aveti functie de ignore pe forum - use it wisely!

Nu pot sa nu remarc (din nou) ca ipocrizia e foarte mare... si fix aceleasi chestii legate de 30fps vs 60fps, 4K checkerboard vs 4K real, and so on... atunci cand au fost discutate pe threadul de PS4 Pro erau constructive, iar aici brusc devin lame si irelevante. Fix aceleasi improvement-uri datorita noului hardware erau laudate la PS4 Pro, pe cand aici nu mai conteaza, pt. ca deh, nu e Sony.

Am rugamintea sa incercati (unii din voi) sa o lasati mai moale cu unitatile astea de masura diferite, pentru ca sunt fake rau de tot. Daca e Sony cu PS4 Pro se aplica masura corecta, daca e Microsoft cu Xbox X nu se mai poate... e de rahan, e prea scumpa, prea patratoasa, prea neagra, prea whatever, nu are jocuri (desi teoretic are cele mai multe jocuri din toate platformele de console, acum ca a fost anuntat si backward compatibility cu Xbox)... and so on. Incercati sa fiti fair, chiar daca urati Xbox-ul din toti ficatii... Thanks!

7. #527 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg care-i faza cu 60fps la Forza Motorsport 7 DOAR pe X1X, cand jocurile FM din ultimii ani (cel putin cele de pe current gen) au rulat mereu la 60fps. Nu ma refer la Forza Horizon ci la Motorsport.

8. #528 SP
    Admin MonkY's Avatar
    razvanrazy: Probabil te referi la fraza in care au zis "Will run at native 4K in 60fps, only on Xbox One X". Nu, n-a mai rulat pe nici-o alta consola in 4K la 60fps... Am i right?

9. #529 SP
    495
    Member 495's Avatar
    This is the full list of upcoming Xbox One console exclusives (Defined as: games that are only available on the Xbox One and PC)

:

Air Missions: HIND (6/14/17) §†
    Cuphead (9/29/17) §
    Forza Motorsport 7 (10/3/17)
    Crackdown 3 (11/7/17)
    The Adventure Pals (2017)
    Anamorphine (2017) §
    The Artful Escape of Francis Vendetti (2017) §
    Ashen (2017)
    Beacon (2017)
    Beat the Game (2017) §
    Book of Demons (2017) §†
    Crash Force (2017) §†
    Deadbeat Heroes (2017)
    Full Metal Furies (2017) §
    Glitchrunners (2017) §†
    Graveyard Keeper (2017) §
    The Last Night (2017) §†
    Monster Buster: Agency (2017) §
    Ooblets (2017) §
    Outward - The Adventurer Life Sim (2017)
    Phantasmal: City of Darkness (2017) §†
    Reservoir Dogs: Bloody Days (2017) §†
    Sombrero (2017) §†
    Swordy (2017) §†
    Aftercharge (2018) §
    The Darwin Project (2018)
    Deep Rock Galactic (2018) §
    Starpoint Gemini: Warlords (2018) §†
    Astroneer (Early Access) §†
    The Culling (Early Access) §†
    Gigantic (Early Access)
    Pit People (Early Access) §†
    AE Lucky Fishing (TBA)
    Calibre 10 Racing Series (TBA) §†
    Chuck's Challenge 3D (TBA) §†
    Elementales (TBA)
    ENKI (TBA) §†
    Gemini - A Tale of Two Stars (TBA)
    Happy Dou Dizhu (TBA)
    Happy Mahjong (TBA)
    I'm MT 2 (TBA)
    Ori and the Will of the Wisps (TBA)
    The Toilet Chronicles (TBA)

---
    § Denotes games that already have a Steam page
    † Denotes games that have already been released on Steam.

10. #530 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Daca vrei sa fiu sincer nu sti ce bine sa simte cand toti prietenii tai joaca pe pc si le spui ca actually poti sa joci cu ei.Eu ca sper ca tot mai multe jocuri sa fie play anywhere titles.More players more money.More money more gmes

11. #531 SP
    495
    Member 495's Avatar
    confunzi play anywhere cu cross play. una e sa cumperi jocul si sa il joci pe xbox ori pe pc, si una e sa te joci pe xbox impreuna cu pc players si invers.

http://support.xbox.com/en-GB/games/...tup/cross-play

12. #532 SP
    Quote Originally Posted by 495 View Post
    confunzi play anywhere cu cross play. una e sa cumperi jocul si sa il joci pe xbox ori pe pc, si una e sa te joci pe xbox impreuna cu pc players si invers.

Cross Play on Windows 10 and Xbox One | Games on Windows
    Da ai dreptate dar multe dintre ele sunt si cross platform

13. #533 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys, forget the power and the terraflops! Voi va dati seama ca vom putea juca Jade Empire, Crimson Skies, Star Wars: KOTOR, Burnout 3, Prince of Persia si ce alte nebunii aveam pe Xbox-ul original?!? Nu stiu cati dintre voi asteptau asa ceva... eu chiar sunt curios cum vor fi convertite jocurile pt. 4K. Sper sa nu para totul a fi un Minecraft

14. #534 SP
    495
    Member 495's Avatar
    hold your horses! au confirmat doar un joc pana acum...

uite aici nebunie!!!

deadspin-quote-carrot-aligned-w-bgr-2

15. #535 SP

16. #536 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Si Need For Speed Payback va rula in 4k la 30 fps pe Xbox X si PS4 Pro. Se pare ca marile studiouri de gaming doresc paritate in rularea jocurilor multi-platform, pentru a nu dezavantaja vreuna din parti (console). Doar exclusivele vor arata puterea Xbox X.

https://www.destructoid.com/need-for...x-441888.phtml

17. #537 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    razvanrazy: Probabil te referi la fraza in care au zis "Will run at native 4K in 60fps, only on Xbox One X". Nu, n-a mai rulat pe nici-o alta consola in 4K la 60fps... Am i right?
    Nu nu, dar 60fps in 1080p au avut si pe Xbox One. La asta ma refeream. Nu inteleg faza cu 30 fps.

18. #538 SP
    Member MAGNUS2's Avatar
    anul asta o sa vedem din ce in ce mai multe articole ca:
    Attached Images Attached Images dcldhp8xcaawots.jpg dcicnugxgaapyaz.jpg

19. #539 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E clar ca in final o sa tina de developeri modul in care vor face management de resurse. Totusi Xbox One X o sa aiba 6Tflops, nu 100... ca sa aiba devii resurse nelimitate. La urma urmei un joc nu inseamna doar grafica... mai luam in calcul si AI, physics, network, audio, etc... Cu siguranta or sa fie titluri unde fie engine-ul nu o sa fie capabil, fie engine-ul o sa vrea mai mult decat ofera nu doar Xbox One X, ci si un calculator cu putere de 2x mai mare de procesare.

Acum, revenind la oile noastre... eu doar atat mai sper de la Xbox One X: sa fie la fel de silent si de rece precum vechiul Xbox One. Daca e ca PS4 Pro in 4K, i will just skip it! Ma intereseaza mai putin ca au facut consola mai mica... dar in schimb ma doare maxim daca aud avioane prin camera. O consola trebuie sa fie dead silent. Sper sa le reuseasca!

20. #540 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    ar fi nasol ca in acel 499$ sa nu includa de exemplu bluray 4k sau te miri ce ( nu inteleg de ce au anuntat starting from 499$ ), eu zic sa mai asteptati pana vine consola , sa nu va grabiti cu preorder.

in rest, sa le mearga bine, concurenta MS vs Sony a adus chestii bune in ultimul timp .

cel mai nasol ar fi daca la jocurile multiplatform o sa fie limitata consola la cat poate un pro sa zicem..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 83 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 ... LastLast