Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 83 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1659

Thread: Clubul Xbox One X

1. #781 SP
    Junior Member Cristache CdinT's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Aveti putina rabdare. Oricum nu aveti de ales, pentru ca nu exista lansare oficiala la noi in tara.

Asa ca toti comerciantii care au avut consola la precomanda, le-au luat de la terti distribuitori din alte tari, ca sa le poata vinde si la noi, in tara de mana a treia.

Din ce stiu, eMag vor avea intarzieri 2-3 zile, dar comenzile prioritare sunt cele deja achitate.
    Apropo de comenzile achitate: din experienta personala intotdeauna am primit mai rapid o comanda cu plata ramburs (de aia nici nu mai platesc inainte de cativa ani). In plus parca nici stresul nu mai e atit de mare, daca un comerciant imi trimite cu prea mare intirziere comanda pot sa refuz livrarea.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. #782 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    La fel fac si eu la comenzi, dar in cazul acestui produs, unde stocurile sunt foarte mici si produsul nu se lanseaza oficial, am preferat sa nu risc.
    Daca sistemul lor de precomenzi e pus la punct, ar trebui sa se livreze asa cum am zis eu.

3. #783 SP
    Member eastbason's Avatar
    De multe ori am patit sa primesc mai tarziu o comanda achitata. Pana acum nu am incercat la precomenzi sa achit inainte. Am primit mail de la mediagalaxy ca imi amana livrare pana pe data de 24.11

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

4. #784 SP
    Junior Member Cristache CdinT's Avatar
    De curiozitate, ar fi interesant sa postam amindoi cind primim consola. Ce zici?

5. #785 SP
    Eu voi posta cu siguranta pe thread-ul dedicat. Oricum, ca fapt divers, ma gandesc ca pana pe 24 cand livreaza Altex, o voi primi de la eMag, dar nu m-ar deranja sa-mi faca o surpriza si sa o primesc pana vinerea viitoare

6. #786 SP
    Iti dai seama ca toti o vrem mai devreme. Consola arata demential. Dar si eu cred ca pana pe 24 cand livreaza Altex, urmeaza sa primim ceva de la emag.

7. #787 SP
    Member dtancu's Avatar
    De ce va chinuiți voi cu comenzi din Ro, nu știu. Amazon UK, shipping pe 06/11, sosire pe 08/11.

8. #788 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    ^ Pentru ca e mai usor cu garantia aici, in caz de probleme, etc.

9. #789 SP
    Clar pentru garantie. Nu inteleg oamenii care le iau fara garantie sau cu garantia asta, de trebuie sa trimiti coletul catre ei. Aici daca se strica, chem curierul si trimit in service pe cheltuiala lor, iar ei sunt obligati ca in maxim X zile, sa am inapoi produsul functional (ala reparat sau altul nou).

Referitor la precomenzi, am primit azi un raspuns de la cineva. Se pare ca se iau in ordinea plasarii si nu a cui plateste si cum. Cine a facut precomanda cu plata la destinatie, in August spre exemplu, primeste inaintea mea, chiar daca eu am platit in avans.
    Sper doar ca daca merg pe optiunea asta, chiar sa aibe stocul ala pe care l-au oprit de curand. Altfel o sa fie cam aiurea.

10. #790 SP
    Am vorbit si eu cu cineva si emag se pare ca sustine tare ca pe data de 7.11 lor le intra in stoc consola. In functie de fiecare cum a ales metoda de livrare mai poate dura 2-3 zile. Comenzile se iau in ordinea plasarii.

11. #791 SP
    Member MAGNUS2's Avatar
    Inside Xbox One X Enhanced: The Witcher 3
    "4k"
    better performance
    higher resolution textures
    upgraded shadows
    better AF, (16x AF most likely)
    better AO, (HBAO most likely)

12. #792 SP
    Member dtancu's Avatar
    Dar nu și HDR. Probabil va fi similar cu patch-ul recent pt PS4 pro.

13. #793 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Un review bun, până la urma vad că și ăștia apelează la "checkerboard" pentru majoritatea jocurilor.
    https://www.theverge.com/2017/11/3/1...x-one-x-review

14. #794 SP
    Cred ca era de asteptat asta. Mai are cineva informatii suplimentare legate de precomenzile de la emag?

15. #795 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu stiu ca era de așteptat, alții nu știau. Emag a anunțat prin telefon ca încearcă sa onoreze precomenzile in ziua lansării. Eu ma îndoiesc dar nici nu mă grăbesc.

16. #796 SP
    Junior Member catalinvalentin's Avatar
    Am sunat si eu la Emag iar raspunsul a fost ca asteapta sa ii aprovizioneze in curand. Am intrebat cand ii aprovizioneaza si a repetat in curand.

17. #797 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Așteptăm consola , or sa fie multe teste după . Și eu am precomandă la EMAG, plătită deja. Nu știu dacă am făcut greșeală ca am achitat înainte sa vina

18. #798 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Digital Foundry review :

19. #799 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

20. #800 SP
    Junior Member cristimunte's Avatar
    Daca vom avea si niste jocuri serioase o sa fie perfect.Nu are cum sa duca toate jocurile in 4k nativ(la 6 teraflops si 500 de dolari). Oricum la pretul asta merita,clar. Cred ca fiecare joc cu suport pt X ar trebui sa aiba 3 moduri:high framerate,quality si unul 4k.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 83 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast