jocurile sterse le găsești la My games and apps -> Ready to install
Am cautat pe youtube xbox one s teardown si am vizionat un film de 26 de minute cand a ajuns la onitatea optica SURPRIZA : one si one s folosesc aceasi unitate
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
1.Merge ok un Xbox One S cu un LG 32ld420 ?
2.Se merita sau sa cumpar XO ?
3.Racirea e ok ? Gen asa la 6-7 ore e ok ?
La One era tot timpul sunetul ala vibrant in camera, cred ca de la power brick. La S se aude cand e liniste ca un fel de scartaituri, ca si cum ar citi un cd-rom cd-ul. La fel e si la restul posesorilor de S?
Daca voi chiar auziti HDD-ul de 5400 RPM lucrand inauntrul consolei... nu poate insemna decat 2 lucruri: 1. Ori stati prea aproape de consola sau/si 2. Va jucati (sau va uitati la filme) pe MUTE.![]()
Exact. Cam 2 metri jumate de la consola, si aproape pe mute. Ca nu apuc sa ma joc numa daca doarme copilul![]()
Deci sa inteleg ca merg o pereche de casti de telefon cu un microfon decent pt skype nu ?
Mie nuanta asfaltului mi se pare mai naturala in prima fotogrofie. Asta-i HDR-ul mega proslavit ?!
Din poze inteleg ca HDR, DOAR, accentueaza culori.
Ce credeai frate ca face hdr-ul,schimba jocul?
Diferenta e clar uimitoare,dar din pacate foarte putine televizoare au hdr.
---------- Post added 04-10-2016 at 07:19 ----------
https://mobile.twitter.com/DoubleSDo...26129421385728
daca nu sunteti convinsi de comparatia lui adexius
Aveti aici comparatia completa (articolul e in poloneza, asa ca folositi Google Translate): https://hdtvpolska.com/forza-horizon...ox-one-s-wideo. In unele cazuri HDR-ul face toti banii, dar in altele parca mai mult strica. Observ ca HDR-ul pe acest TV face fix opusul HDR-ului de pe camerele foto... daca acolo imbunatateste zonele intunecate, aici vad ca se pierd multe detalii pentru ca unele zone devin prea intunecate. WTH?
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
Bookmarks