ce model ai cumparat .. ?! .. de 500Gb sau de 1Tb .. ? .. pare ca, cele de 500Gb ar fi mai galagioase ..![]()
ce model ai cumparat .. ?! .. de 500Gb sau de 1Tb .. ? .. pare ca, cele de 500Gb ar fi mai galagioase ..![]()
Consola a fost la eMAG la prețul de 2000 lei timp de o lună. Scria stoc limitat şi era vândută de eMAG. Acum e alt magazin furnizor.
Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk
reclama gratis vanzatorului dar pentru o raritate .. on SH market .. normalitate, ca suma ..![]()
Consola este super ok, silentioasa. Nu se incinge deloc. Foarte multumit, mai ales de controller! :X
a rezolvat cineva cu adaptorul de Kinect....adica prin Microsoft gratis? pe pagina dedicata nu pot selecta Romania !
Da. Am rezolvat vorbeste doar la support si sa ai seriile la indemana. Si de la One si de la One S.
Salut am si eu o intrebare din 3 ian. 2017 am o consola elite cumparata cu garantie ,factura etc.,dar nu ma descurc deloc cu padelele de la controler eu fiind mai old school si este pacat de controller,este cineva interesat de un schimb cu o consola xbox one s 1TB doar in Bucuresti,multumesc.
Salut scz daca te-am deranjat vizual m-am gandit ca poate aici gasesc mai repede o posibilitate de schimb si stai linistit ca e si pe olx dar cand vad schimb vor sa o dea orice doar ce ceri nu adica toate ofertele posibile.
Eventual rog un moderator sa stearga postarea cand vede,ca sa iti mai treaca din nervi.
Salut!Mai intai am o intrebare.S ul de la ''xbox one s'' se mai scrie si ''slim''?Sunt nedumerit deoarece as vrea sa mi cumpar xbox one s si am gasit scris xbox one ''slim'' pe site ul de unde vreau sa o achizitionez.As vrea sa mi cumpar o consola si nu stiu pe care sa o iau xbox one sau xbox one s(slim)?Care e mai buna?Jocurile care merg pe xbox one oare merg si pe xbox one slim?
Bookmarks