Dar am înțeles că xbox one slim e mai nouă.Oare chiar nu are nici o îmbunătățire în afara de design?Dar jocurile de pe xbox one merg si pe xbox one slim?
E aceeași consola, normal ca ruleaza toate jocurile. Totuși, s-a observat ca unele jocuri rulează mai bine pe slim, deci ia-ti slim. Asta daca vrei neapărat xbox![]()
Salut, Am comandat si eu consola xbox one slim.A venit acum doua zile.Am inteles ca se pot juca jocuri demo pe el.Este adevarat?Daca da, cum se procedeaza?Am cautat prin meniu si nu gasesc.
In meniul consolei n-o sa gasesti nimic, pana nu le downloadezi tu de pe Xbox Store. Tu credeai ca Xbox One S vine cu demo-uri gata instalate pe hard ?
Salutare.Am citit undeva pe internet ca pe xbox one s pot vedea filme pe cd uri facute de mine.E adevarat?
Salutare gameri. M-am decis sa schimb platforma (deh, schimbarile sunt bune) si cu entuziasm mi-am comandat un xbox one s de 1TB
( oferta buna la emag = 1150 )
Sunt foarte entuziasmat si chiar imi place unde s-a ajuns cu aceasta consola.
O sa doresc sa-mi achizitionez si un xbox live gold.
Va rog sa ma indrumati in cateva aspecte:
- contul e mai ok sa mi-l fac pe UK sau USA ( o sa intentionez sa cumpar si online )
- alte tips and tricks cand imi creez contul , setarile, etc.
Va multumesc!
Salut.Am cumparat pe 10 ianuarie o consola xbox one s si am primit in cutie odata cu aceasta o foaie pe care scrie ''xbox live'' si are un cod de 15 cifre.Mai scrie in engleza: Get free gold on us. Enter code now for 14 days of free xbox live gold.
* free games to download
*exclusive deals & discounts
*multiplayer with friends.
Stie cineva la ce foloseste ca nu inteleg?
Pai in mod normal trebuie sa plătești pentru xbox live ca sa poti juca multiplayer. Mai primești in plus si niste jocuri gratuite in fiecare luna + reduceri la unele jocuri din cand in cand. Daca mai e si altceva sa ma completeze cineva, dar oricum multiplayer-ul e cel mai important beneficiu. Codul ala e pentru 14 zile de live gratuit. De activat nu stiu cum sa-l activezi.
Salut. Are cineva idee cate nivele are ''the witcher 3 wild hunt game of the year''?Nu ma refer la partile ''Hearts of stone'' si ''Blod and wine''.As vrea sa stiu cat mai am pana la final.
1. vezi ca exista topic dedicat pentru Witcher 3.
2. Nu stiu cum ai putea masura jocul asta in "nivele" dar incerc sa iti raspund.
Daca nu ma insel, nivelul maxim pana la care iti poti creste personajul este 100 insa poti termina jocul linistit si pe la level 50. Cand spun ca poti termina jocul ma refer la questul principal.
Daca te referi la toate questurile inclusiv cele secundare atunci nu stiu sa iti raspund pentru ca nu am fost atat de harnic.![]()
Xbox One S doar 900 de lei la Altex! https://altex.ro/consola-microsoft-x...lim-500-gb-alb E pomana.
Bookmarks