Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 11 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 213

Thread: Ryse: Son of Rome

1. #121 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dap. Nu stiu daca e story-ul sau poate imi plac mie prea mult jocurile istorice, insa are un feeling aparte. Te face sa intri in pielea personajului... Sorry ca nu pot sa spun prea mult fara spoilers, insa te simti ca un adevarat roman, gata de lupta, cu o motivatie serioasa de a-i face bucati pe toti. Nu e doar "mindless killing", asa cum ma asteptam initial dupa ce am vazut acele lupte in arena. De fapt, eu nici nu am vazut vreo arena pana acum. E un God of War mai realist si cu un fighting style diferit. E suficient sa-i vezi pe romani cum se aseaza in pozitie de "carapace" in timp ce se ploua cu sageti si ti se ridica parul pe maini. Iar cand incep cu strigate de razboi... cum sa zic, you must play it to feel it.

Eu unul nu inteleg cum jocul asta poate avea doar note de 5 si 6/10. Adica, am ajuns chiar asa in momentul in care nu mai conteaza decat fightingul in sine? Pentru ca, la naiba, Ryse nu poate fi comparat cu Street Fighter. Adica pentru mine unul s-ar putea sa primeasca nota mare doar si pt. ca a avut story bun. Pe unde citesc insa... e depunctat pentru repetitivitatea luptelor. Serios acum, intr-o lupta reala (si cred ca Ryse se doreste sa fie destul de realist, adica nu scuipi foc sau ai mana si faci magii and stuff), ce ar trebui sa faca un soldat roman? Sa zboare? Sau sa distruga pe toti de pe ecran cu o singura lovitura? Nu stiu... initial mi-a dat impresia de lupta in stilul Batman... in care trebuie sa legi combo-urile in functie de inamici (unora trebuie sa le "spargi" shieldul inainte, pe altii ii poti ataca rapid). Blochezi, ataci, spargi shield, ataci, blochezi, te feresti, ataci si faci executie. Cam asta e ideea de baza.

Ah, si despre ce nu vorbesc multi... e sistemul de upgrade. Am citit reviews in care am ramas cu impresia ca Ryse e un joc in care ai un erou si care se duce si-i omoara pe toti. Eu am vazut ca ai un sistem de upgrade destul de interesant, si chiar si acele executii au 4 moduri (unul in care primesti viata, altul in care iti creste damage-ul, unul in care primesti mai mult XP si unul in care primesti extra energie - pt. slowdown).

Anyway, voi sti mai multe dupa ce voi evolua in joc. Poate sunt eu prea "hyped" de joc... sau poate aveam asteptari extrem de mici dupa ce am vazut notele de la "critici". Well, am 4 jocuri de X1... insa stiu cu siguranta care va fi primul joc terminat: Ryse! Asta sper ca spune totul.

2. #122 SP
    Junior Member calinstefanescu's Avatar
    L-am terminat in 2 zile - sincer si eu sunt de parere ca review-urile au fost prea mici. Nu e game of the year dar m-a facut sa ma distrez si sa vreau sa-l termin.
    Luptele sunt fun, si in 8-10 ore cat tine nu ai timp sa te plictitsesti. Poveste a misto, am citit review-uri care ziceau ca e proasta... nu mi s-a parut. E o poveste care cateodata poate fi clieseu dar are niste twist-uri care o scapa.
    Sincer mie mi-a placut. Si daca vrei ceva pe care sa-l arati prietenilor asta e jocu.
    Am inceput sa joc AC - Black flag si ma dor ochii: e diferenta enorma la calitatea graficii.( da stiu - unul e open world altul e super scriptat dar totusi - unul are fiecare par din cap facut - altul are un mesh care bate in vand ca o punga in loc de par. Dupa 2 ore de AC nu ma mai intereseaza grafica ca m-am obisnuit dar daca peste 2 ani toate jocurile o sa ajunga ca ryse la grafica atunci simt ca a venit deja craciunul)

3. #123 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asta probabil pentru ca pe Xbox One Assassin's Creed 4 ruleaza doar in 900p fata de 1080p cum e Ryse.

4. #124 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    pe Xbox One Assassin's Creed 4 ruleaza doar in 900p fata de 1080p cum e Ryse.
    Parca Ryse e 900p

5. #125 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mda, mi-a zis si Monky acum. Pe net gasisesm ca e 1080p. Ma rog, oricum din ce am vazut pe Youtube arata intr-un mare fel.

6. #126 SP
    Nu e de cum ruleaza - ca unu e la 1080 si altu la 900 - ryse 100% ruleaza in 900p si e upscaled la 1080, nu stiu exact cat e ac4. Ma refer la engine-ul din spate. La AC e un engine care e cross generation - adica sincer fata de 360 nu vad mari diferente ( se misca plantele separat ... mhhh, mda dar personajele sunt la fel de patratoase si am pop-up la texturi ) Ce vreau sa zic e ca viitorul suna bine in ceea ce priveste efectele si calitatea graficii.

7. #127 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu pe net si mai ales in recenzii am vazut faza cu 900p. MonkY bănuiesc ca tot de pe net stia rezoluţia nativa.
    Unde gasesc un gameplay la rezoluţie 900p? Dar sa nu fie comprimat, ceva in genul cum a postat SepticEye pe topicul Battlefield 4

8. #128 SP
    Si eu am citit ca au declarat cei de la Microsoft si Cryteck ca jocu ruleaza la 900p - xbox one ii face upscale automat la 1080, upscale-ul este unul software - adica iti mareste imaginea afisata prin scalare. Nu situ daca gasesti video cu el la 900p...

9. #129 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Atunci 1080p, dar sa fie uncompressed video

10. #130 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dant3, gasesti aici de downloadat ceva videos din Ryse: Ryse: Son of Rome Game Index Page. Necomprimate insa, nu cred ca sunt. Dar macar nu sunt recomprimate de YouTube & Co.

11. #131 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Voiam un gameplay video, ceva de minim 5 min la vreo 900 mega, poate gasesc un valcean cu Xone si ma duc in vizită

LE: @calin man stiu cam tot ce s-a scris, eu vreau sa vad ceva cu ochii mei. MonkY are alta parere si tind sa ii dau dreptate, mai ales ca si eu sunt fascinat de istorie

12. #132 SP
    @Dant3 : Digital Foundry vs. Ryse: Son of Rome • Articles • Eurogamer.net - un articol despre performante si multe altele ce tin de engine

13. #133 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu altii ce cred... insa eu am ajuns la capitolul V si nu m-am plictisit nici macar o secunda. Ba chiar a evoluat jocul... am ajuns in zone cu un oarecare grad de "free roaming" (desi credeam ca totul e "one path only"), m-am apucat sa caut hidden items and so on. Tot scriptat e, insa Dzeule cum arata padurea aceea... si ce nebunii de executii, ce armuri, ce tactici de lupta (deh, romani)! N-am idee cum vor fi jocurile de acum inainte pe next-gen, dar daca toate vor pleca de la "minimul" oferit de Ryse... i'm sold! Eu daca vedeam jocul asta pe viu, cumparam consola doar pt. el.

For Rome! For glory! Chargeeeeeeeeeeee!

14. #134 SP
    Member felixxx's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu stiu altii ce cred... insa eu am ajuns la capitolul V si nu m-am plictisit nici macar o secunda. Ba chiar a evoluat jocul... am ajuns in zone cu un oarecare grad de "free roaming" (desi credeam ca totul e "one path only"), m-am apucat sa caut hidden items and so on. Tot scriptat e, insa Dzeule cum arata padurea aceea... si ce nebunii de executii, ce armuri, ce tactici de lupta (deh, romani)! N-am idee cum vor fi jocurile de acum inainte pe next-gen, dar daca toate vor pleca de la "minimul" oferit de Ryse... i'm sold! Eu daca vedeam jocul asta pe viu, cumparam consola doar pt. el.

For Rome! For glory! Chargeeeeeeeeeeee!
    Deci m-ai convins sa il comand

15. #135 SP
    Member dtancu's Avatar
    Ryse, unul din jocurile căruia review-urile i-au făcut cel mai mare deserviciu.

16. #136 SP
    Member felixxx's Avatar
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    Ryse, unul din jocurile căruia review-urile i-au făcut cel mai mare deserviciu.
    Sa stii ca da, initial aveam preorder facut pentru el. Apoi am vazut review-urile si am renuntat. Imi vine si mie in seara asta, am un prieten in Londra si tocmai m-a anuntat ca mi-i l-a luat.

17. #137 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    m-ai lesinit bre' Monky si nu vreau sa-mi iau icxbox ..

18. #138 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai... nu-ti lua atunci!

19. #139 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    asa am suspinat si dupa alte jocuri ps3..off

20. #140 SP
    Banned nurv's Avatar
    RYSE se poate juca co-op?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 11 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast