Dupa lungi batai de cap am intrat in posesia unui alimentator original pentru Xbox One. Procedeul pe care l-am urmat a fost urmatorul:
-norocul a facut ca am avut un mic concediu in Austria si i-am intrebat pe cei de la hotelul unde am stat daca pot face o comanda la ei, pentru ca in Romania nu o pot face si intr-un final au acceptat;
-discutie cu suport Microsoft Germania, care acopera cateva tari, printre care si Austria;
-plata 39 EURO, care este compusa din 32 EURO alimentatorul si 7 EURO transportul, pana in Austria;
-plata 20 EURO transport de la hotelul din Austria pana in Romania;
-intreg procedeul fiind de 2 saptamani;
-am incercat sa sar peste cativa pasi si sa fac comanda direct in Romania, dar din cauza politicii nu pot face acest lucru, le-am mentionat ca sunt dispus sa platesc mai mult transport, persoana de la suportul Microsoft Germania a incercat sa faca o exceptie dar nu a putut, probabil crea un precedent.
Pentru cei care va ganditi sa va achizitionati consola din USA, ganditi-va ca va trebui sa parcurgeti un "drum lung" pentru a pune mana pe un alimentator original de EU, eu am folosit unul fara nume timp de 7 luni.
AlexB

, eu ma bazez pe gandirea mea.
pentru PS4 am vazut mai multe oferte sincer, chiar eu am luat WD si KZ sigilate cu 100 de ron fiecare. sper va in viitor sa fie mai ok si pentru XO avand in vedere schimbarile din ultima vreme

Bookmarks