Au fost de la Pringles? Știu că au o campanie în UK prin care oferă jocuri și dlc-uri gratuite pentru posesorii de Xbox One![]()
Au fost de la Pringles? Știu că au o campanie în UK prin care oferă jocuri și dlc-uri gratuite pentru posesorii de Xbox One![]()
Da de la pringles sunt, codurile poate lea folosit cineva de pe forum.eu am ps4 si nu am unde sa le folosesc
Aici pe forum așa se întâmplă când cineva pune coduri, vin băieții, le iau și nici macar un mulțumesc nu sunt în stare să spună, educația...
Nu am nevoie de multumiri,dar macar sa spuna ca le-au folosit.eram curios ce au primit. Jocul full sau dlc.altii sunt sigur ca le-au fi vandut pe bani
Cel mai bine ar fi sa nu mai puneți codurile,sa le ceara pe pm...probabil sunt dlc'uri.
Cum este campania?,trebuie sa cumperi de o suma anume? dacă sunt jocuri full îți trimitem bani pentru chips'uri
Fiecare cutie are un cod pe capac,cu acel cod te inscrii pentru a castiga o consola xbox1.in fiecare săptămână se da cate o consola.eu am bagat 2 coduri si la fiecare cod mia trimis email cu acele redeem codes.am luat 4 cutii de chipsuri dar nu am dat importanta si doar 2 au fost cu xbox1.de acum cand mai cumpar o sa fiu atent sa iau cu xbox
---------- Post added 23-01-2016 at 23:35 ----------
Acum am citit to emailul sunt dlc-uri. 3 pentru forza si unul pentru tomb raider.cand o sa mai cumpar chipsuri si primesc coduri am sa scriu aici ca am coduri si le dau pe pm
Momentan mai aștept (încă aștept un răspuns pentru Elite sau Halo...neserioși multi pe olx,am vândut consola veche cu gândul ca îmi ajunge halo ed la 1 zi diferența dat s-a pierdut pe drum) dacă nu am sa cumpar versiunea bundle cu tomb raider
Pentru Elite și halo am vorbit la un preț foarte bun (1800 respectiv 1500 dar problema este ca ma tot amână..)prețul ma face sa aștept dar dacă pana la începutul lui februarie nu rezolv,cumpăr versiunea de 1tb simpla.
Cum adică se găsește extrem de rar, ăștia o au de mai bine de o lună în stoc
http://www.altex.ro/consola-xbox-one...d-elite-bundle
Ai dreptate Dan3 dar eu nu dau 2400 de lei pe un Xbox One (fie el si Elite) sub nici o forma![]()
Fiecare e liber să facă ce vrea cu banii lui, eu nu aș cumpăra o consolă fără acte. E scumpă în magazin, dar cum a spus și colegul, se poate în rate, doi ani garanție, fără stres în caz că... Eu așa văd lucrurile, dar îi înțeleg și pe cei care aleg persoanele dubioase, dacă oferta este bună. Sunt curios la ce preț vând hoții ediția Elite
Bookmarks