Need for Speed 2015 pentru cei cu Gold este 35.99 $![]()
Dupa cum stie toata lumea azi e black friday in xbox store,intrebarea mea este:Astea sunt toate jocurile care o sa fie de BF sau mai baga pe parcurs?mi-a mai zis cineva ca le mai schimba in perioada BF,nu am prins anu trecut,nu stiu cum functioneaza.
Pe mine ma intereseaza Dying Light <3
---------- Post added 21-11-2015 at 02:37 ----------
Former Kinect creative director Kudo Tsunoda is leaving the Xbox division in favor of Microsoft’s Windows Apps Studio, where he will be president. Tsunoda will oversee app development for Windows 10, HoloLens, Surface, and Xbox.
Tsunoda was already one of the leads on HoloLens and had been promoted to a bigger role earlier this year. Hanno Lemke and Shannon Loftis will take over as the new Microsoft Studios heads.
The official Xbox YouTube channel posted an announcement detailing the organizational shift. The video also mentions that there may be upcoming Gears of War-related news, though there is no concrete information (so you don’t have to impatiently scrub through looking for it).
Pt cei care aveti hdd extern pe one, e vreo solutie sa opresti si hdd-ul atunci cand consola e oprita (energy-saver)? La mine ramane intr-un fel de standby (blinkuie ledul de la hdd).
Eh, e incomod sa faci asta mereu dupa ce opresti consola. Cred ca se refera la ceva optiune care sa opreasca alimentarea porturilor USB atunci cand e oprita consola.
Acum cateva zile am incercat Beyond Good & Evil HD, joc de Xbox 1 remasterizat pentru X360 si rulat pe One prin Backwards compatability. Am auzit ca unii ati fost nemultumiti de anumite jocuri, dar mie asta mi-a rulat perfect fara probleme si arata chiar bine, nu am remarcat vreo degradare sau imbunatatire fata de varianta de X360.
Eu am incercat sa joc Thief pe ps3 insa nu era jucabil...multe crashuri si probleme cu salvarile.
Insa din cate am inteles aceste probleme nu se regasesc pe nextgen.
Observ ca avem un update (340mb)
Release date
11/23/2015
New or updated features
Minor bug fixes and improvements
Fix for consumers who use Discovery and Launch (DIAL) protocol
Improvements to global speech recognition
Trimis de pe al meu D6603 folosind Tapatalk
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale | Xbox Live's Major Nelson
La cele de 360, chiar sunt preturi bune![]()
se poate da jos partea de sus dreapta ca sa o pot curata de praf? fara sa desfac toata consola,ci doar acea componenta de plastic
Cel cu aerisirea? Este cea mai grea parte de desfacut. Capacul de deasupra este o singura bucata si este foarte greu de desfacut in partea din spate. In principiu desfaci laterala cu usb-ul, scoti sliderul negru si apoi din spate incerci sa desfaci capacul de desupra, care iese al naibii de greu. Iar cel mai important, trebuie sa rupi sigiliul.
Eu nici vechiul 360 nu l-am curățat de praf,nu o sa curat nici One'ul.. Dacă vreau să-l vând și am sigiliul rupt cred ca o sa fie mai dificil sa găsesc cumpărător.
Trimis de pe al meu D6603 folosind Tapatalk
m-am uitat pe youtube si nu e usor.nu sunt indemanatic si mie ca rup carcasa.nu mai am garantie si nu ma intereseaza de sigiliu
am citit ca nu e bine sa folosesti pensule ca se formeaza curent electrostatic dar eu nu vreau sa sterg praful din interiorul consolei,doar la exterior acele gratii de la aerisire
eram curios cu ce stergeti voi praful de la aerisiri inafara de spray-ul cu aer comprimat la care am citit ca poate exista probleme daca nu-l utilizezi corect
Bookmarks