Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 242 of 395 FirstFirst ... 142 192 232 240 241 242 243 244 252 292 342 ... LastLast
Results 4,821 to 4,840 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

1. #4821 SP
    Admin MonkY's Avatar
    iry: jocul e free, costa extra caracterele si mod-urile.

Referitor la adrese, eu intotdeauna caut adresa unui hotel din statul respectiv (pt. ca am inclusiv nr. de telefon). Vezi ca ei iti vor spune la pret "plus taxes", dar nu poti sti daca sunt taxe 0 decat dupa ce ai cumparat (din pacate).

2. #4822 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Members of Microsoft's Xbox Dashboard Preview program are now enjoying the ability to tap a button twice or say "Xbox take a screenshot" and create a still image suitable for making your dashboard wallpaper—and not much else at the moment.

3. #4823 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Referitor la adrese, eu intotdeauna caut adresa unui hotel din statul respectiv (pt. ca am inclusiv nr. de telefon). Vezi ca ei iti vor spune la pret "plus taxes", dar nu poti sti daca sunt taxe 0 decat dupa ce ai cumparat (din pacate).
    Pai asta ar putea fi problema ta. Poate te ia drept firma cu inregistrarea in alt stat.

4. #4824 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Am pus eu o poza cu adresa in thread'ul "carduri care merg cu xbox live" parca

http://www.consolegames.ro/forum/f11...x/#post1211184

Taxe 0

5. #4825 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu acum nu mai am nicio problema. Totul era legat de acele 2 state care au taxe pe content digital. Nu are nicio treaba cu firma (ca nu introduci nimic legat de nicio firma)... adresa poate fi (si e chiar legit asa) adresa unui hotel. La urma urmei, cine ma poate opri sa ma plimb cu Xbox-ul dupa mine prin hoteluri?

6. #4826 SP
    Banned Venom's Avatar
    Am vrut sa zic ca, de exemplu, te cazezi la Hilton dintr-un oras din Alaska unde nu se iau taxe. Cand cumperi ceva si ai adresa hotelului, poate sistemul stie ca de fapt firma hotelului este inregistrata in New York si asa sa te taxeze. Nu stiu, ma gandesc si eu!

7. #4827 SP
    Junior Member HarryHaller's Avatar
    O fi fost Hype mare inainte de E3 2014 dar eu zic ca a fost reusit. Sa speram ca si anul asta o sa fie.
    Ia uite ce zic oamenii:

Microsoft Teases E3 Surprises, Promises Xbox One "Relentless Innovation"

8. #4828 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Merge acum sa platim direct cu paypal pe consola sau voi cum faceti?

9. #4829 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Merge si cu Paypal (eu am bagat contul de paypal de pe xbox.com) dar si cu cardul de RO (eu am cont de UK).

10. #4830 SP
    Member solaru's Avatar
    Eu am cont de US si plătesc cu card Mastercard(ING si Reiffeisen).

11. #4831 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Merge si cu Paypal (eu am bagat contul de paypal de pe xbox.com) dar si cu cardul de RO (eu am cont de UK).
    Deci merge din nou paypal, de cand e asta? La mine n-a functionat o perioada buna de timp.

12. #4832 SP
    Eu l-am bagat acum vreo 2 sau 3 luni, inainte foloseam doar cardul.

13. #4833 SP
    Member cj_quest's Avatar
    Da Rasko, eu platesc doar cu paypal de cateva luni bune.

14. #4834 SP
    Noh faina treaba, bine ca ma tot chinuiam cu tot felul de siteuri si puncte etc... Incerc sa introduc datele paypal diseara, sper sa nu mai am nici o eroare.

15. #4835 SP
    Member Gigi Kent's Avatar
    Mie nu-mi merge prin paypal.... nici nu m-am chinuit sa aflu de ce

16. #4836 SP
    Noi deals with gold pentru saptamana asta - sursa

Assassin’s Creed IV Black Flag Xbox One Game 50%
    Sleeping Dogs Definitive Edition Xbox One Game 60%
    Thief Xbox One Game 67%
    The Crew Silver Credit Pack Add-On 25%

17. #4837 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Eu nu inteleg cum faceti voi cu PayPal. L-am avut adaugat de cand a permis Microsoft asta. Acum cateva luni nu mai mergea. Am incercat astazi din nou si nu a mers. Cont de UK, Cont de PayPal perfect functional, adaugat fara probleme pe contul Xbox. Atat ca primesc mereu mesaj de eroare.

18. #4838 SP
    Member cj_quest's Avatar
    Singura eroare pe care am avut-o cu Paypal-ul a fost cand am vrut sa platesc pe contul de us, mi-au spus sa incerc alta metoda de plata. De asemenea trebuie sa ai contuld de Paypal verificat in prealabil. In rest pe UK merge fara probleme.

19. #4839 SP
    Admin MonkY's Avatar
    CJ: ai uitat sa specifici ca tu locuiesti in UK... ai cont de UK... la adresa de UK... pe un PayPal de UK... Shall i say UK one more time?

Normal ca noua romanilor ne face figuri... pentru ca nu se pupa adresa contului cu cea din PayPal. Am patit-o de multe ori, inclusiv cu ofertele de Xbox Live Gold de pe PayPal - pur si simplu nu merg daca nu esti din US sau UK, chiar daca ai PayPal verificat si re-verificat! Dar, ne-am obisnuit. Eu de exp. tocmai ce mi-am luat 50$ gift card cu 45$. Not bad... mai ales ca nu mai imi ia taxe PayPal sau face Dzeu stie ce conversie de curs valutar.

20. #4840 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Vand ca pe aria de xbox one, nu e nici un thread cu "rata defectiunilor", sa inteleg ca nimeni de pe forum nu a avut probleme majore cu x1?
    Incerc sa ma documentez putin.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.