Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 116 of 395 FirstFirst ... 16 66 106 114 115 116 117 118 126 166 216 ... LastLast
Results 2,301 to 2,320 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

  1. #2301 SP
    Ω Pira's Avatar

  2. #2302 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Yep.
    Si daca au recunoscut ca exista o diferenta de 30% atunci putem presupune ca in realitate este si mai mare.
    De-abia astept sa inceapa benchmark-urile pe ambele console .
    Ce mă bucur ca sunt pe consolegames forum unde nu contează benchmarkurile ci artworkul, gameplayul si muzica dintr-un joc! Sau ne mutam înapoi pe vechiul forum unde doar despre asta se discuta? Dar într-un fel e normal, Kinect obligatoriu nu mai e, Always on nu este necesar, jocurile nu mai sunt Region Locked, avem voie sa vindem jocurile sh, deci nu mai avem ce sa haterim, pardon, nu mai putem sa ne exprimam obiectiv părerea despre ce ne deranjează.

  3. #2303 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AkF: despre artwork, gameplay, muzica... se discuta pe threadurile dedicate jocurilor. Din cate stiu Xbox One nu are nici gameplay, nici story... e o consola, o jucarie. Nu sta nimeni sa se uite la artwork-ul ei. Ce-ai vrea, sa discutam despre storyline-ul pe care l-a avut Microsoft pana acum la Xbox One, cu multe rasturnari de situatie, aratat the middle finger la fani si alte d-astea?

    Cat despre forumul celalalt, faceau comparatiile intre console si PC (comparau mere cu pere)... aici multi asteapta 2 console next-gen si cum suntem romani cu buget redus, trebuie sa ne decidem pe care mergem. Unii poate nu-si fac griji si le cumpara pe amandoua din start. Unii poate se gandesc cu groaza ca pe ultima suta de metri Microsoft face overclock tocmai ca sa reduca acei 30-50% diferenta...

    Cum niciunul din noi nu a pus mana pe consola si nu s-a jucat nimic pe Xbox One... ar trebui sa nu mai discutam absolut nimic, pentru ca nu suntem obiectivi?

  4. #2304 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Foarte tare forumul vecin (plin de pc haters ofc), ei numesc consola: conserva )

  5. #2305 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Pai nu e bun ca s-a răsturnat situația? Nu e bun ca au ascultat de consolisti? Asta își dorea toată lumea. Si au livrat. Ce nu e bun acum? Chiar nu înțeleg. Dacă nu schimbau nimic cred ca stergeai aria aceasta. Acum ca au schimbat absolut fiecare lucru de care se plângere toată lumea, nu e bun pentru ca sunt prea multe rasturnari de situație.

    Dacă au overclockat procesorul care e problema? L-au overclockat tocmai pentru a creste performanța jocurilor. Fapt care ne avantajeaza tot pe noi. Dacă nu făceau asta era mai bine?

    Si da, când vad haterism si troleala nu suport. Auzi si tu:"consola e mai slaba cu aproximativ 30% decât concurenta, dar in realitate probabil e mai slaba cu mai mult"(aproximativ cuvintele acestea au fost, nu mai dau quote din nou). Eu zic ca e cât Nintendo Wii de slaba, sa nu ne mai chinuim atât cu "subtilitati". Cred ca e fiecare capabil sa tragă concluziile care consola este mai puternica atunci când o sa se lanseze si o sa vedem reviewuri la jocurile multiplatform. 100% o sa fie vs intre console la inceput, cel putin. Nu cred ca trebuie nimeni împins in vreo directie sau ținut de manuta in luarea unei decizii.

  6. #2306 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Pai nu e bun ca s-a răsturnat situația? Nu e bun ca au ascultat de consolisti? Asta își dorea toată lumea. Si au livrat. Ce nu e bun acum? Chiar nu înțeleg. Dacă nu schimbau nimic cred ca stergeai aria aceasta. Acum ca au schimbat absolut fiecare lucru de care se plângere toată lumea, nu e bun pentru ca sunt prea multe rasturnari de situație.
    AkF: nu te mai stressa si tu atat (cel putin in scris), ca nu face bine la circulatie, trust me! Been there, done that... Vezi tu, poate unii ca mine, din dragoste pentru gaming, pentru story, pentru nebunia din jocuri... ei bine, unii ca mine poate trec usor cu vederea modul in care s-a comportat Microsoft. Daca as avea suficient buget, mi-as face pre-order chiar azi, trecand peste toate greselile lor. Din pacate trebuie sa fim realisti si sa vedem ca sunt altii care au renuntat pentru ca au fost pacaliti, mintiti in fata, luati la misto s.a.m.d.... si nu vor trece usor peste asta. Lasa-i sa lanseze consola si mai vedem dupa. Pana atunci, au multa mizerie de curatat, si nu e vina noastra ca s-au facut de cacao.
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Dacă au overclockat procesorul care e problema? L-au overclockat tocmai pentru a creste performanța jocurilor. Fapt care ne avantajeaza tot pe noi. Dacă nu făceau asta era mai bine?
    Poate te-o avantaja pe tine pentru ca nu ti-a picat niciun Xbox pana acum. Mie daca imi pica vreun Xbox One (repet, sunt la al 8-lea Xbox 360, care si asta da semne cu ale lui tampite freeze-uri), nu mai vreau sa aud de Microsoft in ceea ce priveste hardware-ul... Iar chestia cu overclock-ul atat la GPU cat si la CPU sunt niste chestii super-grabite, facute doar ca urmare a testelor facute de Anandtech & Co, din care rezulta ca Xbox One e in urma rau de tot (cel putin 50% la GPU, plus DDR3 bandwith vs GDDR5). Eu inteleg ca ei au "cei mai destepti programatori de pe planeta" (Doamne cata ingamfare, din nou), dar din cate stiu programatorii rezolvau problema din software, si nu din overclock hardware.

    Mai mult, sa faci overclock cu o cateva zile inainte de a intra consola in productie... that's just crazy! Unde sunt testele alea care spuneau ca le-au luat ani de zile pentru a se asigura ca merge totul perfect? Deci sa inteleg ca au testat ani de zile si cu 2 zile inainte de productie au zis "f#$% it! let's change it!" ?!?
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Si da, când vad haterism si troleala nu suport. Auzi si tu:"consola e mai slaba cu aproximativ 30% decât concurenta, dar in realitate probabil e mai slaba cu mai mult"(aproximativ cuvintele acestea au fost, nu mai dau quote din nou).
    My friend, prima parte (cea cu 30%) este un citat al unui reprezentant Microsoft... nu al unui neica nimeni. A doua parte (cea cu probabil e mai slaba de atat) se bazeaza pe calculele expuse deja in tone de articole serioase (inca odata, vezi Anandtech, care stiu ce zic), la care se adauga tendinta observata in ultima vreme de a minti a celor de la Microsoft. Din nou, e vina cuiva de aici de pe forum ca nu mai crede nimeni ce se spune la Microsoft? De cand a devenit adevarul echivalentul la "haterism si troleala"?
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Eu zic ca e cât Nintendo Wii de slaba, sa nu ne mai chinuim atât cu "subtilitati".
    Daca ai spune asta, nu te-ar crede nimeni, asa ca nu e nevoie de subtilitati. Nu stiu dealtfel ce vrei sa spunem? Sa spunem ca are performante hardware ca si PS4? Daca asta te incalzeste... ok... o spun: "Xbox One are performante hardware identice cu PlayStation 4". Happy? Uite, mai adaug si "Microsoft are cei mai buni programatori de pe planeta, si va face Xbox One sa aibe performante mult mai bune decat PlayStation 4!".
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Cred ca e fiecare capabil sa tragă concluziile care consola este mai puternica atunci când o sa se lanseze
    Sa stii ca acelasi lucru se poate spune si despre tine. Dai prea mult credit unei console despre care nu stim decat ca e foarte buna pe TV. Si la TGS si la Gamescom au continuat sa randeze din nou pe PC-uri cu Windows 7 (nu spun ca Sony n-ar fi facut si ei asta cu anumite jocuri)... prin urmare, be happy. Xbox One e incredibila, mai ales acum ca a fost si overclockata!
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Nu cred ca trebuie nimeni împins in vreo directie sau ținut de manuta in luarea unei decizii.
    Sa stii ca pe mine ma enerveaza fanbotii de Sony si Nintendo la fel de mult ca si fanbotii Microsoft. Si crede-ma, ca pe astia nu-i poti convinge nici daca le-ai spune ca firma concurenta are o consola cu 500% mai rapida. Prin urmare stai tu linistit, pe fani nu-i poti tine tu sau eu de manuta... iar ceilalti sunt oameni normali, capabili sa citeasca pro si contra si sa-si formeze o opinie corecta.
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    nu mai avem ce sa haterim, pardon, nu mai putem sa ne exprimam obiectiv părerea despre ce ne deranjează.
    Eu chiar nu mai inteleg. Daca ne exprimam subiectiv (pentru ca nu avem consola si nici jocurile), suntem hateri si trolli... daca suntem obiectivi (si citam din articole si citate oficiale) iar suntem hateri si trolli... Eu nu-mi dau seama ce ar trebui sa facem ca sa fii multumit. Sincer! Make up your mind man. Mai ales dupa ce chiar tu ai spus:
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Retrag tot ce am spus in ultimele zile legat de Sony. I-au desfiintat pe cei de la Microsoft.
    Pana la lansare... vor mai curge ceva rauri de cerneala electronica despre Microsoft cu al lor Xbox One. Pe care nu le putem opri (si sincer nici nu vrem, mie chiar imi place sa citesc si pro si contra)... iar dupa lansare, vom vedea exact ce si cum. Pana atunci, sa nu uitam ca Microsoft n-are nici cea mai mica intentie sa lanseze Xbox One in Romania.

  7. #2307 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu sunt de parere ca dupa atatea schimbari fortate ,MS mai bine ar intarzia data de lansare si ar face ceea ce trebuie facut, nu sa testeze produsul pe noi

    probabil xbox one facelift o sa fie reusit

  8. #2308 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ma indoiesc ca au inceput productia, chiar si cu acest mic overclock, fara sa testeze consola. Probabil ca au facut teste cu cipuri la diferite frecvente, au observat ca nu apar probleme nici la frecvente putin mai mari si au ales sa trimita consola in productie cu noile specificatii. Nu cred ca o crestere atat de mica (0.1 Ghz) poate influenta atat de tare temperatura consolei.

  9. #2309 SP
    Admin MonkY's Avatar
    poiuyt: sa stii ca si eu m-am gandit la asta. Daca eram in locul celor de la MS... si daca tot am comis-o in halul asta, as fi facut un mare anunt: "Guys, considerand ce vreti voi, ca si consumatori... si avand in vedere ca noi nu credem ca e suficient ce avem acum... am luat decizia sa mai amanam cu 6 luni... sau 12 luni". Deja nu m-ar mai fi deranjat. Ba chiar as fi aplaudat initiativa, stiind ca vor veni cu ceva mult mai bun, chiar daca intarziat. Sa nu uitam ca Sony a intarziat cu un an lansarea PS3-ului (fata de Xbox 360), si cu toate astea, au vanzari mai mari.

    Din pacate... Microsoft nu a invatat nici din Surface (fail), nici din Zune (fail), nici din Vista (fail)... nici cu Windows Mobile (fail)... Nu va face asa ceva, au un ego prea mare si ei cred ca au dat oricum inapoi prea mult ascultand cererile comunitatilor. Ramane doar sa speram... doar ca eu unul nu mai risc sa iau consola la lansare. Astept sa vad daca sare iar de 30% fail rate...

    ---------- Post added 10-09-2013 at 11:54 ----------

    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Ma indoiesc ca au inceput productia, chiar si cu acest mic overclock, fara sa testeze consola.
    N-a zis nimeni ca nu a testat-o... dar e clar ca nu suficient. Chestiile astea nu se fac dupa o zi pe alta... mai ales cand vine vorba de mass production. Poate la ei in laborator, cu aer conditionat, o fi rezistat binemerci consola la noile frecvente. Dar la nea Gogu care sta in desert, au apucat sa testeze? S-au gandit ca poate iar vine chinezu si foloseste pasta termica de 2 lei... si face lipituri de 1 leu de zboara procesorul din soclu?
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Probabil ca au facut teste cu cipuri la diferite frecvente, au observat ca nu apar probleme nici la frecvente putin mai mari si au ales sa trimita consola in productie cu noile specificatii.
    Asa or fi facut si la Xbox 360 de a picat in draci? Au observat ca nu apar probleme... si a ramas sa le observam noi?
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Nu cred ca o crestere atat de mica (0.1 Ghz) poate influenta atat de tare temperatura consolei.
    Man, vezi ca gresesti cu 0.1Ghz. Cresterea este de 150Mhz (adica de la 1.6Ghz la 1.75Ghz) la CPU. Pentru o frecventa de 1.6Ghz asta inseamna aproximativ 9% crestere. Daca mai pui si cresterea la GPU, ai tinde sa crezi ca vorbim de niste specificatii cu 15% mai mari decat cele anuntate de producator (AMD).

    In mod normal nu m-ar deranja ca Xbox One este o consola mai lenta, daca as sti ca e mai fiabila si are jocuri exclusive mai bune, iar cele multiplatform sunt suficient de playable. Insa dupa chestia cu cei mai buni programatori din lume (care nu stiu sa faca un buton de start pentru Windows 8, sau care nu stiu ce-i acela un file explorer pentru Windows Mobile), ai zice ca de fapt Xbox One e mai rapida si mai fiabila decat concurenta. Pai in cazul asta, de ce mai anunta chiar ei oficial ca au marit frecventele? La ce au nevoie daca oricum sunt mai buni? Stati sa vedem dupa launch... ce nebunie o sa fie...

  10. #2310 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Xbox 360 a fost, cel putin in primii ani, un fail din punct de vedere al fiabilitatii. Probabil ca l-au lansat prea devreme, in incercarea lor de a castiga teren in fata Sony, si a fost o strategie de succes, pentru o perioada. In legatura cu Xbox One, realizez ca e un overclock important, o crestere de 9% nu poate fi ignorata, dar in acelasi timp ma gandesc ca exista o gramada de ultrabook-uri care au procesoare ce lucreaza la frecvente asemanatoare. Si nu cred ca un ultrabook poate avea o racire mai buna decat Xbox One, luand in calcul dimensiunile celor doua. Ce-i drept ultrabook-urile au procesoare Intel.

    Jocurile vor arata la fel sau putin mai bine pe PS4, totul depinde acum de platforma pe care vor fi dezvoltate. Exclusivitatile PS4 vor arata clar mai bine, jocurile care au lead platform PS4 sau PC vor arata mai bine pe consola Sony, ramane doar sa vedem cum vor arata jocurile dezvoltate pentru Xbox One. Cred ca Microsoft poate reduce diferenta de performanta intre cele doua console prin contracte foarte bune cu producatorii de jocuri prin care sa impuna Xbox One ca lead platform.

  11. #2311 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Si dupa aceea astept valea plangerii.. cum un joc va arata prost pe ps4, cum toti or sa spuna ca din cauza lui xbox one. Imi pregatesc popcorn

  12. #2312 SP
    Member temugin's Avatar

    Post

    Multa abureala in ambele tabere, nu sunt de acord cu acel OC facut in graba la Xone, vor fi destui fani cu putere financiara incat sa testeze produsul dupa lansare. Nu imi place lipsa transparentei la capitolul cooling si design interior, nu ma pricep foarte bine la electronica insa am desfacut ps2, ps3, xbox (fat ones), Ps4 nu are cum sa fie ok ca enduranta fiind jumatate din Xone, dar ma pot insela. Pana la urma concluzia mea este ca producatorii de console pun pe primul plan banii castigati, iar ca preocupare poate fi ceva de genul pozei atasate, este doar o viziune a mea - ei de fapt sunt oameni corecti si cu o morala fara cusur.
    Attached Images Attached Images big-guy-dream.jpg

  13. #2313 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Ce-i drept ultrabook-urile au procesoare Intel.
    si cu asta ai spus tot

  14. #2314 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Power struggle: the real differences between PS4 and Xbox One performance | News | Edge Online

    One basic example we were given suggested that without optimisation for either console, a platform-agnostic development build can run at around 30FPS in 1920×1080 on PS4, but it’ll run at “20-something” FPS in 1600×900 on Xbox One. “Xbox One is weaker and it’s a pain to use its ESRAM,” concluded one developer.
    Even this close to launch, “the hardware isn’t locked,” said another source. Sony and Microsoft are each still working on the graphics drivers for each console, and Xbox One is lagging behind in this regard – Microsoft “has been late on their drivers and that has been hurting them,” said one source. Another described Xbox One’s graphics drivers less charitably as “horrible”. Both consoles’ graphics drivers will continue to improve right up to – and beyond – launch, which will even up the difference in performance a little.


    Nu suna prea bine.
    Un singur lucru pozitiv:

    Xbox One does, however, boast superior performance to PS4 in other ways. “Let’s say you are using procedural generation or raytracing via parametric surfaces – that is, using a lot of memory writes and not much texturing or ALU – Xbox One will be likely be faster,” said one developer.

  15. #2315 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    naspa... sunt trist.

  16. #2316 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    naspa... sunt trist.
    E intr-adevar trist ce se intampla. Next-gen-ul anuntat pare a fi mai mult un fel de "old console" v1.5. Daca un developer se plange ca scoate 20 FPS in 1600 x 900... e grav. Poate ar fi trebuit sa foloseasca CPU/GPU-uri de mobile, pt. ca se pare ca AMD e praf.

  17. #2317 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nici nu ma mai agit cu nextgen-ul asta care incepe sa nu mai para nextgen.

  18. #2318 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    E intr-adevar trist ce se intampla. Next-gen-ul anuntat pare a fi mai mult un fel de "old console" v1.5. Daca un developer se plange ca scoate 20 FPS in 1600 x 900... e grav. Poate ar fi trebuit sa foloseasca CPU/GPU-uri de mobile, pt. ca se pare ca AMD e praf.
    Eh, uite inca un motiv pt care nu o sa iau "next gen" anul acesta

  19. #2319 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Eh, uite inca un motiv pt care nu o sa iau "next gen" anul acesta
    Pai probabil n-o sa iei urmatorii 5 ani or so... timp in care probabil o sa ajungem sa vedem next-gen pe device-uri gen smartphone, aragaz, frigider, masina de spalat... Sau poate optimizeaza kernel-ul in draci, scot drivere super mega optimizate.

    Anyway, eu o sa renunt a le mai spune next-gen (sau macar o sa incerc), si ma intorc la ideea ca gaming bun nu inseamna neaparat grafica. Nu ca nu ar fi adevarat, dar speram ca la generatia asta sa nu-mi mai stea cei cu PC-urile in cap si sa-mi repete la infinit "da, dar uite ce bine arata pe PC".

  20. #2320 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Pai probabil n-o sa iei urmatorii 5 ani or so...
    Un bundle bun si un pret mai mic m-ar convinge. Cand am spus acum câteva luni ca trecerea la next gen nu e cum a fost trecerea de la ps2 la ps3 mi-au sarit unii in cap. Pe scurt, nicio consola "next gen" nu m-a făcut sa nu mai dorm noaptea daca nu o am

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 116 of 395 FirstFirst ... 16 66 106 114 115 116 117 118 126 166 216 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  3. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts