TitanFall momentan e system-seller-ul consolei X1.
Imi pot doar imagina ca va fi vast superior pe next-gen fata de X360.
deci consola se lanseaza cu jocurile
Dead Rising 3 (Capcom)
Forza Motorsport 5 (Turn 10)
LocoCycle (Twisted Pixel)
Killer Instinct (Double Helix)
Ryse: Son of Rome (Crytek)
dar titanfall (2014) este momentan system sellerul
apropo , de ce nu aduc alde emag/altex/domo xbox one in noiembrie-decembrie ?! nu cred sa nu mai faca fata cu comenzile pe x1 totusi..
reclama-i amuzanta !![]()
da tray, Titanfall e system seller (unul din ele, nu trebuie sa fie unicul) asa cum si Halo/Gears of War a fost pentru X360
si da, sunt sigur ca versiunea de pe consola X1 va fi superioara din toate punctele de vedere fata de versiunea de pe X360
dar sunt sigur ca sunt si multi care isi vor lua consola doar pentru a juca Killer Instinct, LocoCycle sau Ryse![]()
Nu e pe PS4, e doar pe X1/X360 si PC. Desi asta s-ar putea sa fie doar momentan si intr-un viitor sa apara si pe PS\
LE: ma refer la Titanfall nu la Battlefield. Scuza-ma am inteles gresit post-ul tau, credeam ca te referi la Titanfall cum ca ar fi si pe PS
pai aici zice altceva..
Battlefield 4 | PlayStation 4 | Official Site
pe 11.12.2013 on ps4.
Xbox One + Forza Motorsport 5 + Ryse + Quantum Break + Dead Rising 3 + 2 gamepad-uri ! Sa fie ! Forta One !
Microsoft a spus ca X1 va functiona exact ca si X360-ul actual. Nu vad niciun motiv pentru care sa se intample altfel. Initial, cu DRM-ul lor si toate nebuniile anuntate, ma temeam. Not anymore.
In ultima instanta, ma voi juca offline... desi repet, nu cred ca se va intampla. Eventual setez un VPN si ma joc din UK. No worries here!
---------- Post added 26-10-2013 at 14:54 ----------
Quantum Break e launch title? De cand?
Visează și el... Sunt curios dacă va fi lansat la anul sau va fi amânat la fel ca-n cazul Alan Wake.
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
Bookmarks