De pe amazon.de iau mereu cu livrare standard fiindca la ei standard e aproape invariabil DHL Bundespost, care are tracking.
De pe amazon.co.uk nu iau decat UPS Express fiindca ajung prin Posta Romana si nu risc asa ceva la console.
De pe amazon.de iau mereu cu livrare standard fiindca la ei standard e aproape invariabil DHL Bundespost, care are tracking.
De pe amazon.co.uk nu iau decat UPS Express fiindca ajung prin Posta Romana si nu risc asa ceva la console.
Eu de aceea am zis ca e bizar. Pentru ca ultimele 2 comenzi de exp. desi am selectat Standard, ambele au venit cu UPS, ambele au avut tracking. Sper ca la fel sa fie si la Xbox One, pt. ca imi place cum se misca. Serios acum, uitati si voi shipping din UK, Standard (jos palaria!):
31 October 2013, 1:33 pm, BUCURESTI RO Delivered
31 October 2013, 10:51 am, OTOPENI (BUCHAREST) RO Parcel arrived at destination country
31 October 2013, 8:46 am, OTOPENI (BUCHAREST) RO Parcel arrived at a carrier facility
31 October 2013, 4:15 am, KOELN (COLOGNE) DE Parcel left the carrier facility
31 October 2013, 12:29 am, KOELN (COLOGNE) DE Parcel arrived at a carrier facility
30 October 2013, 10:18 pm, East Midlands Airpor GB Parcel left the carrier facility
30 October 2013, 9:22 pm, East Midlands Airpor GB Parcel arrived at a carrier facility
30 October 2013, 8:23 pm, Edinburgh GB Parcel left the carrier facility
30 October 2013, 7:00 pm, Edinburgh GB Parcel arrived at a carrier facility
30 October 2013, 6:30 pm, Edinburgh GB Parcel left the carrier facility
30 October 2013, 5:32 pm, Edinburgh GB Parcel received by carrier
30 October 2013, 9:16 am, GB Parcel has been handed over to the carrier and is in transit
---------- Post added 04-11-2013 at 23:37 ----------
Si ca sa demonstrez si diferenta dintre GB si DE (desi culmea, din DE ar trebui sa fie mult mai rapid, ca vorbim de o distanta totusi), iata si un tracking mai "lent":
4 November 2013, 1:08 pm, BUCURESTI RO Delivered
4 November 2013, 7:56 am, OTOPENI (BUCHAREST) RO Parcel arrived at destination country
4 November 2013, 7:56 am, OTOPENI (BUCHAREST) RO Out for delivery
4 November 2013, 7:00 am, OTOPENI (BUCHAREST) RO Parcel arrived at a carrier facility
4 November 2013, 12:59 am, VECSES HU Parcel left the carrier facility
2 November 2013, 4:54 am, VECSES HU Parcel arrived at a carrier facility
31 October 2013, 3:07 pm, VIENNA AT Parcel left the carrier facility
31 October 2013, 7:51 am, VIENNA AT Parcel arrived at a carrier facility
30 October 2013, 7:58 pm, NURNBERG DE Parcel left the carrier facility
30 October 2013, 7:18 am, NURNBERG DE Parcel arrived at a carrier facility
30 October 2013, 3:59 am, FRANKFURT DE Parcel left the carrier facility
30 October 2013, 1:49 am, FRANKFURT DE Parcel received by carrier
29 October 2013, 5:38 pm, DE Parcel has been handed over to the carrier and is in transit
Chiar acum, in timp ce citesc despre experientele despre comenzi si livrari povestite de MonkY, imi expun niste motive mature pentru care ar trebui sa rezist sa-mi comand noul Xbox One... Got to... resist...
Eu nu pot man. Sorry... sunt maniac. La urma urmei, oricat de hulit ar fi Xbox-ul, eu unul astept "next-gen" de vreo 5 ani or so. Ar fi prea mult ca dupa aceasta asteptare sa zic "neah... pass". Eu initial mi-am luat un iPad pentru ca am vazut un TBS si un joc TD (tower defense) care nu existau pe nicio alta platforma. La fel am facut cu multe alte gadget-uri... si nu imi pare rau nici macar o secunda pt. ca m-am "pripit".
Multi vor spune "Da bai MonkY, dar ai ajuns la al 8-lea Xbox 360... merita?". Tinand cont ca nu toate 7 au picat (pe unul l-am schimbat pt. ca aparuse varianta black, pe altul l-am reparat si merge si in ziua de azi la fratele meu... restul la service), si avand in vedere cat de mult m-am distrat pe consola asta, pot spune sincer da, a meritat efortul!
Singurul lucru de care imi pare rau este ca nu mai am timp de multiplayer games... Gasca de pe Live era de nota 20... Poate incet-incet ma pensionez si revin si eu pe "scena".
Vorba lunga = saracia omului. Eu zic asa: daca vreti sa va luati un X1 si va permiteti, just frickin' do it! O viata avem!
Am si eu o intrebare:
E Xbox One region-free ca si PS4? Adica pot sa-l iau din Canada? Seful meu se intoarce la inceputul lui decembrie, iar 500 dolari canadieni sunt 1500 lei aproape. E prea moca sa refuz.
Am citit un articol in care Microsoft spunea ca se va gasi consola si in magazine, chiar daca la pro-order nu mai e available.
Ramon: da, acum Xbox One este region free!
Cat despre Canada... eu nu m-as risca atat de tare. Desi suma face cu ochiul... la orice problema, ai imbulinat-o![]()
Ma gandesc ca oricum am PS4 ca main console. Xbox One vreau asa, pentru exclusive only, gen Titanfall.
Iar daca se buleste, o trimit prin seful meu la garantie. Ar dura 2-3 luni, dar asta e.E mult prea tentant pretul.
Voi face cu siguranta... desi din pacate unii au tras deja concluziile chiar inainte de a vedea consolele in real life. Unele mentalitati sunt imposibil de schimbat. De un versus mi-e frica pentru ca de obicei atrag numai scandaluri... dar sa fiu sincer, poate ca a venit vremea sa incepem sa vedem versus-urile ca fiind ceva normal. E totusi singurul mod "for real" prin care cineva se poate decide ce sa cumpere. Vom trai si vom vedea.
Deci nu inteleg ceva, intru-un final vom putea juca multiplayer cu xbone,din cate am vazut la xboxlive romania are restrictie..
dar cu noua politica pt xbone sper ca nu vor bloca ip'urile de Romania cu tot cu cont de UK..
Ei...VPN...
Alta bataie de cap si acolo. Mi-am luat console ca sa bag discul si PLAY. Dar ar face si marsavenia asta cu blocarea IP-urilor de Romania, mai da-i naibii cu consola lor cu tot. Pacat de Halo, Titanfall si alte exclusivitati.
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
Bookmarks