contul de twitter oficial Xbox ne spune ceva, probabil si o remarca la notele proaste obtinute de concurenta
https://twitter.com/Xbox/status/401049488891998208
contul de twitter oficial Xbox ne spune ceva, probabil si o remarca la notele proaste obtinute de concurenta
https://twitter.com/Xbox/status/401049488891998208
se pare ca din 2014 programul "Games with Gold" isi va face aparitia si pe X1vestea buna e ca nu vom mai primi jocuri mai vechi de 1-2 ani de zile
News: Free 'Games with Gold' coming to Xbox One - ComputerAndVideoGames.com
Pai... ar fi si culmea sa primim jocuri de X1 mai vechi de 1-2 ani de zile... cand ea de-abia se lanseaza. Eu chiar am o curiozitate referitor la modul in care Microsoft si Sony vor proceda cu jocurile free pentru Gold si PS+. Nu de alta, dar daca dau cate 2 jocuri pe luna next-gen, in urmatoarele 6 luni o sa avem cam tot ce s-a lansat
P.S. Din pacate vor baga probabil (de fapt mai mult ca sigur) si titluri Arcade...
microsoft m-a invatat ca daca cevas suna prea frumos ca sa fie adevarat, de cele mai multe ori nu e adevarat...nu cred ca o sa dea jocuri gratis abia aparute, nu au facut lucrul acesta cu X360, care are un catalog imens de unde se poate alege...probabil o sa considere la Free games with Gold Killer Instinc si alte jocuri de genul Spartacus sau Hand of Kull.
Facea cineva o gluma, ca o sa dea gratuit Dead Rising 3...prin 2016![]()
Are cineva informatii mai noi legate de comenzile de XboxOne lansate catre magazinele din Romania? Ca vad ca pre-comanda mea de pe Shopto nu s-a materializat deocamdata in comanda si daca pana luni-marti nu se schimba nimic m-as orienta catre magazinele de aici. Stiu ca mai sunt pe aici persoane conectate la MG.
Here you go - Consola Xbox One | ALTEX Pret foarte bun![]()
Eu am pe amazon.co.uk... n-am nici cea mai mica idee cand v afi livrat (dar nu am facut comanda de mult timp). Stiu sigur ca sunt in atentia lor, deoarece m-au contactat si m-au intrebat daca e OK sa o schimbe cu "Day One Edition"... Presupun ca Day One Edition se va trimite catre clienti in ziua respectiva (sau chiar mai devreme cu 2-3 zile).
In momentul de fata nu as sti exact unde sa-ti recomand sa faci comanda. Eu as face pre-order in mai multe locuri... si cel care imi accepta primul si trimite primul... acela castiga. Restul, sa fie sanatosi...
Day One Edition are shipping joi 21/11 de pe amazon.co uk.
Am vorbit ieri cu ei si mi-au confirmat,
Cu cate zile inainte de trimitere a coletului iti ia Amazon banii, te anunta cu cateva zile inainte? Am in mai multe locuri pre-order.
Nu te anunta cu nimic in mod special. De regula iti ia banii cu cel mult o zi inainte de shipping.
nu sunt sigur daca sa imi iau ps4 sau XBone si vroiam sa va intreb daca se mai strange lume in party-uri la diferite jcouri (cod, fifa) ? pt ca daca imi iau imi iau doar pt multiplayer si fara sa joci cu romani in echipa in timp ce vb cu ei nu prea are nici un farmec..
Personal pe xbox one nu imi iau decat Ryse, Forza, Fifa si Dead Rising acum.
CoD il iau pe PS4, la fel AC4. Deci poate la un Fifa sa ne vedem sau un Forza multiplayer.
daca vrei romani, o sa gasesti foarte multi pe PSN in comparatie cu XBL, se vede si pe forum ca majoritatea gamerilor isi vor lua PS4. in plus banuiesc ca nu vor mai exista diferente majore intre PSN si XBL din moment ce ambele se platesc acum pentru MP si schimbarile aduse, bineinteles ca PSN are un avataj cu PS+ si jocurile gratuie lunar pentru toate cele 3 console, PSV, PS3 si PS4
Problema nu se pune așa.
Depinde ce vrei tu sa joci multiplayer. Dacă vrei MP pt exclusivitati Xbox, nu vei găsi romani pe PSN
Deci gândește-te ce vrei sa joci din francizele mari exclusive:
Halo, Titanfall, Forza, Gears, atunci xbone
Killzone, MGS, Uncharted, atunci PS4
Pentru multiplatform, probabil PS4 intr-adevăr din simplul motiv ca are măcar o urma de speranța ca in viitor sa fie suportat oficial in RO store-i-l, pe când la xbone....doamne-ajuta.
Acolo unde am văzut si Halo. Nicăieri, încă, evident.
E una din francizele mari insa, probabil in viitor va apare ceva pe xbone.
Bookmarks