Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 395 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... LastLast
Results 281 to 300 of 7883

Thread: Clubul Xbox One

1. #281 SP
    Member temugin's Avatar

Da deci rezulta ca sunt si ei tot trolleri

Rumor: Blu-ray Licensing May Delay Next Xbox

Eu nu cumpar o consola indiferent de producator, daca ma obliga sa am net cand joc (in timpul inceperii sau rularii jocului, ma refer la single games, nu am nimic cu mmo care prin definitie depinde de net). NU conteaza ca e Sony, Ms sau altii. Iau consola din shop, is mine after. Daca eu sunt troller, si restu sarmanilor de stau in mediu rural sau unde internetul nu are asa mare banda - trolleri. Informati-va mai bine inainte sa postati. Linkul de mai sus este doar un zvon, daca pe 21 mai prezinta xboxul full, bravo lor.

2. #282 SP
    Member eneea's Avatar
    nu de-aia esti troller, esti troller ca arunci chestii random adunate de prin cine stie ce site-uri mai mult sau mai putin obscure si ca o faci ca sa denigrezi un brand doar de dragul de a baga zarzanie intre useri. chiar si in titlul articolului scrie RUMOR, aduti aminte ca si de PS4 se vorbea ca o sa blocheze used games, hai sa asteptam pana pe 21 Mai pana sa fim asa categorici cu parerile noastre
    referitor la always-on, eu sunt sigur ca nu o sa fie ceva asa draconic, incat sa ne dea afara din jocuri gen "solitaire" ca ne-a picat netu. din cate-mi dau eu seama incearca astia sa faca din xbox ceva media-box, asta nu ma incanta, dar intram in alte discutie
    iti dau un exemplu, sa luam o situatie ipotetica, daca as avea de ales intre doua console cu performante aprox egale: o consola care nu necesita legatura permanenta la net, dar ma costa 5 euro/luna abonamentul ca sa joc online si intre una always-on, dar multiplayer gratis, eu as alege-o intotdeauna pe a doua.
    sincer nu-mi pasa ca altii nu au net bun, la fel cum tie si altora probabil nu va pasa ca suntem multi pe care nu ne lasa inima sa dam atatia bani pt a ne juca MP cateva ore pe sapt

3. #283 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    ^ tom's guide - site obscur? what the hell, man? eu inteleg ca ne aflam pe internet si va place sa sariti in vagonul urii asa aiurea odata ce unul incepe flame-ul dar hai sa fim seriosi, ok?

p.s. cat despre always on, mie personal chiar nu imi convine sa ma oblige o firma, oricare ar fi ea, sa fac ceva... din moment ce am cumparat consola e a mea, fac ce vreau cu ea, nu ce vrea producatorul.

4. #284 SP
    Member eneea's Avatar
    din punctul meu de vedere tom's guide nu e un site de referinta din punct de vedere al "console gamingului"...poate nu m-am exprimat corect, vroiam sa zic ca inca sunt toate zvonuri/barfe, inca nu stim nimic, inca se testeaza piata...
    Sergiu, doar teoretic consola e a ta, daca vrei so o folosesti online si cu jocurile originale cam trebui sa respecti terminii si conditiile de folosire, nu poti sa faci chiar orice cu/pe consola ta

5. #285 SP
    Member temugin's Avatar

Termeni si conditii tradus vine ''dai banii sau pleaca acasa...'', cam asa vor baietii mari sa faca. Si chiar imi pasa de cei care nu o sa aibe 2000 ron + alte cheltuieli pentru jocuri si accesorii. Peste 70% din Ro sunt saraci, stiu si asta, am postat in speranta ca cei de la Ms sau Sony se trezesc din visare cu netul impus pe consola, si daca citeati posturile old am anticipat cu Fable mmo ce va fi, experienta o spune nu eu (ce sai faci, am jucat Fable 1-3). CE putea Peter M. sa faca mai departe ? Fable 4 single - putin probabil, alt rpg revolutionar ? si mai putin probabil, ramanea mmo. Vreau sa vad si eu ce exclusive o sa aibe consola de la MS, fara mmo. Pot face si ei un joc deosebit gen Puppeteer, Journey ? Nu ma incanta sa vad Halo 5, Forza sau Pgr 5.
    Wii u a patit o cu lipsa de jocuri, jenant sa nu stii dinainte ca nu ai jocuri pentru consola, au revolutionat de tot gamingul. De ce au devii ''pata'' pe mmo ? deoarece acolo e cascavalu, banii multi vin din abonamente lunare. Cred toti ca dau lovitura ca Blizz cu Wow...nu pot sa ii condamn, oamenii incearca.

6. #286 SP
    Member eneea's Avatar
    uite aici pareri despre cum ar trebui sa arata urmatorul xbox live:
    http://www.gametrailers.com/videos/z...| GameTrailers

7. #287 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Xbox Infinity

8. #288 SP
    ktu
    Junior Member ktu's Avatar

9. #289 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Asa mai stam de vorba.

10. #290 SP
    Member eneea's Avatar
    deja apar glume pe tema asta..cica simbolul ala de infinit seama cu doua "bile"..si o sa se numeasca Xballs ))
    Nu mi se pare un nume cine stie cat de original, mai ales ca anul acesta a aparut Bioshock Infinite, dar pana la urma nu numele conteaza

11. #291 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Lasa ca nu e asa rau. Playstation Vita

12. #292 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Latină^ , mergea si Orbis pt Ps4

ON mie imi place Infinity, bine ca nu e Xbox Always

13. #293 SP
    Member Florix09's Avatar

14. #294 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Astia par ca isi ridica un cort de nunta. Cam mic... Well, important nu e ambalajul. Sa speram ca nu vor dezamagi. Hai cu lansarea (nu mai am rabdare)!

15. #295 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Nu e nevoie de mai mare. Dupa toate zvonurile pe cine dracu mai intereseaza de noul Xbox ?

16. #296 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

17. #297 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Top 5 Things We Don't Want on the Next Xbox! - IN 60 SECONDS!

18. #298 SP
    Member temugin's Avatar

Eu mi-am luat gandul de la conferinta din 21 mai, cat timp este invitat Peter cu Fable mmo e clara treaba, vor bate mult toba pe social gaming si cum noua lor cutie este un must buy ca centru media, dupa (sau inainte) va urma Kinect 2 si familia fericita la tv, si la final poate poate 2-3 jocuri exclusive, posibil mmo. De ce MS nu sustin xboxul curent cu titluri exclusive ? nu toata lumea are bani pentru noua lor generatie. Din ce am citit nu au cum sa aibe ''asi in maneca'', fac abstractie de Halo, Forza etc. Si sper ca au putina mandrie sa nu vina cu titluri multiplatforma care sunt deja fumate din trailere, ex. Assassin 4 sau Watch Dogs. Singuru lucru ok cred ca va fi controllerul la noul xbox. Sper sa ma insel, nu sunt fanboy.

19. #299 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Man, nu e totul atat de negru in "ograda" Xbox, sa stii. Consola se vinde bine inca (exceptie in cateva tari, gen Japonia... dar si acolo si-au revenit un pic)... stau extrem de bine pe Live, Kinect-ul a prins la foarte multi kinderi. Jocuri precum Forza Motorsport sau Halo pot face pe multi sa ia noua consola fara sa regrete vreun pic. Daca vin si cu un hardware bun... chiar fara prea multe exclusivitati, eu zic ca va merge cel putin la fel de bine ca si pana acum.

Sa nu uitam ca Xbox 360-ul a fost lovit de limitarile DVD-ului. Daca intr-adevar trec pe BluRay, deja e alta viata. Better hardware, better kinect, better OS (am inteles ca se va baza pe Windows 8)... nici nu le trebuie prea mult ca sa fie OK.

Treaba se complica din momentul in care vor sa fie mai mult decat OK (adica sa ia caimacul celor de la Sony). Atunci trebuie sa vina cu niste titluri (macar trailere) pe 21 Mai... de sa ni se ridice parul pe mana. Sa vina cu ceva EXTRAORDINAR care sa ne faca sa spunem WOW si sa bagam mana instinctiv in buzunar.

Mai e un pic... Nu mai pot de curiozitate. Deci acum se intampla ca niciodata sa stie exact ce pune concurenta pe masa. Daca vin cu ceva mai slab dupa Sony... inseamna ca nu le pasa si le place acolo unde se afla si in momentul de fata.

20. #300 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ia sa vedem, cica peste două zile ne arata consola, iar apoi la E3...TONE de exclusivităţi

http://www.vg247.com/2013/05/18/micr...e3-next-month/

Microsoft is set to unveil its new Xbox console next week, but it is apparently saving some of its big software announcements for E3 as the console reveal is serving as foundation laying so to speak.

To get the hype train steaming along, Aaron Greenberg has teased “tons of exclusives” and “world premieres” for Microsoft’s E3 conference, stating the presentation will be “all about the games.”
    Speaking in the latest Major Nelson podcast
    , Greenberg stated the firm is stretching announcements across both events.
    “We’re really going to tell one story across two events,” said Greenberg. “So we’re going to start on the 21st and really that’s about revealing the next Xbox platform, really our vision for the future of games, the future of entertainment. We definitely have a lot of surprises planned.
    “I know everyone knows the Infinity Ward team is hard at work on world premiering the next Call of Duty: Ghosts, so we’re going to see what that looks like for the first time. People are going to get a great inside look at really the making of the new platform and the team that’s brought it to life.
    “I mean, to be honest, it’s really about the team, the people here, that’s why we’re inviting people to campus, we’re going to bring them behind the scenes a little bit. We’ve never done this before and so it’s really exciting to be able to do that. But I think it’s a lot of laying the foundation, probably the best way to describe it, and then just a couple of weeks later we go to E3.”
    Greenberg concluded his appearance on the podcast by stating that E3 “is all about the games,” anyway but even after the show had concluded, the firm will have “a lot to share between then and this holiday.”
    Microsoft will host its E3 press conference on the Monday before E3, June 10. E3 runs June 11-13.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 395 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... LastLast