Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 211 of 395 FirstFirst ... 111 161 201 209 210 211 212 213 221 261 311 ... LastLast
Results 4,201 to 4,220 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

  1. #4201 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ideal ar fi sa avem WiiU si mai ales Ouya, sa nu il suparam pe OEE

  2. #4202 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Sau asa

  3. #4203 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Sa încerce măcar sa fie obiectiv... Nu mai conteaza si eu recomand tot Xone, imi pare rău acum ca mi-am luat PS4, dar il vând si trec pe One
    Stai ca as fi zis Mai multe Dar nu stiu exclusively de ps4 de la lansare SI recunosc ca nu m-am obosit Sa le caut de asta am zis etc...😈

  4. #4204 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vezi ca cele mai multe exclusive de One nu sunt chiar exclusive 😈

    PS știu cine urmeaza sa posteze dupa tine

  5. #4205 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Toate ca toate dar sa mi-l lasati in pace pe OEE. El este un fel de Elvetia, e echidistant pentru ca are toate bancile... astea, toate consolele.

  6. #4206 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    De obicei tu, dar discutiile noastre sunt constructive BTW au fost exclusive la lansare, daca luam in considerate ca nu apar si pe PS4, Gen Ryse care inca e exclusiv pana luna viitoare cand apare pe pc, sau DR3 .

  7. #4207 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Salut!

    Poate sa imi spune si mie cineva care se pricepe, ce are Xbox One si ce nu are PS4 si invers ? Dar mai detaliat daca se poate.
    Deoarece xbocs are sub jumate de unitati vandute fata de ps4 si trebuie sa'l ajunga din urma.

  8. #4208 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ^^^Cred ca ti-ai luat frigider mai mare

  9. #4209 SP
    Member G@by's Avatar
    Salut.
    Oameni buni, cine știe ceva despre stocurile de Xbox One?
    De o luna aștept sa apară un pachet cu jocuri și Kinetic și culmea, încep să dispară din rafturi și cele fără Kinetic.
    Pute Altex-ul și alte magazine, de PS4...
    Sunt magazine care deja au desființat "locul" pentru Xbox One din spatiu, ca în rafturi bate vântul de mult, inclusiv în ceea ce privesc accesoriile...
    Când mai vad articole despre situația vânzărilor Xbox One vs. PS4, mă apucă rasul.
    Cine poate cumpăra acum un Xbox One, pachet complet, dar chiar și "simplu"? Își mai pune cineva problema vanzarilor? Nu mai este relevanta...
    E "jenibilă" situația, pentru MS.,
    Văd că prin noiembrie apare una cu hard de 1T. Se poate ca în tot acest timp, MS sa fi făcut vreun up-grade și asta sa fie cauza problemelor în ceea ce privesc stocurile de la distribuitori ? Hardware mă refer, în special la memorie, ca sa nu mai auda de singura diferența majora fata de PS4?
    Dacă as ști ca este asta, as mai aștepta și pana la Crăciun.
    Voi ce stiti?
    Mulțumesc.

  10. #4210 SP
    Banned Venom's Avatar
    E posibil (poate ma insel), ca distribuția consolei in România sa fie printr-un spagar din dosarul Microsoft. In cazul ăsta, pentru o perioada s-ar putea sa nu mai găsești nici macar licențe Windows. Repet. E un scenariu.

  11. #4211 SP
    Member G@by's Avatar
    Au intrat chinezii în grevă? Sau o fi lucrând pe stoc?
    Criza în MS cica e pornita chiar din US, știut fiind faptul ca "acasa" are cei mai mulți "prieteni".
    Unii spun ca ce e în România e doar o comanda de peste ocean, ca sa se îngroașe și mai mult dosarul. Alții spun ca de fapt e alta mânărie băsesciană.
    Naiba știe...
    Cert e ca mai peste tot, inclusiv pe site-urile MS, găsești doar "pre-order" la tot ce e de luat în seama.
    Am găsit un pachet și chiar am vrut sa fac o comanda de pe site-ul MS America, dar nu am putut, pentru ca la datele de livrare erau doar statele americane.
    Era ceva la 700$, consola cu Kinetic, Live Gold pe un an, garanție extinsa, un controler în plus, Fortza 5 downlodabil, plus încă 2 jocuri la alegere (pe disc).
    Așa da oferta,...pentru americani...
    Am găsit o consola cu, normal, pre-order, ce are HDD de 1T și de aici gândul că ar pregăti o evoluție în ceea ce privește consola, ca vorba aia, vin sărbătorile.
    Oricum, la situația actuală, Xbox One o sa rămână cu cele 3 milioane de unități vândute iar PS4 o sa ajungă la 6 milioane.
    Știu cel puțin 4 persoane, care ori s-au saturat de așteptare și au luat în final PS4, ori s-au dus chitiți la magazin sa cumpere un One, dar vânzătorul, ca sa-i meargă vânzarea, le-a schimbat urgent orientarea.
    Naspa. Poate știe cineva cum sta treaba cu adevărat. M-a scos din minți nebunia asta cu "pre-order", ce Dumnezeu o fi însemnând de fapt, ce-o fi ascuzand de fapt în spatele operațiunii ăsteia. Dacă o fi ascuzand ceva...
    As vrea sa sun la MS România, dar cred ca nici ei nu știu nimic. Nu-i vad așa de cunoscători "în toate cele"...

  12. #4212 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dar pentru ce vreti editia cu kinect ? Eu gasesc complet inutil acel accesoriu. Iar editia fara exista din belsug. La toate Altex-urile la care am fost in ultima vreme, exista cel putin 8-10 cutii cu Xbox One fara Kinect.

    De ce anume va plangeti ?

    intr-adevar, numarul jocurilor pentru aceasta consola, doar in Media Galaxy din Mall Baneasa este mai mare de 5-7, dar tot ai de unde alege, mai ales cand poti sa comanzi de pe interweb.

  13. #4213 SP
    Member G@by's Avatar
    Ai perfecta dreptate despre Kinetic. Știu prea bine ce poți face cu el, o mare brânză, poate acum, premium.
    Am în casa doua Wii, din care unul modat, și un 360 cu Kinetic.
    Băiatul mea vrea din nou ceva de genul, dintr-un singur motiv...
    Practică baschetul, așa că nu putea sa lipsească NBA-urile din colecție, doar ca acum a apărut alta prostie și anume la 2K15. Îți scanează fața si-ți poți face propriul jucător cu fața ta.
    Mda, cam scumpa fața asta, sa iei Kinetic doar pentru așa ceva, dar știi cum e cu gusturile. Bine ca si-a strâns bani, în mare e "problema" lui.

    Ideea secundara a discuției era de fapt legata de vreo posibila apariție a unui up-grade hardware, caz în care as mai aștepta cu plăcere.
    Asteapt sa vad luna noiembrie...
    Poate se mai clarifica ceva, poate "transpira" vreo informație...
    Nu as vrea sa mă grăbesc și sa-mi para rău, când la maxim o luna sa apară ceva cu steroizi...

    (Apropo, la Altex stiu, mai mult pe online găsești, ca în magazine sunt foarte rare punctele ce au console la vedere.)

  14. #4214 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    O sa treaca 4 ani si nu o sa apara modificari hardware la generatia asta de console. Daca doresti sa astepti esti invitatul meu, dar sa fii constient ca o consola nu are life-span-ul unui PC, adica din 6 in 6 luni sa apara hardware nou si sa necesite upgrade. Ele sunt gandite din start sa le dea o mana de ajutor producatorilor de jocuri care sa lucreze pe acealeasi console cu acelasi hardware vreme de 5-6 ani.

  15. #4215 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Exact, ca hardware, sansele sunt chiar 0.

    Tu poate vrei sa astepti sa iasa bundle cu alte jocuri, sau cu HDD mai mare, in pachet cu kinect.

    Cat de pus fata in joc, vezi sa nu aibe o functie cum are si EA in FIFA. Iti faci 2 poze (fata + profil), le urci pe site-ul lor si in joc dai sa downloadeze gameface de pe site si asta a fost. Dar macar asa nu ai nevoie de kinect.

  16. #4216 SP
    Senior Member nina's Avatar
    upgrade hardware daca fac,nu-l fac la ce crezi tu
    e consola,nu pc
    puterea cpu,gpu,ram va fi aceeasi
    upgrade hardware va tine de hdd prin marirea capitatii de stocare si desigur modificarea calitatii pieselor si poate si a formei pentru durabilitate sau pentru un pret mai redus

  17. #4217 SP
    Member G@by's Avatar
    Nu, în cazul One te pune sa te învârți și își face el câte poze are nevoie. Mi-a arătat și mie pe YouTube și cred ca era vorba chiar de 2K14, nu mai știu sigur.
    Parca 2K15 abia trebuie sa apară.

    Cat despre hardware și așteptat, deja știu regula, ca în vreo 20 de ani de avut prostii de astea prin jurul meu, mi-am făcut o idee.
    În lipsa unor anunțuri oficiale, încercam doar sa le anticipez vreo mișcare. Chiar și hardware în ultima instanță, având în preajma lor pe Sony, care tot bat moneda pe GDDR5-ul ăla. Kinetic are o mica parte din piața care sa-l dorească, așa că deși e mai bun, nu e hotărâtor în achiziție pentru cei mai mulți.
    Și ca sunt în urma ca putere o știu și ei deja. Dovada ca se așteaptă cu sufletul la gura acel DirectX 12, pe post de Izbavitor.
    Eu de vreo luna am aprofundat problema, pentru ca vreau sa cumpar (și recunosc că eram gata gata sa conving copilul pentru un PS4), așa că nu știu de vreun comunicat mai obscur sau alta informație mai "pe surse". Am întrebat să văd poate stiti ceva mai nou, ca poate stiti site-uri străine care țin din scurt actualitatea...

    @nina:
    Știu că ar fi nesimțit de curând să facă un "slim" dar așa cum a fost cazul lui 360, s-a putut și a fost și ceva reușit. Sunt convins și eu ca o sa facă ceva la ea în următorii ani. În final, dacă tot persista situația, o sa iau varianta pe alb, ce apare la sfârșitul lui octombrie, dar dacă tot am auzit ca există, pândesc variante cu 1T.

  18. #4218 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Da asa cu invartitu te scaneaza si in Kinect Rivals. Iar de varianta Slim ce sa zic....consola sta intr-un corp sub TV, putea sa fie cat un desktop si tot nu ma deranja ca nu stau cu ea in brate

  19. #4219 SP
    Senior Member nina's Avatar
    Știu că ar fi nesimțit de curând să facă un "slim" dar așa cum a fost cazul lui 360, s-a putut și a fost și ceva reușit. Sunt convins și eu ca o sa facă ceva la ea în următorii ani. În final, dacă tot persista situația, o sa iau varianta pe alb, ce apare la sfârșitul lui octombrie, dar dacă tot am auzit ca există, pândesc variante cu 1T.
    eu n-am zis nimic ca ar fi nesimtiti daca ar face un slim
    sa-l faca cu dimensiuni mai mici,piese mai rezistente si mult mai ieftin
    asta i-ar ajuta in vanzari
    dar tu vorbeai de ram si sa nu-ti faci sperante

  20. #4220 SP
    Junior Member schickeria's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Sa încerce măcar sa fie obiectiv... Nu mai conteaza si eu recomand tot Xone, imi pare rău acum ca mi-am luat PS4, dar il vând si trec pe One
    Salut.. Si eu sunt foarte nedumerit in leg cu achiziționarea unei console next gen momentan detin un 360 dar parca nici imi mai vine sa l deschid... Dant3 de ce vrei sa treci pe X1?chiar nu știu ce sa aleg intre cele 2...asa un pic trag spre X1 dar nu pot sa ma decid...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  3. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts