Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 395 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 ... LastLast
Results 521 to 540 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

  1. #521 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ^Da un edit te rog si pt astia ca mine care folosesc tapatalk

    LE xbox go home vs. greatness awaits

    http://www.ubergizmo.com/2013/05/gre...-rallying-cry/

  2. #522 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Deci Ryse a fost mutat oficial pe Xbox One.

    Ryse | Crytek

    Singura chestie pentru care mai tineam Kinect-ul afara, acum ma duc sa-l pun intr-o cutie si in depozit cu el.
    Sper ca au reusit sa fraiereasca destui oameni sa le cumpere Kinectul cu jocul asta.
    L-au anuntat in 2011, in 2012 ne-au spus in continuu ca nu s-a anulat si a ramas Kinect exclusive.
    minciuni...

  3. #523 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai e Kinect exclusive, Kinect 2

  4. #524 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Mda, tra sa ai ceva curaj sa arati cutia aia ca videoul lui bunica.
    Ba taica-miu e mai smecher....

    ---------- Post added 22-05-2013 at 03:01 PM ----------

    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Xbox a avut curajul sa arata consola, Playstation a avut curajul sa arate jocurile. Cold fact.
    Mai sus, acelasi raspuns

  5. #525 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1369231631031.jpg

  6. #526 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu cred ca ar trebui sa ne "atacam" intre noi, pentru ca adevarul este ca generatia aceasta de console Wii U, PS4 si X1 este extrem de dezamagitoare, pentru un gamer adevarat si fanatic, asa cum ne numim toti de pe acest forum (consolegames.ro). oricum probabil aceasta dezamagire este si datorita generatiei trecute care ne-a incantat si ne-a oferit niste titluri fantastice pentru fiecare dintre noi si au avut niste conferinte de prezentare la E3 foarte spectaculoase si am ramas fiecare cu un singur gand "please take my money".

    lucrurile nu mai stau asa, fie ca vorbim de nintendo, sony sau ms, cu totii am rams cu un gust amar si cu multe intrebari, prea multe si aceasta directie pe care o ia industria este una proasta pentru noi, gamerii, cei de la conducerea companiilor au observat ca piata este compusa intr-un procent mai mare de jucatori casual, care nu-si achizitioneaza o consola doar pentru libraria de jocuri oferite, vezi ce impact a avut kinect, o prostie pentru multi dintre noi, dar o idee fantastica pentru ceilalti. din pacate nu stiu daca lucrurile se vor schimba in curand, probabil ca va trebui sa ne adaptam si o sa ajungem sa consideram ca jocuri precum temple run sau angry birds sunt hard-core (exagerez)

  7. #527 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    On: Pe mine conferinta de ieri nu m-a facut in nici un caz sa imi doresc sa iau consola. Nu ma deranjeaza cum arata consola, iar controllerul este cu singuranta un plus.

    Nu stiu la ce se asteptau oamenii, insa eu cu siguranta nu ma asteptam sa arate prea multe jocuri( poate unul) hardcore, si mai multe kinect. Pt asta exista E3ul, din punctul lor de vedere.
    Nu au aratat Kinect, ci balariile lor cu TVul si NFL...un mare minus pt ei.
    Un mare plus este ca au aratat consola, kinectul si controllerul, asa cum ar fi fost normal sa o faca si Sony.
    Pana una alta, pe mine nu m-au convins cu ce mi-au aratat. Insa nici Sony. Cu ce a venit Sony in plus? Cu Jocuri? Nu am jucat nici un killzone, 1st person shooter not my thing. Next? Punem Knack si Drivecloob? Serios?
    Doar Infamous ce m-a mai facut sa ridic putin spranceana.

    Pt mine, scorul este deocamdata 1 la 0 pt Sony, sau mai degraba 0.5-0 pt Sony. In nici un caz sa ma faca sa vreau sa cumpar una din console deocamdata. Dar mai e E3, sa vedem cum isi umfla muschii acolo fiecare.
    Dar de aici pana la a arunca cu noroi in vreuna din ele, e cam cale lunga. Multi de aici se grabesc ca fata mare la maritis. Bine, multi sunt si fanboys, lucru pe care nu l-am inteles niciodata. Ori iti place una, ori alta, pana acolo. Oricum, raman la parerea ca pana nu le ai pe amandoua nu poti compara. Sunt cativa pe aici carora le respect parerea pt ca stiu ca detin ambele console, si sunt mai obiectivi.
    Restul fanboys ciudosi, care ma amuza prin "ura" lor pt un produs sau altul, zici ca ma-sa sau tac-su au construit si vandut consolele alea.

  8. #528 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu cred ca ne atacăm daca avem păreri diferite. Eu nu sunt dezamagit de promisiunile de pana acum venite de la Sony. Daca nu imi baga pe gat porcaria cu jocurile sh e simplu pt toata lumea. O sa vedem la E3 ce si cum.

    Dar cum românul se pricepe sa fac haz de necaz, eu zic ca ar trebui sa zâmbim mai mult, alte probleme avem noi românii, nu războiul sony-ms
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1369232474668.jpg

  9. #529 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Atatia fanboys n-am vazut in viata mea. Am stiut ca multi de pe acest forum sunt cu Sony, dar nu-mi imaginam ca procentul e atat de mare.
    On: In primul rand a fost o prezentare a consolei si a OS-ului. NU a foat o conferinta dedicata exclusiv jocurilor precum cea a celor de la Sony. Nu inteleg de ati sarit ca arsi ca nu au prezentat 10 jocuri precum cei de la Sony, ti-au aratat exact ce trebuie: ce inseamna next-gen, consola, controllerul,nu doar trailere si gameplay. Sunt curios ce le ramane celor de la Sony sa prezinte la e3 decat consola.
    Mie mi s-a parut o strategie geniala din partea celor de la Microsoft. Au mizat pe francizele cele mai urmarite din gaming, filme, sport. O baza foarte mare de fani ale acelor francize=foarte multe console vandute incepand cu lansarea. Multi potentiali gameri castigati, care cumpara consola pentru filme si espn.. Faptul ca nu o sa existe aceasta functie la noi nu inseamna ca e ok sa fi ignorant. Va fi un centru multimedia adevarat. Practic nu o sa mai ai nevoie de PC daca nu lucrezi pe el. O sa ai totul in fata TV-ului. Sa speram ca se va lansa si la noi in cativa ani.
    Mi-a placut foarte mult pinch-out pentru a reveni in meniu si schimbarea instantanee intre un joc, film sau program tv. MinorityReport style. Am trait sa o aud si pe asta:"ce-mi trebuie mie multitasking?"
    Au mizat pe cele mai cumparate jocuri anual: EA sports si Call of Duty. Din nou, foarte multe console vandute din start si early-adopters. Faptul ca EA a incheiat un fel de parteneriat cu EA si Activision e clar unde jocurile multiplatform vor arata mai bine si generatia asta, cu toate ca vor avea arhitecturi similare consolele.
    Sincer ma bucur cand am auzit despre Kinect ca va fi integrat in orice consola. Intotdeauna am fost curios sa incerc dar nu am vrut sa platesc extra pentru el. Acum va veni la pachet. De asemenea daca va fi integrat cu consola, va fi mult mai bine implementat in toate jocurile, precum motion-controlls la Wii. Sunteti disperati ca va fi pornit tot timpul daca stai pe net. Doamne fereste! O sa poti sa-l opreti din settings sau il scoti din consola daca esti paranoia. Nu aveti toti web-cams la smartphone, tableta, laptop, PC? Acolo vad ca nu a mai deranjat ca sunt incluse.
    Allways on nu inteleg cu ce va deranjeaza. Ca sa joci online, browser, download un dlc sau un film ai nevoie de internet. Deci defapt esti allways on de cand s-a inventat internetul. Pentru a juca single-player 100% nu vei avea nevoie de legatura la internet sau pentru a viziona un film de pe un blu-ray.
    Taxarea jocurilor second-hand. Pai deja sunt taxate pentru multiplayer si tot le cumparati. A lasat lumea sa se obisnuiasca cativa ani cu ideea si trec la pasul urmator. Sincer ma asteptam si la fel va face si Sony, nu-mi fac iluzii.
    Si v-au spus clar oamenii de vreo 3 ori pe parcursul conferintei:"Mai multe la e3". Si au incheiat cu un countdown pana la e3, semn ca acolo va fi prezentat grosul. Aici a fost doar o prefata pentru a stii la ce sa te astepti. Cam atat am inteles eu din conferinta.

  10. #530 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Tu ai înţeles de ce e lumea supărată sau...? Pe mine ma deranjează foarte tare două lucruri:

    1. Problema cu jocurile sh
    2. Conexiune la internet obligatorie

  11. #531 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Atatia fanboys n-am vazut in viata mea. Am stiut ca multi de pe forumul sunt cu Sony, dar nu-mi imaginam ca procentul e atat de mare.
    On: In primul rand a fost o prezentare a consolei si a OS-ului. NU a foat o conferinta dedicata exclusiv jocurilor precum cea a celor de la Sony. Nu inteleg de ati sarit ca arsi ca nu au prezentat 10 jocuri precum cei de la Sony, ti-au aratat exact ce trebuie: ce inseamna next-gen, nu doar trailere si gameplay.
    Mie mi s-a parut o strategie geniala din partea celor de la Microsoft. Au mizat pe francizele cele mai urmarite din gaming, filme sport. O baza foarte mare de fani ale acelor franciza=foarte multe console vandute incepand cu lansarea.
    Atât de genială că îi scuipă tot internetul și media. Scuze pentru limbaj.

  12. #532 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Xbox One won't allow indies to self-publish games - Shacknews.com

    Parca sunt opusul lui Sony.
    Poate au uitat cat de mult i-au ajutat jocurile indie de pe XBLA.

  13. #533 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

  14. #534 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Mai e cineva care s-a plictisit de citit articole, zvonuri despre xbox one/ps4 si o sa se joace linistit pe 360/ps3 pana se lanseaza consolele?

  15. #535 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Corect, ne vedem diseara pe xbox live. Sau pe PSN?

  16. #536 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu am stat asa un pic azi, sa gandesc la rece exact ce am vazut... si cred ca este un lucru de care insa nu s-a legat mai nimeni: "Xbox One will evolve with the power of our 300.000 servers". Asta in principiu se cheama cloud computing. Si daca legam lucrul acesta de declaratia "Xbox One hardware wasn't build with highest graphics in mind"... am un feeling ca rezulta urmatorul lucru: Xbox One se va folosi de procesarea in cloud. Cu alte cuvinte, serverele Microsoft vor pre-randa anumite scene mai complexe... sau vor face calcule mai serioase si le vor trimite pachet catre Xbox One. Poate de aceea si exista ideea de Always Online si de login-ul obligatoriu si toate cele. Asta ar insemna moartea pirateriei (i don't mind), dar automat inseamna si adio modding. Orice consola modificata, cu login pe Live, inseamna ban. Daca pana acum spuneai "nu-i mare duda... mi-au banat consola, ma joc offline"... acum nu mai poti spune asta. Au banat consola, adios...

    Just wondering... nu spun ca va fi asa. Dar la prima vedere, pare a fi o metoda desteapta de a nimeri mai multi iepuri dintr-o singura lovitura. Stia EA ce stia cand a renuntat la Online Pass. Nu mai era necesar odata ce-i tii pe toti online, tag-uiti pe fiecare in functie de jocurile pe care le detine... cine cui a vandut, etc. Noi gamerii vom deveni o mare baza de date pentru ei si pentru buzunarul lor.

  17. #537 SP
    Member Mythul's Avatar
    Cred ca acum cei de la Sony au o sansa unica sa spulbere serios competia. Wii U fara 3rd party support si M$ fara used games and .... games, cred ca cei de la Sony trebuie sa fie retards si sa nu profite de aceasta ocazie and go for the kill.

  18. #538 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    AnandTech | The Xbox One: Hardware Analysis & Comparison to PlayStation 4

    PS4's GPU 50% more powerful, unified and faster memory more convenient for developers but also more expensive to produce.

  19. #539 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mythul... sa fim totusi cu capul pe umeri si sa nu credem cumva ca la Sony acolo sunt niste zeitati care doresc doar binele omenirii. Si acolo e foame de bani ca mai pe la toate corporatiile astea mamut. Sper doar ca acum dupa ce Microsoft a anuntat clar ce va face cu SH-urile si cu Always Online-ul... sa nu preia si cei de la Sony ideea, si sa ne trezim ca nu mai avem de ales. Pentru ca daca se va intampla asta... ma tem ca viitorul consolelor va fi destul de intunecat. Poate nu worldwide (si in special in tarile mai dezvoltate), dar in Romania... ar fi crima si pedeapsa. Eu ma uit pe aria de Bazar si cred ca 80% din piata inseamna S/H, inseamna Trading... prea putini isi permit sa dea bani pe un joc nou, deabia lansat.

    Si aici iarasi intervine un lucru care le-a scapat multora. I-am vazut spunand "eh, ce mare problema ca ma pune sa platesc activarea unui joc S/H. Acelasi lucru il fac acum cu Online Pass-ul". Serios? Acum Online Pass-ul costa 10 USD (or so). Dar garantez ca activarea unui joc S/H nu va costa doar 10 USD, pentru ca Microsoft considera acest lucru ca fiind echivalentul achizitiei unui joc nou. Si problema e ca Sony, Microsoft & Co... chiar si la 2-3 ani dupa lansarea unui joc, inca mai vand jocurile (digitale) la preturi gen 25-45 USD. Cu alte cuvinte, nu doar ca dai bani pe un S/H, dar ca sa-l activezi, te va costa cat jocul nou.

    Again... nu spun ca exact asa va fi... Si nici nu sunt genul care se gandeste la drobul de sare. Insa din tot ce am citit, mie asa mi-au lasat impresia. Vor sa omoare complet pirateria (nu vor reusi, dar le urez succes) si vor sa omoare orice alta scurgere de bani din buzunarele lor (piata S/H e cea mai mare pentru ei). Daca fac cum am vorbit mai sus... vor reusi. Ca nu ma vor mai avea pe mine de client, asta e altceva

    In alta ordine de idei... presupun ca sunteti constienti de faptul ca daca Xbox 360 nu a gasit Romania pe harta in peste 7 ani de existenta, pentru Xbox One, care vrea sa vina cu tunere si alte nebunii (la noi RDS-ul nici macar nu stie ce e aia CI - Common Interface), Romania va fi ceva egal cu zero, nu?

    Si inca un punct (de 2 lei): Xbox 360 se vrea a fi un media center, dar nu are telecomanda! Really? Deci daca dezactivez Kinect-ul... ca sa schimb intre functii, va trebui sa ma descurc cu gamepad-ul pana la un punct, dupa care va trebui sa caut telecomanda la receiver/decodor/tv... ca sa-mi pot schimba un amarat de post. Adicatalea, un pic mai dificil decat pana acum (cand doar schimbai input-urile).

    Referitor la chestia de PVR, Media Center sau ce vrea Microsoft sa fie noul Xbox One... ei nu sunt constienti oare ca exista stick-uri cu Android la 25-30 USD care fac deja treaba asta (cu multitasking chiar mai bun)? Nu isi dau seama ca functiile astea deja exista mai in toate Smart TV-urile (care oricum evolueaza mult mai rapid decat va putea sa o faca o consola menita a rezista cel putin 5 ani)? Eu cred ca nu... nu sunt constienti. Au demonstrat-o cu Windows 8, dupa care cu Windows Surface... si mai nou cu Xbox One. Sa le fie de bine.

    Si ultima duda (si gata). Multi au fost "furati" de ideea ca "uite, a venit si Microsoft cu 8GB RAM - initial avea 4 dar acum face fata la PS4". Gresit! Xbox One vine cu 8GB RAM DDR3 (care in principiu nu cred ca-i va costa mai mult de 20 dolari productia in masa)... pe cand PS4 vine cu 8GB RAM GDDR5 (al carui cost nici macar nu-l pot estima... dar sunt ferm convins ca e de cel putin 5 ori mai scump decat DDR3-ul). Urasc VS-urile, dar in cazul asta... Bafta Microsoft! You'll gonna need it! Sau asa cum au spus chiar ei: Xbox Go Home! You're drunk (si asta o spune cineva care are sute de jocuri de Xbox 360 in casa - si care am ajuns la a 8-a consola Microsoft)!

  20. #540 SP
    Member Florix09's Avatar
    Who wants ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 395 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  3. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts