Multumesc
o sa incerc aici.
a mers pana la urma de pe site-ul pomenit anterior.
au raspuns la mail si mi-au trimis un alt cod.
Poți avea setat ca "home" două xbox-uri? Din ce am văzut pur xbox-ul care figurează ca e "home" se pot juca și ceilalți jocurile tale fără să fie nevoie să te loghezi.
Ai SSHD 1TB (în loc de Hdd 500/1TB) și controller-ul care costa vreo 500-600 ron separat (dar nu prea se găsește)
depinde de tine , daca nu te joci jocuri la un nivel cat de cat " pro" , controllerul nu te prea ajuta , il poti vinde si iti recuperezi o parte din banii pe consola .
Consola modulară sau PC... Nu mai spun nimic. Dar parcă suna ca naiba, luna viitoare îmi upgradez consola.
It sounds like Xbox One will get hardware upgrades
nu mai tremurati ca nu vine apocalipsa... am scris mai pe larg aici. concluzia (mea) e ca ar fi indicat sa asteptam si sa vedem un road map concret, un plan cu ceea ce au de gand sa faca mai exact. momentan totul e la nivel declarativ, plus ca planurile se pot schimba. ei acum testeaza una alta, diverse combinatii. ideea e buna pentru ca daca le iese nu prea au competitor. Sony nu are un OS pe care sa-l bage la inaintare, iar Steam chiar daca are nu a fost deloc convingator. MS are practic o sansa sa faca ceva misto. Ramane de vazut ce iese, dar avand in vedere ca pun totul la bataie, ori le iese, ori ies ei de tot din combinatie. Cu alte cuvinte, ori la bal, ori la spital si asta cere destul de multe cojones. D'aia imi place de de ei. Hai sa asteptam sa vedem executia.
https://www.linkedin.com/pulse/micro...azy-vlad-zotta
PS daca va place articolul, pls like pe linkedin. ajuta la propagare.
Asa cum recomanda stimatul nostru coleg h0stle urmariti discursul lui Phil Spencer, este chiar recomandat.
Pai basically, cam asta e viitoru - Microsoft’s Xbox chief hints at console hardware upgrades | The Verge si http://www.polygon.com/2016/3/1/1112...ncer-microsoft
Vom vedea upgrade la consola. Ceva "modular". Adaugam o noua bucata de consola, pe USB probabil, cu un nou chip video si probabil alt RAM.
Asta pe modelul PS4 si PS VR, unde au spus ca VR-ul vine cu o astfel de "cutie magica".
Eu din ce am inteles "hardware upgrade" se rezuma la ciclu de viata mai mic, la baza insemnand ca apar mai des consolele upgradate hardware. Nu vad pe nimeni sa zica de schimbat placa video la consola.
Ba din contra, zice chiar asta:
YOU'LL ACTUALLY SEE US COME OUT WITH NEW HARDWARE CAPABILITY DURING A GENERATIONEu am zis de placa video si/sau RAM. Ca doar asta ar putea upgrada. Dar ramane sa vedem exact ce se intampla, probabil la E3."Consoles lock the hardware and the software platforms together at the beginning of the generation. Then you ride the generation out for seven or so years, while other ecosystems are getting better, faster, stronger. And then you wait for the next big step function.
"When you look at the console space, I believe we will see more hardware innovation in the console space than we've ever seen. You'll actually see us come out with new hardware capability during a generation allowing the same games to run backward and forward compatible because we have a Universal Windows Application running on top of the Universal Windows Platform that allows us to focus more and more on hardware innovation without invalidating the games that run on that platform."
Cutia magica nu proceseaza nimic si nu aduce extra power, chiar am citit recent chestia asta. Uite link cu articolul http://gamingbolt.com/sony-clarifies...ernal-box-does are legatura cu transmiterea imaginii pe tv
Sent from my D6503 using Tapatalk
In cazul asta, e cam aiurea de Playstation. Gandindu-ma logic, jocurile care duc 1080p sunt cam 30 fps. Iar un joc de VR, ca sa mearga bine si sa nu ti se faca greata cand il joc, va trebui sa aibe 90fps, deci de 3 ori mai multa putere. Asa ca ori vor scoate jocuri de VR cu grafica de PS2/3, ori le vor face cu grafica de PS4, dar ceva ffff limitat si mic.
Oricum, asta este o discutie pentru alt thread![]()
Inca o teorie, cred ca actualele modelde de x1 le lasa cum sunt si o sa scoata o noua varianta, modulara
Eu cred ca peste vreo 2-3 ani, generația următoare, XboxTwo. Acum ar fi prea Brutus pt cei 20 de milioane de cliențiPe generația asta să folosească "Norul" și dx 12, nu s-au lăudat băieții ca rup norii?
Eu chiar cred ca vor anunta la E3 o extensie pt Xbox One. Si o sa fie foarte simplu. Vreti sa jucati ca pana acum, 900p si ~30fps, ramaneti asa, vreti 1080p la 30-60fps sau chiar 4K (ca tot e mentionat acolo ceva), achizitionati extensia respectiva. Mai ales ca au de gand sa unifice jocurile de X1 cu PC, inclusiv progresul din joc. Deci probabil ca la asta se va ajunge.
Ramane sa vedem. Sigur la E3-u de anu asta vom avea tone de noutati pentru ambele console.
Bookmarks