Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 395 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 80 130 ... LastLast
Results 581 to 600 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

1. #581 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    jocul e GRATIS DOAR DACA JOCI DE PE CONTUL MEU
    Defapt asta scrie in fiecare Licence Agreement pe care il citesti inainte de a instala UN soft si dai Yes ca primaru'. Tu nu cumperi softul, sa-l imprumiti , sa-l imparti cu toata tara sau sa-l revinzi. TU cumperi dreptul de a-l utiliza. Nu sunt avocatul diavolului dar din punct de vedere legal este perfect ok ce fac. Practic te pun sa platesti fiecare licenta asa cum este normal, astfel incat fiecare utilizator plateste dreptul de a utiliza softul celui care l-a creat, nu lui Vasile de langa Prut. Din aceasta cauza este legat de cont. O sa vedeti ca lumea se va obisnui mai repede decat va asteptati, la fel precum cu Online Pass.
    Kinect nu este optional, ca in generatia trecuta, este integrat si strans legat de consola. Este un fel de Nunchuck de la Wii, adica un controller secundar. Asta va fi urmatorul Xbox. Cui nu-i o sa-i convina nu o sa cumpere. Nu este sfarsitul lumii si nici groapa pe care si-a sapat-o Microsoft. Este pur si simplu viitorul din punctul lor de vedere a urmatoarei generatii de console.
    Edit Daca din cele 15 exclusive anuntate, 10 vor fi Kinect si restul AAA, eu cred ca e mai mult decat isi poate dori oricine de la o consola intr-un an, pe langa cele multiplatform.

2. #582 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

---------- Post added 23-05-2013 at 03:44 AM ----------

Quote Originally Posted by AkF View Post
    Defapt asta scrie in fiecare Licence Agreement pe care il citesti inainte de a instala UN soft si dai Yes ca primaru'. Tu nu cumperi softul, sa-l imprumiti , sa-l imparti cu toata tara sau sa-l revinzi. TU cumperi dreptul de a-l utiliza. Nu sunt avocatul diavolului dar din punct de vedere legal este perfect ok ce fac. Practic te pun sa platesti fiecare licenta asa cum este normal, astfel incat fiecare utilizator plateste dreptul de a utiliza softul celui care l-a creat, nu lui Vasile de langa Prut. Din aceasta cauza este legat de cont. O sa vedeti ca lumea se va obisnui mai repede decat va asteptati, la fel precum cu Online Pass.
    am înţeles, magazinele care vand jocuri sh sunt in ilegalitate (vezi gamestop), iar daca lumea se va obişnui, lumea isi merită soarta.

3. #583 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar

---------- Post added 23-05-2013 at 03:44 AM ----------

am înţeles, magazinele care vand jocuri sh sunt in ilegalitate (vezi gamestop), iar daca lumea se va obişnui, lumea isi merită soarta.
    Nu am spus asa ceva si stii foarte bine. Daca nu ai inteles, imi pare rau pentru tine.
    Hai sa le plangem de mila celor de la Gamestop care au avut un profit net de 47,2 milioane dolari in Q3 2012. Se vor reorienta la cati bani sunt capabili sa produca.

4. #584 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Si mie imi pare rau pentru tine, de fapt imi pare rau ca gândeşti asa, iti respect părerea dar in viitor învaţă sa fii mai explicit! Seara buna, nu intru in polemica la ora asta, daca vrei continuam altădată, desi eu nu prea vreau

PS citeşte te rog

http://www.nwradu.ro/2012/07/softwar...t-second-hand/

Curtea Europeană de Justiţie a decis că producătorii de software nu le pot interzice clienţilor să revândă o licenţă achiziţionată, dacă nu o mai folosesc. Decizia a venit în urma unui proces intentat de Oracle unei companii germane care se ocupă cu vânzarea la second-hand a licenţelor, iar decizia, din câte înţeleg, are valoare în toată Uniunea Europeană şi reprezintă un precedent pentru orice alt proces de acest tip şi orice software de pe piaţă.
    Pare atât de logică treaba încât mă întreb de ce abia acum s-a tranşat această problemă şi la un nivel așa de înalt. De exemplu dacă eu am cumpărat acum nişte ani o licenţă CorelDraw 13 şi anul acesta cumpăr alta de 16, de ce să nu o pot vinde altuia pe cea veche la un preţ mic? Trei avantaje imediate:
    * poți vinde jocurile vechi sau cele noi și deja terminate, dacă știi că nu le mai rejoci
    * poți pune pe picioare o mică firmă cu software legal, achiziționând la început licențe SH de, să zicem, XP, Office 2007 și un Photoshop mai vechi
    * producătorii de software sunt astfel impulsionați să aducă modificări substanțiale de la o versiune la alta, ca să merite achiziția produsului nou.
    Mă miră îndârjirea cu care companiile de software luptau împotriva acestei practici. E ca şi cum producătorii de maşini ar vrea să interzică vânzările second-hand de autovehicule, obligând pe toată lumea să cumpere doar noua generaţie.
    Singurele condiţii puse de UE sunt ca vânzătorul să se asigure că nu mai poate folosi respectiva licenţă, transferând-o pe deplin cumpărătorului, iar dacă a beneficiat de o ofertă la un pachet de licenţe (cum are Microsoft câte trei la family pack, de exemplu), trebuie să le vândă tot la pachet mai departe. Totodată curtea a declarat nulă o clauză din acordul de licenţiere care spune că proprietarul nu o poate transfera altuia, iar decizia se aplică şi retroactiv.

5. #585 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu înţeleg de ce linkurile ^ nu funcţionează in tapatalk , nu se poate face nimic?
    Sorry, dar tapatalk are un mod misterios de a prelua pe unele, si pe altele nu. Eu mai repede as zice sa ne strangem mai multi utilizatori de tapatalk (ca tot il platim) si sa le trimitem feedback, sa rezolve problema. E un simplu embedd code de youtube, ar trebui sa-l vada OK.

Pe de alta parte... am renuntat la ideea de a mai folosi third party pe iOS. Safari rulez. Iar pe Android, browserul default sau Chrome sunt suficient de OK. Tapatalk e bun pt. text...

6. #586 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Conferinta asta a fost ca reclama cu "zboara puiule, zboara". Nimanui nu i-a placut ce a vazut, dar toata lumea vorbeste frenetic despre. O fi si asta vreo strategie.

7. #587 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    ^ Sa stii ca exact la asta ma gandeam azidimineata. Daca Microsoft au vrut doar sa atraga presa catre ei cu aceasta conferinta? Si la E3 dau bomba: consola a primit redesign, nu trebuie sa ai net ca sa te joci, fara kinect obligatoriu, poti juca jocuri second hand, etc. Nu stiu, eu inca mai sper sa fie doar o gluma.

8. #588 SP
    Member MrGad3tGuy's Avatar

9. #589 SP
    Member Mythul's Avatar
    Quote Originally Posted by MrGad3tGuy View Post
    K-Brother is the new Big Brother.

10. #590 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar

11. #591 SP
    Member angloma's Avatar
    dupa conferinta asta ,cred ca xbox360 o sa ramana in viata mai mult decat ne asteptam , poate inchid astia live-ul sa ne faca sa cumparam noul xbox

12. #592 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Lucrul bun este ca jocurile vor fi mai usor de portat, acum ca cele 2 console au componente asemanatoare.
    Dar alea multiplatform vor arata mai bine pe PS4 si exclusivele Sony vor fi cu mult peste cele ale xbox-ului (cel putin din punct de vedere grafic) .

13. #593 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by angloma View Post
    dupa conferinta asta ,cred ca xbox360 o sa ramana in viata mai mult decat ne asteptam , poate inchid astia live-ul sa ne faca sa cumparam noul xbox
    Nu o sa-ti inchida live-ul, ci jocurile nu vor mai avea optiunea de multiplayer online. Exact cum s-a intamplat cu jocurile de PS2 la un moment dat.

14. #594 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Xbox One Incompatible with Current Gaming Headsets - IGN

New proprietary data port makes current-gen products obsolete.

Of the many details that began to trickle out of Microsoft's Xbox One reveal, the next-gen console's controller accessory port went largely unnoticed, but its inclusion could have a lasting impact for players. As we learned during our hands-on session, the new controller will come equipped with a new, proprietary data port that replaces the chat cable connector found on the current generation, which a trusted source tell us will make the system incompatible with existing gaming headsets, including high-end audio products like those made by Astro Gaming, Turtle Beach, Tritton, and others.

15. #595 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by solaru View Post
    @mark: din pacate la ei se vede altceva: au aprox. 50 milioane de abonati Gold care platesc abonament, iar timpul petrecut de astia toti 50 mil in jocuri este mai putin de jumate din total (aprox.45%). Cu alte cuvinte, 55 % din timpul petrecut pe XBOX este consumat pe altceva decat jocuri - adica filme, sport, muzica, etc.
    Atunci sa si-o f**a.

16. #596 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

17. #597 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Inteligenta de PR. O tipa face cateva comment-uri sarcastice la adresa One, MS le ia de bune pentru promovarea serviciilor

18. #598 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ala e barbat.

19. #599 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Inteligenta de PR. O tipa face cateva comment-uri sarcastice la adresa One, MS le ia de bune pentru promovarea serviciilor
    Tweetul inca exista: https://twitter.com/Xbox/status/336928914377175040

@Xbox
    A better way to watch TV: #XboxOne.
    Si o alta scapare: https://twitter.com/Xbox/status/337321506776444928. Au dat retweet si au multumit unora pentru acest GIF:

20. #600 SP
    Member MSlv's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Ala e barbat.
    legal vorbind, nu mai e.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 395 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 80 130 ... LastLast