te rog sa ma scuzi dar m am saturat ca pe unde aud toti sunt impotriva lui ms si de aia , m am grabit sa fiu rautacios![]()
te rog sa ma scuzi dar m am saturat ca pe unde aud toti sunt impotriva lui ms si de aia , m am grabit sa fiu rautacios![]()
Ai cumva actiuni la ei de conteaza asa mult daca-i huleste careva?
Cred ca important pentru noi ar trebui sa fie jocurile si nu platformele. Eu unul ma ghidez dupa ce jocuri imi sunt oferite.
Mare dreptate ai @Greyhound, conteaza jocurile in final. N-ar trebuie sa va pese deloc de cutii.
jocurile care imi plac mie sunt sporturile(fifa,ufc,tdf) si mai rar alte genuri.majoritatea sunt multiplatform din ce ma incanta pe mine asa ca ma intereseaza ce stie sa faca o consola
acest backwards compatibility e un mare plus si de abia astept sa apara arena,clubs,groups ca m-am saturat de inregistrat pe 100 de forumuri daca vrei sa joci cu cineva ceva si competitional
http://www.eurogamer.net/articles/20...anywhere-games
The Xbox Play Anywhere games:
Gears of War 4
Forza Horizon 3
ReCore
Sea of Thieves
Halo Wars 2
Scalebound
Killer Instinct Season 3
State of Decay 2
Ark: Survival Evolved
Cuphead
We Happy Few
Crackdown 3
Deci nu se aplica la toate jocurile? Eu asa înțelesesem, dar probabil ca pe viitor majoritatea jocurilor lansate vor fi play anywhere.
Sent from my D6503 using Tapatalk
$299: A 500 GB model that has all of the other features of the new Xbox One S configuration: a 40 percent smaller console in "robot white" with support for 4K Ultra HD Blu-rays, 4K video and HDR video. It also comes with the redesigned Xbox One wireless controller, which that adds Bluetooth support, making it usable with Bluetooth-enabled Windows 10 PCs and tablets without any additional hardware.
• $349: A 1 TB configuration with all of the above.
• $399: A limited launch 2 TB model "available in select markets," including all of the above.
Avand in vedere ca va fi construita total diferit, sunt curios daca vom putea in sfarsit upgrada singuri HDD-ul, e putin annoying sa nu poti. Pretul insa e cinstit, cam la 100$ gasesti un HDD de 2TB de 2.5".
Ceea ce iubesc eu la divizia xbox este ca asculta de useri si mereu cauta sa imbunatateasca experienta regandind controllerul pentru o mai buna manevrare in timpul jocului, scotand chiar o varianta (elite controller) care te ajuta sa fii mai competitiv, la Sony frate canta cucuveaua a pustiu si nu vor sa-si asume niste greseli de proiectare si fiabilitate la controller, ma asteptam sa anunte si ei in afara conferintei de la E3 un controller regandit cu o baterie mai mare, niste analog stick-uri mai robuste si mai ,,grippy" si o functionalitate crescuta a touchpad-ului. Pfff nimic...iar nu e buna mentalitatea asta ca tu ai lansat un produs perfect.
salut,
sunt intr-o dilema si am nevoie de un mic sfat...
vreu sa mi cumpar un xbox one, doar ptr jocurile exclusive
sa iau acum un xbox one (forza horizon 2 bundle + 1 controler) undeva la 230 euro, sau sa astept un xbox one s 500 g?
logic, imi doresc un xbox one s, dar gasesc doar varianta 2Tb la 400 e sau 20 mil, destul de scump
Eu nu aș aștepta. Prețurile la One au scăzut aproape dramatic, nu există săptămână să nu prinzi o super ofertă. Eu mi-am luat de vreo 2 săptămâni un One cu Fallout 4 și 3 de 1 TB la 1099 lei.
Sunt oferte și cu 3 jocuri.
Acuma depinde de tine câtă răbdare mai ai...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Și nici 4K nu avem mulți, majoritatea, deci cu atât mai mult merită să îți iei acuma.
500 de GB e deja puțin. Eu la 1TB am avut liber, după actualizare, 780 și ceva de GB. Am primit cod de Halo 5, 80+ GB jocul. Jocurile de pe disc se copiază implicit pe HDD...deci trebuiesc luate în calcul și aceste aspecte.
Daca ai noroc si esti plecat pe la nemți e imposibil sa nu prinzi in acea perioada o oferta buna pe la Media Markt sau Saturn
au precomanda doar la xbox one slim 2 tb - 399 e (momentan), pana in decembrie poate apare un bundle slim
Bookmarks