Eu de exemplu voiam foarte mult sa joc rise of the tomb raider. Asta acum 4 luni cand inca nu se anuntase data exacta de lansare a jocului pe PS4. Plantul meu atunci era sa iau Xbone, sa joc jocul ala si inca vreo doua, si sa-l vand. Celelalte jocuri erau: Ryse Son of Rome, despre care nu auzisem lucruri foarte bune, dar care imi facea cu ochiul pentru perioada; si Quantum Break atunci abia lansat si care parea ca va fi un joc cu adevarat exceptional.
Rise of the Tomb Raider m-a satisfacut, celelalte doua nu prea. In schimb am observat diverse avantaje in a avea si Xbox: jocurile oferite la Gold sunt in general mai ok decat jocurile oferite de PS+; Backwards compatibility (serviciul PS Now al Sony e o mizerie pentru mine); serviciul EA access e ceva foarte misto (nu sunt mare fan EA, dar din cand in cand mai joc o Fifa, pretul e mic, si intre jocurile alea pe langa fife, nba-uri etc, mai intra si jocuri misto, si se anunta pe viitor unele chiar ok); se anunta in viitor cateva exclusivitati Microsoft care sunt (sa spunem) "appealing": Gears of War 4, Scalebound, We Happy Few, Forza Horizon 3, pentru unele persoane probabil si ReCore; in plus, eu cumpar destul de mult continut digital si sunt multumit de viteza de descarcare si instalare a jocurilor (fata de PS4).
Nu e rau (zic eu) pentru 1000 de RON cat am dat pe o consola noua cu 1tb HDD si 24 de luni garantie.
Acum nah, ce imi ofera PS4 si PS in general in materie de exclusive este clar mult mai pe gustul meu, si daca ar trebui (as fi fortat) sa renunt la o consola, aproape 100% Xbone ar fi aceea. Dar cat timp nu sunt fortat, sunt bucuros sa o am.

Bookmarks