Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 395 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 135 ... LastLast
Results 681 to 700 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

  1. #681 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Chiar crezi ca sunt ei atat de destepti?

  2. #682 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Adevarul e ca Bill Gates este cel mai bogat om din lume pentru ca este naiv si nu stie sa faca afaceri si nu are cei mai pregatiti oameni din lume pe langa el. Este doar noroc prost, cum sa fie cineva atat de destept?

  3. #683 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai avand in vedere esecurile de la Microsoft din ultimii ani, faptul ca au avut un avans imens cu Xbox360 fata de PS3 iar acum sunt umar la umar pot spune linistit ca nu au avut cele mai inspirate idei in ultimii ani. Deci nu, nu ii cred atat de destepti.

  4. #684 SP
    Senior Member iPaul's Avatar

  5. #685 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar

  6. #686 SP
    Admin MonkY's Avatar
    "The Xbox One will automatically authenticate a game using an encryption code built into a game's disc" - fraza asta spune tot. Deci patentul de la Sony de care ne temeam toti, au reusit sa-l implementeze cei de la Microsoft. Felicitari! De-aici incolo, odata ce fiecare joc e "tag-uit", Microsoft poate face ORICE doreste cu jocurile tale. Pana acum se diferentiau doar prin codul de activare (si nu in toate cazurile)... deci disk-ul in sine nu conta, si se putea transmite oricui/oricand. De-acum inainte lucrurile se vor schimba complet, si totul tine de cat de avari vor fi publisherii, developerii si cei de la Microsoft (pentru ca sunt ferm convins ca fiecare isi va dori bucata sa de profit din orice S/H).

    Stiu ca ma veti ura pentru ca ma repet, dar eu inca sper ca Sony sa nu faca treaba asta (cu tag diferit pe fiecare disk)... pentru ca din acel moment, se va schimba toata piata de jocuri. Cel putin in Romania, sunt ferm convins ca noi consolistii vom deveni asa, un fel de "excentrici".

    Eu nu sunt genul care sa-mi vand jocurile (decat cand ma dau afara din casa)... deci pe mine pot spune ca nu ma ating atat de rau. Insa cred ca peste 80% (poate chiar 90%) din consolisti sunt oameni care isi vand jocurile (in general vechi, sau terminate de n ori) pentru a-si putea achizitiona urmatorul joc. De trading nu mai zic.

    Well... eu nu mai postez pe aceasta tema. Astept E3-ul, desi tare ma tem ca nici acolo nu vom fi 100% lamuriti, si nu vom sti exact cum se va proceda decat dupa lansarea oficiala. Si chiar si asa... daca disk-urile contin deja tag-uri, Microsoft sau Sony isi pot schimba oricand politica.

  7. #687 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Xbox One patent outlines Achievement implementation for watching TV programs | VG247

    “Television viewing tends to be a passive experience for a viewer, without many opportunities for the viewer to engage or have interactive experiences with the presented content,” the application states. “To increase interactive viewing and encourage a user to watch one or more particular items of video content, awards and achievements may be tied to those items of video content.”

    One such example was by watching the Super Bowl, which is interesting considering the firm’s deal with the NFL, and another example was an Achievement for watching an entire season of a TV show.
    Achievement unlock : Watched Emmanuelle 20 times. Automatically post achievement to Facebook and Xbox Live account !


  8. #688 SP
    Member MSlv's Avatar
    Television viewing tends to be a passive experience for a viewer, without many opportunities for the viewer to engage or have interactive experiences with the presented content
    mai ales la pornache se poate observa aceasta deficienta majora. Ar fi ceva sa poti sa ai experiente interactive cu continutul prezentat. Daca rezolva micro$oft aceasta problema chiar imi voi lua un xb1 la lansare si-l voi tine legat la net 24/24. nici nu-mi mai trebuie jocuri, da-le-ncolo de drm si jocuri blocate pe cont. ba chiar si kinect va fi binevenit. si uite asa conlucreaza toate spre un happy ending!

  9. #689 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Asta este bună... Primești 100 GS dacă ajungi la episodul 500 din Tânăr și neliniștit.
    Dacă termini serialul primești 10.000 GS sau un post la Microsoft!

  10. #690 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Xbox Onan - XOnan

  11. #691 SP
    Member temugin's Avatar
    Parerea mea despre nou Xbox ramane neschimbata, jocurile de lansare spun tot - Forza 5, chiar este revolutionar ca joc. Si credeti ca in 10 zile, scot din jobenul fermecat exclusive offline ? Fiti seriosi. Problema cea mare este always on sau kinected si jocurile sh.
    Attached Images Attached Images xboxone.jpg

  12. #692 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar

    Clubul Xbox One

    Quote Originally Posted by temugin View Post
    Parerea mea despre nou Xbox ramane neschimbata, jocurile de lansare spun tot - Forza 5, chiar este revolutionar ca joc. Si credeti ca in 10 zile, scot din jobenul fermecat exclusive offline ? Fiti seriosi. Problema cea mare este always on sau kinected si jocurile sh.
    Din moment ce le-au anuntat pentru 2014, eu cred ca o sa scoata si o sa vezi gameplay la E3, avand in vedere ca au incheiat conferinta cu un countdown pana la E3. Daca nu aveau nimic, nu puneau atat accent pe E3.
    Cu jocurile sh se va proceda la fel si in tabara Microsoft si in tabara Sony. Daca EA si Activision vor implementa un asemenea sistem, nu cred ca vor implementa doar pe o consola. Acum am inceput sa inteleg de ce EA nu mai scoate jocuri pentru Wii U.

  13. #693 SP
    Banned Venom's Avatar
    Nu cred ca problema mare este legata de jocuri. Or sa fie jocuri pe X1 cat cuprinde. Greseala (greselile) la prezentare (parerea mea) a fost ca ca s-au axat prea mult pe probleme care nu intereseaza gamerul. "XBox Go Home", hai sa fim seriosi. Am la masina un Radio-CD care face acelasi lucru. Nu ma intereseaza televiziunea. Nu ma intereseaza sporturile lor. Nu ma intereseaza Kinektul care mi se baga pe gat. Nu ma intereseaza nici sa vand jocul dupa ce il cumpar. Dar ma intereseaza ca acel joc sa-l pot juca si dupa 100 de ani, nu sa depind de Microsoft daca vrea sa mi-l mai lase sau nu. Ma deranjeaza ca la noi in Romania (si in multe alte parti) inca dupa 12 ani XBoxul nu exista. Si nici Playstation si nici Nintendo. Va mai aduceti aminte de scandalul cu micii din perioada Pastelui Ortodox? Cam acelasi lucru se intampla si cu consolele. Ii doare pe toti politicienii la bascheti de ce se intampla in tara asta. Nu o sa-ti dea nimeni acces la facilitati pana nu le ceri in mod oficial si prin legi. Facem parte din Uniunea Europeana si nu stim sa ne cerem drepturile. Consola asta va fi useless in Romania. Pot sa pun pariu cu voi ca nici nu vom mai putea sa ne facem un cont pentru a juca. Asa ca eu zic sa va mai potoliti voi astia fanboy de XBox, caci am impresia ca nici macar nu o s-o pupati pe aici.

  14. #694 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    megatom0 comments on "Playstation 4 can still be enjoyed old school without an Internet connection at all"

    TL;DR: Microsoft's policies might not just be limited to their system but could be used as a model by publishers who could instill the same policies on the PS4 games.
    Deci Microsoft o sa ne cam f**a pe toti cu programul asta "anti-used games" .
    Publisheri o sa-i oblige si pe Sony, sau chiar si Nintendo, sa ia masurile astea .

  15. #695 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    megatom0 comments on "Playstation 4 can still be enjoyed old school without an Internet connection at all"


    Deci Microsoft o sa ne cam f**a pe toti cu programul asta "anti-used games" .
    Publisheri o sa-i oblige si pe Sony, sau chiar si Nintendo, sa ia masurile astea .
    Pai tocmai ai spus ca Microsoft nu are nicio vina, Publisherii vor decide ce si cum.

  16. #696 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Exagerati cu vina asta data pe Microsoft. Daca chiar credeti ca Sony sunt nevinovati va inselati amarnic. Toti sunt mana in mana.

    Sa nu credeti ca va fi diferit pe PS4. O sa fie aceasi treaba. Sony o sa faca pe victima si o sa zica ca sunt obligati sa faca treaba asta. Sunt convins. Sunt la fel de vinovati toti. Eu sunt curios daca chestia cu protectia discurilor chiar e tehnologie Sony. In cazul asta ei castiga si mai mult, primind bani si de la Microsoft.

    Pentru mine ce se intampla e foarte trist. Cred ca incet incet ma voi indrepta catre PC. Eu mereu am cumparat multe jocuri ca apoi dupa ce am strans un numar mai maricel, le-am vandut si am luat-o de la capat. Cu nou generatie nu cred ca voi mai face asta. Nu imi voi mai permite sa dau mereu bani pe jocuri la lansare, sau in caz ca le iau la mana a doua sa dau de fapt jumatate din pretul de lansare. Pentru mine nu va functiona. Totusi pe PC avem Steam cu oferte incredibile. Am luat cele doua Witcher cu 7euro, ieri am luat Alan Wake CE si American Nightmare pentru 2euro. Ce naiba, doar pe PC se poate? Stiu ca sunt variante digitale, dar la banii astia nu ma deranjeaza sa dau 2 euro pe primul Witcher ca apoi sa nu-l mai pot vinde. La 2 euro nu e deranjant. Dar avand in vedere ce ne asteapta pe XBL Marketplace si pe PS Store cu ditamai preturile, nu cred ca imi voi perminte sa imi cumpar multe. Am cred in total 10 jocuri digitale in 6 ani. Combinat PS3 si X360. Si asta numai din cauza preturilor. Daca pe Bastion am dat vreo 12 euro pe X360, pe PC a fost la oferta cu inca 10 jocuri la 1 euro. Diferenta mi se pare colosala si e doar un exemplu, exista mult mai multe.

    Eu chiar ma consider un cumparator serios cumparand multe jocuri lunar, dar uitandu-ma la cum merg lucrurile, nu cred ca voi mai fi asa. Desigur, exista unii mai gameri decat mine care vor sa joace orice mereu. Dar eu chiar si in generatia asta am fost foarte calculat, rareori cumparand la lansare si mereu cautand cea mai buna oferta. Nu cred ca o sa mai am aceasi bafta in generatia care vina sa fac aceasi treaba. Chiar cred ca voi migra spre PC pentru jocurile multiplatform.

    Pentru mine asta iar e o problema. Dau un mic exemplu. Imi place si Halo, dar si Uncharted. Unul e pe Xbox, celalalt pe PS. Inseamna ca daca vreau sa le joc, imi trebuie amandoua. Dar avand in vedere directia in care merge industria jocurilor de console, mai mult ca sigur voi renunta la una din ele si voi lua doar o singura consola. Si nici pe asta la lansare.

    Ma oftic foarte mult. Eram convins inainte de evenimentul lui PS4 ca o sa iau ambele console la lansare. Acum insa, dupa evenimentul lui Xbox One, si dupa ce am aflat ce pun la cale cei de la Microsoft am realizat ca nu doar ei fac asta, si mai mult ca sigur si Sony va face acelasi lucru, iar eu nu mai am dorinta de a cumpara niciuna dintre cele doua console.

  17. #697 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Nu cred ca problema mare este legata de jocuri. Or sa fie jocuri pe X1 cat cuprinde. Greseala (greselile) la prezentare (parerea mea) a fost ca ca s-au axat prea mult pe probleme care nu intereseaza gamerul. "XBox Go Home", hai sa fim seriosi. Am la masina un Radio-CD care face acelasi lucru. Nu ma intereseaza televiziunea. Nu ma intereseaza sporturile lor. Nu ma intereseaza Kinektul care mi se baga pe gat. Nu ma intereseaza nici sa vand jocul dupa ce il cumpar. Dar ma intereseaza ca acel joc sa-l pot juca si dupa 100 de ani, nu sa depind de Microsoft daca vrea sa mi-l mai lase sau nu. Ma deranjeaza ca la noi in Romania (si in multe alte parti) inca dupa 12 ani XBoxul nu exista. Si nici Playstation si nici Nintendo. Va mai aduceti aminte de scandalul cu micii din perioada Pastelui Ortodox? Cam acelasi lucru se intampla si cu consolele. Ii doare pe toti politicienii la bascheti de ce se intampla in tara asta. Nu o sa-ti dea nimeni acces la facilitati pana nu le ceri in mod oficial si prin legi. Facem parte din Uniunea Europeana si nu stim sa ne cerem drepturile. Consola asta va fi useless in Romania. Pot sa pun pariu cu voi ca nici nu vom mai putea sa ne facem un cont pentru a juca. Asa ca eu zic sa va mai potoliti voi astia fanboy de XBox, caci am impresia ca nici macar nu o s-o pupati pe aici.
    Referitor la partea cu media a postului tau: Mie nu mi se pare deloc o greseala din partea lor. O sa aduca tot mai multi oameni in fata televizoarelor pentru ca se vor vinde mai multe console. Daca nu te intereseaza partea de filme, sport, muzica etc. poti sa o ignori, nu este nicio problema. Mie unul imi convine ca intr-o secunda pot sa ies din Fifa dupa ce m-am enervat la un meci online, dupa care in secunda urmatoare sa pun o melodie sau sa dau drumul la un film, totul fara sa ating controllerul care oricum va fi spart dupa ce am dat cu el de perete. Si aici intervine Kinect in mod deosebit, cel putin din ce s-a prezentat pana acum. Eu cred ca se vor putea folosi aceste facilitati bine mersi si in tara noastra draga cu cont de UK.
    Cat despre jocuri second hand, ma repet, publisherii vor decide si Ms si Sony vor dansa dupa cum spun ei. Doar nu credeati ca EA a scos Online Pass purely out of the goodness of their hearts?

    ---------- Post added 25-05-2013 at 03:20 PM ----------

    Evil Kinect
    http://m.youtube.com/watch?v=kkyUMmNl4hk

  18. #698 SP
    Member dogdan's Avatar
    cum puteti spune ca publisheri vor decide ?! daca MS si Sony binevoiesc, publisheri nu vor avea platforma unde sa isi vanda jocurile si vor trebuii sa accepte conditiile impuse de MS/Sony , sau sa isi vanda jocurile doar pe pc . hai sa fim seriosi nici ms si nici sony nu ne vor binele ,vor doar banii nostrii.
    Parerea mea despre xbox one ar fi urmatoarea :
    - taxa pt jocurile SH , iar daca vrei sa bagi jocu in alte consola trebuie sa te loghezi pe contu tau si sa faci alte nebunii , asta era fain la console bagai CD-ul si te jucai fara alte hopuri de sarit.
    - kinect imi e bagat pe gat ,sincer navigarea menilui mi se pare mai usoara,rapida si eleganta facuta din controller.
    - xbox one , may degraba xbox casual , au aratat 2 jocuri dintre care doar forza ma intereseaza , deci MS au lansat O CONSOLA GAMING si 80% din prezentarea ei au fost chestii care nu aveau legatura cu gaming-ul , wow cool . Acum cu noul xbox pot sa ma uit la televizor .... pe televizor ,tare .
    + un plus ar fi faptul ca au anuntat 15 exclusive ,dar daca si astea sunt kinectimals si alte jocuri kinect fabuloase , sa se duca tare cu ea cu tot.

  19. #699 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Daca nu te intereseaza partea de filme, sport, muzica etc. poti sa o ignori, nu este nicio problema. Mie unul imi convine ca intr-o secunda pot sa ies din Fifa dupa ce m-am enervat la un meci online, dupa care in secunda urmatoare sa pun o melodie sau sa dau drumul la un film, totul fara sa ating controllerul care oricum va fi spart dupa ce am dat cu el de perete.
    AkF: no offense, dar vorbesti ca un fanboy care accepta toate aberatiile din partea celor de la Microsoft. Partea aceea pe care ne-o recomanzi sa o ignoram, consuma 3GB RAM, FFS! Microsoft ruleaza 3 OS-uri in threaduri separate, doar pentru ca tu sa poti sa "pui o melodie fara sa atingi controllerul"!!! E ca si cand as avea un PC unde ma obliga sa tin tunerul deschis, plus alte aplicatii pentru Kinect, plus alte aplicatii pt. Skype & Co. In 2013?!? Se pare ca n-au auzit de SSD-uri sau memorii flash (de unde poti incarca instant doar ce ai nevoie)... ei trebuie sa tina totul in RAM. E prost gandit si din punct de vedere al resurselor, si al consumului... si e complet aberant pentru cineva care chiar nu foloseste acele functii. Pentru ca NU LE POTI OPRI!
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Eu cred ca se vor putea folosi aceste facilitati bine mersi si in tara noastra draga cu cont de UK.
    Keep on dreaming!

  20. #700 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Lasa ca nu-i problema. 3GB din 8. Uita-te la ultimele jocuri scoase pe PS3 sau 360, pe mai exact 256/512 RAM, care te lasa masca de cum pot arata. Vorbesc de exclusive, gen Uncharted 3/Gears Judgment.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 395 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 135 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  3. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts