6 luni Xbox Live + 1000 Apex Coins - 18 lire
https://www.amazon.co.uk/Xbox-Live-M...ay&sr=8-1&th=1
6 luni Xbox Live + 1000 Apex Coins - 18 lire
https://www.amazon.co.uk/Xbox-Live-M...ay&sr=8-1&th=1
Eu am cumparat in Octombrie 3Luni +3 Luni +10£ credit, totul la 15£, dara daca va pasioneaza si Apex, oferta e foarte buna tinand cont ca M$ a marit pretul Live-ului.
M$+$ony egal Love
https://news.microsoft.com/2019/05/1...c-partnership/
Salutare, maine intru si eu in posesia unui nou xbox one s slim. Este primul xbox si vreau sa folosesc consola mai mult pentru online, battlefield, call of duty etc. Ce ma sfatuiti? Pe ce tara sa inregistrez si cum sa fac sa cumpar de pe store jocuri sau xbox live. Sau, de fapt, voi de unde cumparati xbox live? Si pe ce tara va creati cont? Exista pe undeva vreun ghid in aceste privinte? Multumesc si bine v-am gasit
Salut si bine ai venit in clubul xbox
Idealul este sa ai sau sa iti faci un cont de UK sau SUA , din pacate in RO numai exista suport Microsoft in prezent sau cel putin consolele Xbox nu sunt lansate oficial in RO
Apoi daca e sa cumperi abonamente Xbox Live si Xbox Pass de pe cdkey , vezi ca ai deja echivalentul in lei si daca ai mai facut cumparaturi on-line de pe afara , nu cred ca ar fi vreo prb pt tine ( cel putin asa am procedat eu )
Acum din cate am inteles paritatea $ - euro ar fi de 1:1 teoretic , practic insa.....
Ați reușit să cumpărați game pass ultimate?eu nu reușesc de niciun fel.cu vpn sau fără tot nu vrea am și 5 $ in cont plus cardul atasat.
Pe US nu am reusit nici cu VPN, nici cu alte metode. Am schimbat regiunea pe UK si a mers, platit prin Paypal.
Și cum e sa schimbat tot în game pass ultimate?eu așa am înțeles.ca dacă ai sa zicem 4 luni de live și 3 de game pass după ce activezi ultimate se aduna toate și ai 7 luni plus luna cumpărată.asa este?
Salut, care sunt pașii pt conectarea unei tastaturi și a unui mouse wireless la xbox one
Vezi aici o lista oficiala cu ce k&m sunt suportate si in ce jocuri.
Nu merge orice tastatura sau mouse conectate la xbox.
Apropo , mi-am luat de curând metro exodus pe xbox one și cam după 20 min mi se blochează și îmi iese din joc. Este de la consola...
Eu sper sa nu aibe full suport pentru m&k. Consola as prefera sa ramana consola, iar k&m sa ramana pentru PC.
Asa ca si daca baga ei full suport in OS, sper sa nu accepte producatorii de jocuri asa ceva.
Referitor la Metro Exodus, eu nu am patit asta pe One X. Ce versiune de Xbox ai?
Xbox one forza edition. Dar și cu m&k face asa și cu controller... Și am citit pe net ca ar fi niște probleme de patch-uri dar nu înțeleg de ce nu le rezolva
Aceeași problema am și eu cu Evil Within 2.l-am terminat o dată și după o perioadă când am vrut să-l rejoc nu mai trece de intro decât dacă îl joc ofline.tot Xbox One forza edition
Salut , am doua controlere model 1708 cu baterii si as dori sa stiu ce este mai recomandat/fiabil pentru a inlocui bateriile clasice pe care le foloseste :
- 2 acumulatoare - si as dori sa stiu ce firma/model/amperaj ar fi indicat sa cumpar
- acumulator gen capac - si in acest caz as dori sa stiu ce firma/model/amperaj ar fi indicat sa cumpar - vezi foto
Salut, ceva vesti despre metro exodus versiunea game pass, ca tot îmi ieși din el chiar nu este nicio rezolvare
Bookmarks