Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 395 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 61 101 151 ... LastLast
Results 1,001 to 1,020 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

  1. #1001 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    poate Akf e ca nea ala de la microsoft care spunea ca se poate juca un joc,schimba imediat pe tv sau pe netflix,poate asculta muzica si sta pe skype..toate in acelasi timp !!!

    ma poate ajuta cineva cu video-ul respectiv ?

  2. #1002 SP
    Member temugin's Avatar
    Prin multitask au deviat de la obiectivul principal al unei console, acela de GAMING. Personal nu cred ca poti face multe lucruri si de calitate in acelasi timp, dar se poate sa fie alti useri care pot. Problema tine de modul in care MS ''ne baga pumnul in fata'' prin always on, kinect si drm. Eu nu cred ca vor renunta nici macar la una din cele enumerate mai sus deoarece - asta au gandit de ani de zile prin LIVE, inventia Kinect (sa fie sanatosi, eu fac sport si fara el), e ca si cum ar renunta la toata filosofia si principiile lor. N-au decat sa vanda Xbox 1 parintilor din tara de bastina. Dpdv personal PS4 este peste Xbox 1, desi nu sunt specialist in hardware.

  3. #1003 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ma uit, citesc si...

    PS MonkY e fanboy...dupa 8 console xbox 360
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1370205008897.jpg

  4. #1004 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai sutem de 2 zile pe forum si credem ca stim fiecare user in parte si daca e fanboy sau nu. oricum lucrurile sunt simple, dupa cum a spus si H0stile mai mult ca sigur MS se concentreaza pe un target diferit generatia aceasta si care este destul de limitat de aceea probabil ca incearca sa scoata cat mai multi bani dintr-o singura consola vanduta. nu o sa fac acum profilul potentialului client pentru X1, cred ca stim cu totii care este . inca un aspect important pe care nimeni nu l-a mentionat, o sa le fie foarte greu celor de la MS sa-si imbunatateasca imaginea in fata gamerilor, chiar daca vor avea un E3 excelent, pentru ca deja o mare parte din ei s-au hotarat ce consola vor alege si cativa chiar sunt niste mici "hateri" . X1 nu a murit, nici nu a fost lansat si pun pariu ca va avea un succes mare, tocmai pentru ca se adreseaza unui target diferit, neatins inca de vreo consola si pe acest lucru se bazeaza MS, mai ales ca americanii sunt multi si au o putere de cumparare mare si ei nu se complica cu SH games sau cu pirateria. Jocuri mai mult ca sigur vor fi, insa din pacate imaginea a fost sifonata rau si o sa dureze ceva timp pana sa se redreseze. acum locurile s-au inversat, dupa E3 din 2006 toata lumea arunca cu pietre in Sony, dar uite ca si-au revenit foarte bine la sfarsitul generatie si au inceput cu dreptul noul ciclu, nu este un inceput excelent, dar in comparatie cu cel de la MS este mult peste. Iarasi nu inteleg de ce incercam sa-i convingem pe toti sa gandeasca ca si noi si sa le placa aceleasi lucruri, ar fi o lume plictisitoare, asa ca ar fi bine sa ne expunem parerile si sa le respectam .

  5. #1005 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    o_O
    deci xbox one are camera de filmat, senzor de miscare si microfon iar acest gadget este conectat in mod constant la internet?
    Deci cu alte cuvinte platim sa fim spionati .....bate niste lemne in geaaaaaaaam .panica panica panica panica.

  6. #1006 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    poate Akf e ca nea ala de la microsoft care spunea ca se poate juca un joc,schimba imediat pe tv sau pe netflix,poate asculta muzica si sta pe skype..toate in acelasi timp !!!

    ma poate ajuta cineva cu video-ul respectiv ?

    si Akf vorbesti de PR manager cand tocmai tu aperi atat MS ? noi pana la urma avem reactii de oameni normali care se asteptau sa vada noua generatie de xbox si in loc am primit o "telecomanda" handsfree de tv,call of duty si fifa
    Acel nenea e evil pentru ca poate sa faca anumite lucruri in acelasi timp! Huo!!! Trebuie sa avem pause game dupa care sa facem alte lucruri, ca la SNES. De ce sa evoluam? Ne mananca hw! Asa e, nu putem sa facem doua lucruri in acelasi timp pentru ca nu suntem hardcore!

    Sa fim toti cu PS4 desi habar nu avem ce ne ofera! Eu nu apar nimic, vreau sa vad ce ofera fiecare. Dar asa e la moda sa fi cu Sony, desi suntem pe console games forum si pe aria aceasta posteaza oameni care nu au nici cea mai mica intentie sa cumpere One, dar vad ca a face flame e ok. Imi place ca nu mai puteti de grija celor care vor sa achizitioneze One. Continuati emisari care vor sa ne ofere sfaturi gratuite! Multumim!

    Stiu ca minoritatea se supune majoritatii, daca eram pe playstation forum intelegeam, dar din cate vad sunt pe console games forum, deci avem dreptul sa traim toti cu opiniile noastre si cu ce consola dorim!

    Asa ca doresc a se lua masuri de catre responsabili! M-am saturat de ironii si glume de prost gust! Ai ceva de spus legat de subiectul threadului? Ok. Vrei sa te dai in spectacol ca de obicei? Ok, inteleg o data, de doua ori, dar a treia oara termina pentru ca nu esti amuzant! Postati fratilor pe threadul PS4 pana va spargeti de ras. Grow up!

    La urma urmei fiecare cumpara ce vrea, dar lasa-ma sa-mi fac singur calculele, nu am nevoie de interventii din stanga si din dreapta de 3 ori pe pagina pentru ca nu are nicio legatura, in special in situatia in care nu s-a lansat nicio consola si vorbim toti doar de dragul de a ne afla in treaba!?

  7. #1007 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AkF: poti sa faci toate cele spuse de tine si fara sa fii troll, sa stii. Nu te astepta sa scrii ceva doar ca sa fii "impotriva majoritatii" si sa fii aplaudat pentru asta. De multe ori am fost facut fanboy Xbox pentru ca am aparat anumite puncte care m-au atras la consola respectiva. Am acceptat situatia impusa de majoritate dar asta nu a insemna ca m-a oprit cineva sa ma joc pe PS3 sau Wii. Am 216 jocuri de Xbox 360 si 84 jocuri de PS3, 35 jocuri de Wii. Inca mai am vreo 30 de jocuri de Xbox 1 (nu One, ci primul)... Am facut ceva sacrificii pentru titlurile respective (si-mi place sa cred ca nu am cumparat un singur joc pe care nu mi l-as fi dorit)... si cred ca am dreptul (ca oricine altcineva pe acest forum) sa-mi aleg platforma care-mi place.

    Inteleg ca multe lucruri evolueaza in ziua de astazi... ma uit in jurul meu si vad atata tehnologie de care daca mi-ai fi spus acum 20-25 de ani, as fi zis ca glumesti... ca e Science Fiction. Asta nu inseamna ca trebuie sa pierdem din vedere focus-ul asupra produselor din jurul nostru. Eu ma consider un gamer la "radacini" (life itself is a hard game), si dupa o zi criminala de munca, imi doresc sa pot sa ma relaxez cu un joc bun, cu un film bun, ceva muzica buna, eventual un gin bun (sau bere/vin), si sa fiu alaturi de prieteni/familie. Insa la naiba, nu-mi doresc toate astea odata. Nu vreau sa ascult muzica in timp ce ma uit la un film si ma joc in timp ce stau pe skype cu prietenii!

    Aici nu e vorba de multitasking... ci de o aberatie in sine, pe care Microsoft a incercat sa o impuna mai mult pentru a arata cat de interesant e Xbox One pentru o masa de oameni care pana in ziua de azi nici nu si-ar fi dorit o consola. Decat sa incerce sa faca 10 chestii prost, eu prefer device-uri care sa faca un lucru si sa-l faca perfect.

    Au gresit enorm cu acea prezentare, dar mai au inca timp sa se redreseze. Din pacate au demonstrat cu produse precum Windows Phone, Windows 8, Surface... ca nu le pasa de ce spune lumea. Si tare mi-e teama ca nici de data asta n-o sa le pese, si o sa ramana blocati in lumea lor in care Xbox One e o chestie perfecta. Acum, intrebarile de baza pe care le am:
    • Ma voi uita la filme pe Xbox One? Nu! Am BluRay player pentru asta. Am un HTPC. Am un Apple TV.
    • Voi asculta muzica pe Xbox One? Nu! Am SACD player pentru calitate, iar Microsoft nu a auzit de flac-uri pana acum, prin urmare folosesc HTPC-ul.
    • Ma voi uita la TV prin Xbox One? Nu! Si nu doar pentru ca probabil in Romania nu va functiona nimic, ci pentru simplul motiv ca TV-ul a ramas acelasi de vreo 20 de ani. Xbox One nu face nimic in plus pentru mine pe care nu-l face deja TV-ul (pot sa vizualizez 2 ferestre in acelasi timp, pot sa pun Picture in Picture)... dar sa fim seriosi, nu-mi stric eu un joc ocupandu-mi spatiul pe TV sau micsorand imaginea ca sa pot sa ma uit la OTV in acelasi timp.
    • Voi face browsing pe Xbox One? Nu! Am iPad, iPhone, laptop, PC... pentru chestiile astea. Chiar si TV-ul are browser integrat. De ce m-as chinui cu Kinect cand pot folosi o tastatura, un mouse, sau Siri?
    • Intrebarea de baza insa este: Ma voi juca pe Xbox One? Pe mine asta ma doare, si momentan raspunsul este Nu. Nu pentru ca sunt eu incapatanat sau fanboy, dar nu am vazut inca nimic care sa ma faca sa spun "I Really Want That!". Poate la E3 se vor schimba lucrurile, insa cum nu sunt clarvazator ca altii, eu discut strict pe informatiile de acum.
    Eu sper ca toata nebunia asta "Anti Xbox One" sa formeze o mare palma, care sa-i trezeasca pe cei de la Microsoft. Cum am spus si mai sus, ma tem ca ei deja sarbatoresc acolo ca fiind mari castigatori si inovatori... Nu ati vazut reactiile lor la ceea ce se intampla? Se intreaba mirati de unde valul asta de reactii negative, care vin inclusiv din fanbase-ul lor, nici macar din tabara "adversa". Dar cel mai urat din partea lor este ca au ajuns sa inchida gura multora... au inchis canalele de YouTube pentru discutii, au impus angajatilor sa nu mai discute despre subiecte precum DRM, Kinect required, Always Online... Eu n-am vazut in viata mea un director de imagine balbaindu-se mai mult sau ocolind atat de mult raspunsurile, decat am vazut in ultima perioada dupa conferinta Xbox One.

    In alta ordine de idei, Xbox One va fi bun si doar pentru faptul ca va exista o concurenta. E bine pentru pret, e bine pentru development, e bine pentru toate cele. Insa daca o vor tine ca si pana acum, apatia pentru Xbox s-ar putea sa semene din ce in ce mai mult cu cea pe care au avut-o in Japonia. Adica un fel de "Xbox One e superb, dar nu ne pasa de ea ca si consola". Microsoft are multe de demonstrat, si peste 6-7 zile vom vedea ce efect a avut palma asupra lor.

    Si daca si la E3 o vor tine cu aceleasi aberatii (desi am vazut cateva declaratii in care au spus "E3 is only about gaming"), eu unul nu ca ma voi declara fanboy la echipa adversa, ci voi fi un "militant" impotriva unor astfel de aberatii. A zis AkF mai devreme ca suntem mici si putini, dar acelasi raspuns il dau si eu: dar asta nu inseamna ca suntem prosti. Asa cum au ignorat petitia romanilor pentru Live pe Romania, asa ii va ignora si portofelul meu...

    Time will tell... AMR 6 zile

  8. #1008 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Acel nenea e evil pentru ca poate sa faca anumite lucruri in acelasi timp! Huo!!! Trebuie sa avem pause game dupa care sa facem alte lucruri, ca la SNES. De ce sa evoluam? Ne mananca hw! Asa e, nu putem sa facem doua lucruri in acelasi timp pentru ca nu suntem hardcore!

    Sa fim toti cu PS4 desi habar nu avem ce ne ofera! Eu nu apar nimic, vreau sa vad ce ofera fiecare. Dar asa e la moda sa fi cu Sony, desi suntem pe console games forum si pe aria aceasta posteaza oameni care nu au nici cea mai mica intentie sa cumpere One, dar vad ca a face flame e ok. Imi place ca nu mai puteti de grija celor care vor sa achizitioneze One. Continuati emisari care vor sa ne ofere sfaturi gratuite! Multumim!

    Stiu ca minoritatea se supune majoritatii, daca eram pe playstation forum intelegeam, dar din cate vad sunt pe console games forum, deci avem dreptul sa traim toti cu opiniile noastre si cu ce consola dorim!

    Asa ca doresc a se lua masuri de catre responsabili! M-am saturat de ironii si glume de prost gust! Ai ceva de spus legat de subiectul threadului? Ok. Vrei sa te dai in spectacol ca de obicei? Ok, inteleg o data, de doua ori, dar a treia oara termina pentru ca nu esti amuzant! Postati fratilor pe threadul PS4 pana va spargeti de ras. Grow up!

    La urma urmei fiecare cumpara ce vrea, dar lasa-ma sa-mi fac singur calculele, nu am nevoie de interventii din stanga si din dreapta de 3 ori pe pagina pentru ca nu are nicio legatura, in special in situatia in care nu s-a lansat nicio consola si vorbim toti doar de dragul de a ne afla in treaba!?
    Omule.... dupa ce am meditat mult...foarte mult,am realizat ca dintr-un ulta fanboy XBOX am devenit ultra fanboy gaming....Ceea ce spui tu este posibil de vreo 10 ani pe pc.Sincer daca nu vin cu ceva sa ne spulbere la E3,Microsoft iese clar din calcul pentru mine.
    Imi place sa ma joc, iubesc sportul rege , nu ma pot juca fifa fara sa ascult uralele din tribune, fara sa aud cum fluiera arbitrul.Daca tu asculti muzica cand te joci inseamna ca nu te captiveaza jocul in sine.

  9. #1009 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Asa cum au ignorat petitia romanilor pentru Live pe Romania, asa ii va ignora si portofelul meu...
    Si din pacate nu vom avea prea curand LIVE, mai ales ca odata cu One continutul distribuit se va diversifica. Daca ei nu vor putea distribui inclusiv muzica, filme si seriale pe piata din RO, nu vom vedea niciun bit de LIVE pe plaiuri mioritice. In plus de asta nici mentalitatea sau atitudinea romanilor fata de asemenea servicii de streaming nu este tocmai cea potrivita (in mare parte din cauza pirateriei), iar ei au nevoie de exemple pozitive pentru a motiva extinderea serviciului si in tara noastra.

    Din informatiile pe care le am, Sony si Microsoft nu sunt dispuse sa intre pe piata doar pentru a incerca sa schimbe mentalitatea consumatorilor de la noi. Ei vor intra cu asemenea servicii cand va exista cerere si va scadea rata pirateriei (pentru continutul pe care ei il vor distribui), ceea ce din pacate mai dureaza pentru ca romanii nu cheltuie inca destul de mult (aici) pentru asa ceva. Veti spune ca e normal sa iei din UK sau de pe piata gri daca preturile retailerilor de la noi sunt unde sunt. De acord, este un cerc vicios din care nu stiu cand si cum vom iesi, insa vom avea serviciile pe care le dorim numai atunci cand se va intampla acest lucru.

    In concluzie, nu va bazati pe facilitatile aduse de One daca ele depind de LIVE, pentru ca nu vom avea LIVE prea curand (si nici PS Store).

  10. #1010 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    poate Akf
    si Akf vorbesti de PR manager cand tocmai tu aperi atat MS ? noi pana la urma avem reactii de oameni normali care se asteptau sa vada noua generatie de xbox si in loc am primit o "telecomanda" handsfree de tv,call of duty si fifa
    Nu ai primit nimic inca, in afara de o conferinta.

  11. #1011 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar

  12. #1012 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dati-i mai omului un dragon care scoate flacari si un bat sa se bata... ca moare Dzeului acolo. Sau mai bine nu-i dati, sa poata sa "get laid" or worst "buy the PC crap"

  13. #1013 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    Si din pacate nu vom avea prea curand LIVE, mai ales ca odata cu One continutul distribuit se va diversifica. Daca ei nu vor putea distribui inclusiv muzica, filme si seriale pe piata din RO, nu vom vedea niciun bit de LIVE pe plaiuri mioritice. In plus de asta nici mentalitatea sau atitudinea romanilor fata de asemenea servicii de streaming nu este tocmai cea potrivita (in mare parte din cauza pirateriei), iar ei au nevoie de exemple pozitive pentru a motiva extinderea serviciului si in tara noastra.

    Din informatiile pe care le am, Sony si Microsoft nu sunt dispuse sa intre pe piata doar pentru a incerca sa schimbe mentalitatea consumatorilor de la noi. Ei vor intra cu asemenea servicii cand va exista cerere si va scadea rata pirateriei (pentru continutul pe care ei il vor distribui), ceea ce din pacate mai dureaza pentru ca romanii nu cheltuie inca destul de mult (aici) pentru asa ceva. Veti spune ca e normal sa iei din UK sau de pe piata gri daca preturile retailerilor de la noi sunt unde sunt. De acord, este un cerc vicios din care nu stiu cand si cum vom iesi, insa vom avea serviciile pe care le dorim numai atunci cand se va intampla acest lucru.

    In concluzie, nu va bazati pe facilitatile aduse de One daca ele depind de LIVE, pentru ca nu vom avea LIVE prea curand (si nici PS Store).
    Cei de la Microsoft spun ca sunt chestiuni de legislatie romaneasca de nu pot baga LIVE-ul in Romania. De exemplu, PS Store e in Bulgaria. Bulgaru nu pirateaza, bulgaru baga banu gros in jocurile de pe PS Store?

  14. #1014 SP
    Member MSlv's Avatar
    si apple cum reuseste cu itunes store? sau google play cum poate exista sub aceeasi legislatie?

  15. #1015 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    si apple cum reuseste cu itunes store? sau google play cum poate exista sub aceeasi legislatie?
    In ce moneda sunt preturile la astea?

  16. #1016 SP
    Member MSlv's Avatar
    itunes store -> Euro
    google play -> Lei

    Dar are vreo relevanta? Poate sa fie si in moneda nationala din Botswana cat timp exista in Romania serviciul asta si se poate plati direct prin card/SMS/vouchere disponibile in magazine (altex/domo/etc).

  17. #1017 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Cand vine vorba de XBL sau PSN Store nu este vorba in mod necesar de produsele disponibile acolo, desi este important si acel aspect (pentru ca, spre exemplu, pentru distributia unui film sau pentru muzica exista deja contracte de distributie in Romania, o noua platforma de distributie este obligata sa tina cont de asta). Cand vine vorba despre un serviciu (gratuit sau nu) prin intermediul caruia vinzi ceva, esti obligat prin lege sa oferi asistenta, iar asistenta implica timp, bani si probleme legale pe care Microsoft si Sony (cel putin in prezent) nu considera ca merita dpdv financiar sa si le asume.

    Petitia initiata la inceputul lui 2008 de o echipa de inimosi din care facea parte si MonkY (daca nu cumva chiar el era initatorul, nu vreau sa-i rapesc "laurii") si care solicita extinderea serviciilor pentru gaming oferite de platformele online ale consolelor a fost semnata pana azi de... 7586 semnatari. Uaaaau. Uan miliăn trups. Uaaauuu. Si chiar si asa: Sony ofera PSN Store pentru Romania. Doar ca nu poti cumpara nimic de acolo. La fel, Xbox Live iti ofera posibilitatea de a alege Romania ca si locatie. Si...?

    Cat despre comparatia cu iTunes sau Google Play Store, dincolo de problemele legale legate de materiale (ia incercati voi Neflix pe iPad, sa vedem daca merge), daca vorbim de support (sau asistenta sau cum vreti sa-i spuneti) o sa folosesc ca argument fix pe acela pe care l-a folosit nVidia pentru decizia de a nu se implica in dezvoltarea de hardware pentru next gen: "anual, in lume se vand circa un miliard de telefoane si platforme mobile similare. O consola poate ajunge la 50 - 70 milioane de bucati vandute pe intreaga durata a ciclului de viata al acesteia (7 - 10 ani). Ne dorim sa fim pe piata care ofera mai mult potential pentru noi si nu ne permitem sa fim prezenti in ambele segmente fara a face rabat de la performanta". Extrapoland putin, sa zicem ca ambii furnizori de servicii folositi ca exemplu gasesc o piata mult mai ampla in masura sa-i asigure ca vor avea un retur financiar suficient pentru a le acoperi costurile. Prin comparatie, piata consolelor aduce mult mai multe riscuri, prin urmare dezvoltatorii platformelor trebuie sa fie mult mai atenti.

  18. #1018 SP
    Member MSlv's Avatar
    cu alte cuvinte efortul financiar pentru a incheia un contract cu un operator de sistem de plata online cu cardul si cu alta firma pentru suport tehnic nu merita. Si unde e problema de natura legislativa aici? Ca nu vrea statul sa scuteasca de la vreo plata de impozite?

    pe de alta parte, inteleg ca poate fi mai complicat cu muzica si filmele, mai ales daca vorbim de netflix de exemplu, dar iTunes are de ceva vreme manele si loredana groza (si altii) in oferta. Dar jocuri vinde si apple, vinde si google, se vand si prin steam, toate in format digital. Repet intrebarea: ei cum pot? Legislativ vorbind, desigur. Ca daca nu exista vointa e clar de ce nu se poate cumpara si la noi de pe console cu cardul de pe cont de RO.

    Si apropo de decizia nVidia... exista zvonuri de partea cealalta a baricadei care spun ca nu a mai vrut nimeni sa lucreze cu ei, M$ luandu-si teapa cu xbox 1 (primul) si sony cu ps3.

  19. #1019 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    cu alte cuvinte efortul financiar pentru a incheia un contract cu un operator de sistem de plata online cu cardul si pentru a angaja 1-2 persoane pentru "suport tehnic" nu merita. Si unde e problema de natura legislativa aici? Ca nu vrea statul sa scuteasca de la vreo plata de impozite?

    Si apropo de decizia nVidia... exista zvonuri de partea cealalta a baricadei care spun ca nu a mai vrut nimeni sa lucreze cu ei, M$ luandu-si teapa cu xbox 1 (primul) si sony cu ps3.
    Cu tot respectul, nu continui argumentatia pentru ca este evident ca nu stii ce inseamna asistenta pentru servicii, ci doar doresti sa fii sarcastic. Cat despre "tepe", imi poti spune ce vrei sa spui? Ce "teapa" si-a luat Microsoft cu Xbox 1? Faptul ca sistemul lor a avut mai putin succes decat PS2 inseamna ca se datoreaza cipului grafic nVIdia? Si PS3 ce teapa si-a luat? Asta dincolo de faptul ca nu poti pune pe seama cipului grafic succesul sau esecul unei platforme de jocuri, este un intreg sistem, este vorba de instrumentele puse la dispozitia dezvoltatorilor etc.

  20. #1020 SP
    Member MSlv's Avatar
    As putea sa te rog sa ma lamuresti tu ce inseamna asistenta pentru servicii?

    nu ma refer aici la performanta livrata ci la "serviciile post-vanzare". de exemplu, a existat un litigiu pe vremea primului xbox cauzat de faptul ca nvidia a subevaluat cat ii va costa GPU-ul si a vrut sa ceara mai multi bani decat era stipulat in contractul cu MS... cazul s-a rezolvat in afara instantelor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 395 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 61 101 151 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  3. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts