Vezi tu, pe iPad mai mult lucrez... chiar e nevoie sa-mi raspunda cat mai repede la ce am de facut (pentru mine iPad-ul tine locul laptop-ului). Consola e pentru relaxare... in timpul loading-ului mai aprind o tigara, mai imi relaxez degetele... eventual dau o fuga pana la baie (fara iPad, desigur)Nu ma enervez de cele 2 secunde, pentru ca daca o fac... mananc iar bataie la boss-ul ala
![]()
umbla vorba ca Microsoft va tine o conferinta in aprilie despre noul Xboxchiar sunt curios ce va aduce Xbox-ul.
Știu că majornelson are un countdown pe blogul său, dar acela duce la data când se va ține conferința Microsoft la E3.
@AndRewqp: Eu cred ca daca vin cu hardware mai slab decat PS4, mai ales ca au sansa sa lanseze dupa Sony, au cam imbulinat-o. Deja fiind vorba de arhitectura x86 si la ei, acum se pot compara foarte usor platformele, si in mod sigur orice developer de pe Sony devkit va trebui sa mai 'taie' ceva sau sa lucreze extra pentru a realiza acelasi lucru pe noul Xbox.
Din punctul asta de vedere, Microsoft are un mare avantaj acum, mai ales ca Sony a venit sa anunte o consola pe care o vom avea probabil peste aproximativ un an. Microsoft poate sa vina cu hardware mai bun (pentru ca are cu ce sa compare), cu un pret mai mic, cu inovatii mai tari si sa spuna: Noi il lansam in 6 luni! Sa mai aduca si 3-4 exclusivitati la lansare in plus fata de 'concurenta', si gata cuiul pe sicriul Sony!
Daca nu vor face asa, si vin cu ceva mai slab, si vor bate moneda pe joculete pentru kiddies, vor tine o conferinta in care 75% din timp se joaca tzatzele pe Kinect, atunci fara suparare, dar isi merita soarta. Si cuiul de mai sus se duce fix la sicriul lor. Batut de propria lor manuta!
Sunt complet de acord. Daca nu vine cu ceva mai tare, stiind deja ce are concurenta, inseamna ca nu sunt capabili. Pentru ca Sony le-a cam oferit pe tava "uite ce putem face! voi puteti mai mult?".
O parte din conferința lor, oricând va fi aceasta, va fi despre Kinect 2... Sony mi s-a părut a fi inspirat atunci când nu au discutat prea mult despre move și au arătat noul PS Eye doar în comunicatele de presă.
În momentul ăsta Microsoft dacă spune că va exista backward compatibility, o să câștige ceva teren.![]()
Tind sa cred ca deciziile de marketing nu se iau pe principiul "Sony a zis ca il lanseaza maine, eu il lansez azi SAC!". Sunt gandite, analizate... si putin spionate, desigur, dar nu poti forta o linie de productie sa iti scoata peste noapte stocul necesar de console...
Ies cand ies...
Adevarul e ca atat Microsoft cat si Sony au ramas in urma la partea asta de "hardware manufacturing". Serios, uitati-va la alte piete (notebook-uri, smartphone-uri, tablete, camere foto). Unde oamenii deja scot "refresh-uri" la 6-12 luni, si tot fac fata la zeci de milioane de comenzi. Pe cand daca ne uitam la o consola, aceasta nu are nevoie nici de cine stie ce supplieri de OLED, camere foto, Retina Display sau alte nebunii. Nu le trebuie nici jde milioane de baterii, de chipuri 4G/LTE... La urma urmei, e o placa de baza cu ceva RAM, un procesor (cu gpu integrat), un hard si un bluray. In ziua de azi, pui mana pe telefon, suni la chinezi, le dai schemele si chip-urile, si intr-o luna iti scot milioane de bucati.
Bine, am exagerat si eu cu descrierea de mai sus... dar tinand cont ca totusi ei zic ca fac development la next-gen de ceva ani buni... mi se pare extrem... extrem de lent modul in care se misca. Ai zice ca la ei nu se aplica legea lui Moore, nu altceva.
Oricum, mingea e la Microsoft acum.
XboxEvent.com just registered by the same company that did Xbox's E3 presentation
Si eu zic ca cei de la Micro se afla intr-o situatie aparte cu conferinta asta lui Sony venita inaintea lor. Exclusivitatile lor nu se compara cu cele ale lui Sony si atunci ce mai ramane. Nu cred ca ma insel dar parca zvonurile erau ca Xbox 3 ar avea o configuratie hardware ceva mai slaba (1.2TF), si in conditiile astea cu marsarea in principal pe kinect ei risca serios un mare fail.
Iubesc Sony in materie de console dar astept cu mare interes si ce miscare vor face cei de la Microsoft.
Sa implementeze ei faza cu used games si o sa mai cumpere p*lea...si asa au niste exclusivitati de toata jena(ca numar) in comparatie cu sony
Să prezinte Alan Wake 2 + 2 ip-uri noi ce nu sunt shootere, racing sau kids stuff și eu sunt mulțumit, la categoria exclusivități.
Xbox 720 could block used software, says Eidos president - GameSpot.com
Industry veteran and Eidos life president Ian Livingstone has said Microsoft's next Xbox will block pre-owned games and require an active internet connection.
“With the next Xbox, you supposedly have to have an internet connection, and the discs are watermarked, whereby once played on one console it won’t play on another," said Livingstone.![]()
Dragii mosului, cum spunea o cunostinta. Fara suparare dar cred ca din moment ce in ambele console ajung procesoare similare x86(din zvonuri, off course) cu 8 gb DDR5, BluRay si GPU apropiate (+/- ceva Teraflops) eu zic ca in mare parte diferenta intre noile consola va sta in Kinect / Move si in exclusivitati si on-line multipolayer ! PUNCT !
Sa nu uitam ca si PS3 si Xbox 360 chiar daca erau diferite hardware (fata de generatie viitoare) aveau performante apropiate in jocuri. Si s-au vandut nu doar ca una era mai performanta decatt cealalta ci ca avea ceva special (un multiplayer stabil pe Live, sau unul gratis, sau Kinect, sau BluRay...).
Am dreptate sau nu ? Nu performanta va face diferenta si in noile generatii ci mai ales acel Extra, Special cu care vin ele, adica Forza / GT 5, GoW sau Gears....etc.
Parerea mea ! astept sa vad cu ce vre Microsoft sa ma convinga sa trec de la 360 la cea noua![]()
Bookmarks