Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 78 of 395 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 178 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

1. #1541 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    n legatura cu Xbox One (ca nu va functiona in tarile care nu au suport XBL): intrebati pe twitter acelasi lucru, doar ca in loc de Xbox One, intrebati de Xbox 360. De exemplu: "Sunt din Romania si vreau sa imi cumpar un Xbox 360. Chiar daca Romania nu este o tara din zona XBL, voi putea juca pe LIVE daca imi fac un cont pe regiunea UK" ?

^ Asa poate ne mai lamurim, pentru ca oficial, nici macar 360-ul nu este inca in RO.

2. #1542 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Prin familie poți înțelege și grup de prieteni. Vă strângeți până la 10 prieteni și formați o "familie". Au spus că nu vor cere buletinul pentru a verifica dacă sunteți rude.

3. #1543 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Eu am doua. Posibil sa fie si altii. Nu vreau sa cred ca sunt singurul sarit de pe fix.
    Ok, si atunci cu ce te-ar avantaja mai mult feature-ul asta?
    Jocul tot nu poti sa-l joci simultan pe ambele console.
    Singurul avantaj este ca il ai disponibil instantaneu, fara sa mai folosesti discul.
    Dar pentru asta nu cred ca merita sa renunti la dreptul de a-l vinde sau de a-l da altcuiva care nu face parte din familia ta.
    Asta e doar opinia mea, inteleg ca unii gandesc diferit. Vreau doar sa inteleg de ce asa multa lume considera feature-ul asta un must-have.

4. #1544 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu am spus ca ma avantajeaza decat atunci cand am inteles gresit. Intelesesem ca pot juca si eu si fi-mea acelasi joc, in acelasi timp.

5. #1545 SP
    O să puteți 24 de ore să-l jucați amândoi în același timp, doar că unul trebuie să stea offline...

6. #1546 SP
    ^
    Macar stiti daca vom putea juca pana la urma si in RO ?

7. #1547 SP
    Member cipvas's Avatar
    Uau...pt cei cu Gold au bagat cate 2 jocuri gratuit pe luna.

Games with Gold - two bonus games a month with Xbox Live Gold - Xbox.com

Ce tareeee!!! Ma duc la al meu 360(la care platesc gold de 3 ani doar pt cate foarte putin multiplayer la Halo) sa downloadez Fable 3 si surpriza: Acest serviciu nu este disponibil in regiunea dumneavoastra. Cand le-am bagat goldul...atunci nu m-au vazut ca nu eram din regiunea masii ?
    Fir%^*&*^*&^&$$><?"|...

8. #1548 SP
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Uau...pt cei cu Gold au bagat cate 2 jocuri gratuit pe luna.

Games with Gold - two bonus games a month with Xbox Live Gold - Xbox.com

Ce tareeee!!! Ma duc la al meu 360(la care platesc gold de 3 ani doar pt cate foarte putin multiplayer la Halo) sa downloadez Fable 3 si surpriza: Acest serviciu nu este disponibil in regiunea dumneavoastra. Cand le-am bagat goldul...atunci nu m-au vazut ca nu eram din regiunea masii ?
    Fir%^*&*^*&^&$$><?"|...
    Stai linistit ca nu e mare lucru, acolo baga numai jocuri slabe. Roaga-te sa mearga X1 in regiunea noastra, pe cont de UK.

9. #1549 SP
    Member cipvas's Avatar
    Repet: cand am bagat reedem code pt Gold, atunci nu au vazut de unde eram? Cand le dai le fata vaca, cand trebuie sa-ti dea le moare calul.

10. #1550 SP
    Pentru că nu oferă jocul în toate regiunile unde este Xbox Live, jocul diferă în unele regiuni. De aceea îți trebuie un VPN.

11. #1551 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Da, daca ai smartphone si 3G iti faci hotspot si te conectezi pt. cateva secunde cu consola. Tot nu ma incanta cu nimic haha
    nu..ei au spus ca se va putea face direct pe smartphone...probabil cu vreo aplicatie

12. #1552 SP
    Smartglass?

13. #1553 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    nu..ei au spus ca se va putea face direct pe smartphone...probabil cu vreo aplicatie
    Nu, nu au spus asta.

Xbox One AJ Interview w/ Major Nelson - YouTube

Tethering refers to connecting one device to another. In the context of mobile phones or Internet tablets, tethering allows sharing the Internet connection of the phone or tablet with other devices such as laptops. Connection of the phone or tablet with other devices can be done over wireless LAN (Wi-Fi), over Bluetooth or by physical connection using a cable for example, through USB.
    If tethering is done over Wi-Fi, the feature may be branded as a Mobile Hotspot. The Internet-connected mobile device can thus act as a portable wireless access point and router for devices connected to it.
    Nu-mi place atitudine lui Major Nelson, pare mai mult a cearta decat interviu.

14. #1554 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    unul dintre cele mai bune interviuri pe care le-am vazut la e3 anul acesta intrebari bune si specific ce-i intereseaza pe gameri major nelson chiar s-a enervat la un moment dat

15. #1555 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by j0hnnyReaper View Post
    n legatura cu Xbox One (ca nu va functiona in tarile care nu au suport XBL): intrebati pe twitter acelasi lucru, doar ca in loc de Xbox One, intrebati de Xbox 360. De exemplu: "Sunt din Romania si vreau sa imi cumpar un Xbox 360. Chiar daca Romania nu este o tara din zona XBL, voi putea juca pe LIVE daca imi fac un cont pe regiunea UK" ?

^ Asa poate ne mai lamurim, pentru ca oficial, nici macar 360-ul nu este inca in RO.
    poti intreba chiar aici: https://support.xbox.com/en-GB/reque...eId=xbox-prod&

16. #1556 SP
    Junior Member volt's Avatar
    true story,cel mai bun interviu de la e3,intrebari bune,precise,la tinta,cum vreti sa le numiti.Din ce am inteles :
    1) marele atu "family plan" nu e chiar asa grozav,practic eu imi impart libraria cu inca 10 prieteni,ne putem juca fiecare cate un joc,nu e cum se credea"aaa pai cumpar un joc cu un prieten si ne jucam in acelasi timp hahaha take that ps4".Da in teorie e ok dar nu ma prea atrage,se va ajunge la certuri nu are rost.
    2)a aparut acm cateva zile pe pastebin un "leak" in legatura cu strategia microsoft pentru xbox one,spunea ca vrea sa se asemene cu steam bla bla bla jocuri mai ieftine bla bla bla SALE SALE SALE bla bla,e clar ca e fals,nu prea cred ca o sa dea ei reduceri cum fac cei de pe steam,si acum jocurile de pe xbox 360 vechi sunt ft scumpe..asta este
    3)daca primesti un joc de la un "prieten" nu il poti revinde trist
    Pe viitor sa imi cumpar probabil un one,viitorul indepartat(1-2 ani),e ok ca o consola,kinect imi place(e perfect pentru party games gen dance central/sports),pacat de politica lor pentru jocuri

17. #1557 SP
    De ce nu pot oferi ofertele de pe steam pe viitor? Nu sunt aceiași publisheri?
    Sunt sigur că nu vor fi atât de dese, dar cred că vor exista reduceri mult mai mari decât până acum pe XBL.

18. #1558 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sa iei Braid, Limbo cu 1$ ar fi prea vis. Nu cred ca vom vedea asemenea oferte pe console nici in generatia urmatoare.

19. #1559 SP
    Junior Member volt's Avatar
    Pai haide sa o luam asa
    Apare un joc nou,azi e ziua lansarii,pe steam e 50 euro eu neaparat il doresc ce fac?il iau cu 50 euro de pe steam nu?NU eu il pot lua cu activare pe Steam de pe alte situri care il vor vinde cu 40 euro sau chiar sub(nu cred ca trebuie sa dau nume),normal ca la un moment pe steam trebuie sa reduca preturile,exista COMPETITIE,in schimb ce competitie va avea microsoft live store?Reduceri o sa fie dar nu o sa fie asa mari,o sa fie aplicate la jocuri vechi.Eu sper sa ma insel si sa nu fie asa dar nu cred ca microsoft va avea un motiv sa micsoreze preturile de pe live.

20. #1560 SP
    Uitati discutia pe care am avut-o cu o tipa de la Xbox Live Support legata de chestia ca 'Xbox One nu va putea fi accesat decat in regiuni inregistrate in XBL'.
    Prima data am facut pe prostul si am incercan sa intreb de Xbox 360.

Dati-va si voi cu parerea... ce ziceti?
    Attached Images Attached Images xbox1support.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 78 of 395 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 178 ... LastLast