Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 395 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 190 ... LastLast
Results 1,781 to 1,800 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

1. #1781 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Xbox One's wired chat headset has been revealed. The device looks similar to Xbox 360's microphone, with one speaker and a controller input. On Xbox One, you'll have volume and mute control on the controller input -- similar to the old version of the Xbox 360 headset -- and padding on both sides of the headset. The new device will also use a wideband voice codec for sharper voice chat.
    Attached Images Attached Images xbox-one-headset.jpg

2. #1782 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Eu zic ca arata mult mai frumos ca varianta pentru 360. La fel si intrerupatorul. Abia astept sa le pun pe cap .

3. #1783 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Ce mai conteaza cum arata... tot mucosi de 12 ani o sa injure prin ea.

4. #1784 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Ar fi bine de mentionat ca aceasta casca nu vine la pachet cu consola, trebuie cumparata separat.

5. #1785 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Ar fi bine de mentionat ca aceasta casca nu vine la pachet cu consola, trebuie cumparata separat.
    Mai bine iti iei ceva 3rd party... ceva cu adevarat bun. Castile mele de la SLIM sunt groaznice, se activeaza prea tarziu cand vorbesc si ori nu se aude nimic, ori imi fragmenteaza propozitiile.

Daca imi amintesc bine, la premium-ul meu de acum n ani nu se intampla asa ceva... "creste" calitatea.

LE: Nu stiu daca noile casti sunt bune sau nu, vorbesc de experienta mea cu vechiul model.

6. #1786 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    Ce mai conteaza cum arata... tot mucosi de 12 ani o sa injure prin ea.

hahahha, atunci cand nefirescul devine firesc !

7. #1787 SP
    naz

Cat mai plang dupa family sharing-ul ala...

Vreau si eu sa vad parerea cuiva care nu are sute de mii de subscriberi si nu e sponsorizat din stanga si din dreapta. E usor sa-ti dai cu parerea cand nu ai cumparat un joc in ani, pt. ca ti le arunca developerii in cap (sa nu-mi spuneti ca el cu 400,000 subscriberi nu primeste reviews copy)

8. #1788 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Acum e la moda sa se planga lumea de Microsoft.
    Family Sharing a fost o prostie, Xbox-ul o sa fie mai bun fara el.

9. #1789 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Urmatorul lucru inteligent pe care l-ar putea face este acela de a micsora pretul la 400 dolari (fara sa scoata Kinect-ul).

Quote Originally Posted by MonkY
    Daca mai vin si cu o faza gen "reducem pretul consolei la 399 cu Kinect inclus"... vor rupe la vanzari.

10. #1790 SP
    naz
    Quote Originally Posted by j0hnnyReaper View Post
    Urmatorul lucru inteligent pe care l-ar putea face este acela de a micsora pretul la 400 dolari (fara sa scoata Kinect-ul).
    Ti-ai dat singur quote si ai rescris propozitia?

Da, cel mai inteligent lucru. In acest mod pot iesi si in pierdere! Am auzit ca exista si editie limitata la $0.99, ti-l aduce Don acasa si daca nu iti place poti sa-l si scuipi.

Bine ai venit pe forum, sa stii ca nu poti transforma posturile acumulate in bani

11. #1791 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Eu tot n-am inteles de ce te obliga sa ai kinectul conectat permanent la consola...inteleg sa ti-l dea in bundle..ba chiar apreciez..au dat vreo explicatie oficiala cat de cat logica?

12. #1792 SP
    naz
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Eu tot n-am inteles de ce te obliga sa ai kinectul conectat permanent la consola...inteleg sa ti-l dea in bundle..ba chiar apreciez..au dat vreo explicatie oficiala cat de cat logica?
    Pentru ca experienta full cica o ai doar cu Kinect-ul conectat, asa au zis.

13. #1793 SP
    Member raptorscream's Avatar
    vor sa vada prin kinect ca discul care e bagat in consola nu e unu facut acasa

14. #1794 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    toate ca toate , dar sper ca nici una sa nu aiba probleme cu racirea, x1 din cauza hardware ,iar ps4 din cauza racirii mai slabe dupa cum pare la prima vedere, abia astept sa vad un X1 vs PS4 in lucru pe Watch Dogs sa zicem

15. #1795 SP
    Foarte putin probabil sa mai aiba probleme de acestea.
    Microsoft au pierdut foarte multi bani cu RROD-ul deci sigur n-o sa se mai repete.
    Iar Playstation n-a avut niciodata.

16. #1796 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Playstation-ul n-a avut niciodată RROD, dar a avut YLOD

17. #1797 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    O lausi razna ? De YLOD la PS3 nu ai auzit ? Ba inca la PS3-uri a fost o gramada de problem si cu lentil BluRay-ului, cadea pe capete.
    La generatia actuala s-ar putea ca PS4 sa aiba RROD din cauza carcasei mult mai mici decat a xbox one-ului. E de luat in calcul si observant in timp...

18. #1798 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    djleo(666 nu scriu ca e numaru lu ala raul)... ai sunat ca un arab... "problem cu lentil"

19. #1799 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Allahu Akbar!

ON:Ramane de vazut,nu ne putem pronunta,in conditiile in care consola nici nu a fost lansata.

20. #1800 SP
    Am auzit de YLOD si alte probleme de-ale PS3-ului dar m-am exprimat gresit mai sus.
    Ceea ce am vrut sa zic este ca niciodata n-a avut failure rate la fel de mare: Console Failure Rates | No Fuss Reviews .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 395 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 190 ... LastLast