Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 95

Thread: Forza Motorsport 5

1. #61 SP
    Member Ramon's Avatar
    In ultima poza copacii aia arata ca o pictura pe care s-a varsat un pahar de apa. Iar oamenii de pe margine sunt niste colaje cam penibile. Ma rog, cand environmentul se deruleaza pe langa tine cu 200km/h probabil e ok, dar altfel sunt cam dezamagit de environmentul next-gen.

PS: am si eu jocul precomandat, deci nu sunt fanboy sau hater

2. #62 SP
    Member colossus's Avatar
    Pai scuzati-ma,dar cand apare si vocea lui Jeremy Clarkson (TOP GEAR) pe fundal la inceputul jocului atunci se vede finetea.Cum spune si el ,,It's just brilliant''.

3. #63 SP
    Member dtancu's Avatar
    Am jucat azi prima serie de curse.
    A nu se subestima gradul de dificultate...daca ajustezi drivatar-urile pe la +35% deja mai castigi cursele din parti Eu deja la +10% am simtit ca devine interesant.
    Unde au exagerat (Ca si la Killzone Sony dealtfel) e la efectele de lumina. Frate, puteau in loc de bloom si raze de soare in freza sa faca vremea dinamica sau curse de noapte.

4. #64 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Cum pisici fac upgrade-uri la atelaj?
    Attached Images Attached Images bu.jpeg

5. #65 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mo, trebuie sa termini primul set de curse ca sa poti upgrada (daca nu ma insel).

dtancu: ai dreptate cu dificultatea.

Btw, eu sunt curios ce prapad va face avatarul meu... care s-a uploadat "in cloud" dupa primele 3 curse (la care am facut macel total). Daca vedeti unul Alfamonk, feriti-va!

6. #66 SP
    Member Ramon's Avatar
    Am ramas si eu impressed aseara de impulse triggers. Cred ca e cea mai tare experienta intr-un racing game pe care o poti avea pe un gamepad.

La NFS pe Xbox One banuiesc ca nu le foloseste. Corect? Ca eu mi l-am luat pe PS4.

7. #67 SP
    Member Ramon's Avatar
    A aparut patch-ul care imbunatateste economia jocului si baga Drag si Tag modes.

8. #68 SP
    Member Ramon's Avatar
    Ma uimeste faptul ca nimeni nu posteaza aici. Voi chiar nu jucati FM5? Eu am jucat la greu in concediul asta de iarna, sunt level 140, cam asa. Si acum ca am inceput lucrul, am mai intrat pe forum la birou sa vad ce s-a mai postat pe aici, insa nimic.

Joc foarte mult online eu. Voiam sa vad ce parere aveti despre partea de multiplayer si voi. Parerea mea imediat, o scriu acum.

---------- Post added 20-01-2014 at 18:08 ----------

Nu am mai jucat Forza online pana la FM5, deci unele impresii pot fi considerate old news probabil.

- mi se pare interesant ca votezi traseul ca la un meci de Call of Duty (eu sunt fan COD)
    - mi se pare foarte tare ca nu mai ai Y sa dai inapoi, ceea ce e logic, insa e cu totul alt feeling atunci cand risti sa iei o curba cu viteza prea mare, stiind ca nu poti ca in singleplayer sa repari greseala
    - multi jucatori agresivi. Startul este un haos de cele mai multe ori, mai exact prima curba. Nu exista cursa sa nu se izbeasca toti in toti si sa iasa jumatate de masini in decor. Insa m-am obisnuit si e fun pana la urma. Trebuie sa ai tactica sa eviti
    - tuningul este putin exagerat, adica lazi de conserve din anii 70 gen Lada sa depaseasca o Zonda? Cmon... Dar din nou, e fun sa mai vezi asemenea specimene
    - tot legat de agresivitatea jucatorilor, sunt unii care isi iau Range Rover sau alte jeepane, le tuneaza pentru clasa S sa zicem, isi pun paint job cu Police si tot ceea ce fac e sa se izbeasca in alti jucatori
    - faptul ca toata lumea are Kinect e fun pentru ca toti vorbesc, se distreaza, se injura, fac pe retardatii sau chiar flirteaza (am asistat si la un flirting intre unul si una)

9. #69 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Forza Motorsport 5: Top Gear Car Pack

10. #70 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Forza Motorsport 5: Meguiar's Car Pack

11. #71 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    si-au cam batut joc cu acest Car Pass. Pe mine cel putin nu prea ma interesaza peste 60% din masinile scoase pana acum in DLC. Prea multe masini retro, in locul unor aparitii noi si frecvent cerute (2015 Mustang, 2014 Corvette, etc.) Eu astept E3-ul sa vad daca sar pe XBONE sau PS4 deoarece seria Forza ar fi cea care inclina balanta inspre XBONE pentru mine.

12. #72 SP
    Junior Member kent4nzw0w's Avatar
    abia astept sa mi-I iau si eu, am deja bani in cont pt A45 AMG

13. #73 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    de acum avem free si Nürburgring

14. #74 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Am facut o tura azi dimineata inainte de servici. E FOARTE bine lucrat.
    De mentionat ca au scos si un booster pack cu niste racere arhaice si un ford ecoboost, foarte interesante. Free cu Car Pass.

15. #75 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Foarte frumos
    uploadfromtaptalk1409764707530.jpg

16. #76 SP
    Junior Member alpontos's Avatar
    pentru cine nu are jocul dar ar vrea sa vada despre ce este vorba, se poate incerca gratuit weekendul acesta, incepand de astazi :-) Xbox Live Gold Members Play Forza Motorsport 5 Free This Weekend - Xbox Live's Major Nelson

17. #77 SP
    Senior Member nina's Avatar
    azi e luni si forza 5 inca il pot juca offline si online

18. #78 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Abia astept sa se termine toata nebunia cu trialul ca sa poata functiona Rivals din nou

19. #79 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by Zdrutz View Post
    Abia astept sa se termine toata nebunia cu trialul ca sa poata functiona Rivals din nou
    Ce legatura are? BTW Forza 5 e imens ca joc...

20. #80 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Cat de imens o fi, eu aveam un timp acolo de batut. Am stat vreo 4 ore incercand diverse setup'uri si pe la 3 jumate noaptea/dimineata am aruncat prosopul, iar a doua zi a inceput trialul si nu s-a mai putut accesa. Imi sta pe creier de cateva zile

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast