Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 29

Thread: Kinect 2

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Kinect 2

    Daca tot avem oficial noul Xbox One, cred ca este cazul sa pornim si un thread dedicat pentru noul sau companion: Kinect 2. Trebuie spus ca din conferinta Microsoft a reiesit foarte clar ca noul Kinect va fi "mandatory", deci spuneti adio zilelor in care avea un Kinect era ceva optional. Si ca sa-l citez pe Harvey Eagle (Microsoft Marketing Director): "Kinect does require to be connected to Xbox One in all cases, yes"!

    Eu trebuie as recunosc ca nu am fost un mare fan al Kinect-ului de pe Xbox 360... la fel cum recunosc ca totusi am avut parte de niste sesiuni funny de gaming cu prietenii cu ajutorul Kinect-ului. Insa am ajuns dupa foarte scurt timp sa fiu nevoit sa-l dezactivez (imi cauza probleme, delay-uri la pornire and so on). Pentru foarte multi insa (in special "posesorii" de copiii), Kinect-ul face consola Xbox foarte atractiva (nu e de mirare ca in Februarie 2013 Microsoft anuntase ca s-au vandut 24 milioane de Kinect-uri).

    Kinect 2, desi in opinia mea e o masinarie foarte urata (multi m-au intrebat daca Xbox One e compus din doua parti din aceasta cauza), pare a fi un meritoriu urmas al primului Kinect. Acum cu o rezolutie mai mare (1080P la 30FPS), cu nightvision, cu unghi mult mai mare de vizualizare (se estimeaza cu 60% mai mare - lucru care va reduce distanta minima necesara pana la Kinect), cu o latenta de 33ms... si cu functii de detectie a fetei, a imbinarilor, a detaliilor (poate face distinctie chiar si intre degete). Mai adaugam si ca poate sa-ti citeasca ritmul cardiac (bizar, citind miscarile fetei)... si poate fi un succes.

    Din pacate insa, cuvantul "obligatoriu" suna foarte urat si ne-atractiv... Inteleg ca vrei sa ai Kinect-ul pornit pentru a folosi Skype-ul, insa pentru cei care se tem pentru intimitatea lor (mai ales ca Xbox One necesita sa fie Always Online), exista temerea ca va fi o mare tinta (in special pentru hackeri si paparazzi). Practic noul Kinect va fi pornit tot timpul (chiar si atunci cand consola e oprita), aceasta (conform spuselor celor de la Microsoft) fiind singura modalitate prin care poti activa consola (spui "Xbox On").

    Va rog sa postati aici informatiile pe care le gasiti referitor la Kinect 2, precum si intrebarile si raspunsurile dvs. Atasez mai jos ceva clip-uri de prezentare precum si imaginile oficiale (inclusiv dintr-un teardown). Aveti deasemenea si o imagine alaturi de Xbox One.



    Attached Images Attached Images xbox_one_kinect_2_inside.jpg xbox_one_kinect_2.jpg xbox_one_with_kinect_2.jpg

  2. #2 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    nu chiar always online, doar o data la 24 de ore

  3. #3 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    nu inteleg cum vine asta cu odata la 24 de ore. ce se intampla daca nu am intrat pe consola intr-o zi? care sunt consecintele?

  4. #4 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ma gandesc ca verifica mereu jocurile instalate pe hdd, daca nu intri probabil nu te poti juca, o sa aflam mai multe la e3, sper.

  5. #5 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sau poti sa ai X1-u legat la un prelungitor cu buton on/off si ai rezolvat problema cu piciorul

  6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    nu inteleg cum vine asta cu odata la 24 de ore. ce se intampla daca nu am intrat pe consola intr-o zi? care sunt consecintele?
    Din cate am inteles, nu vei mai putea sa te joci. Simplu, nu? Si nu am tras eu concluzia asta, de nebun:
    Kotaku: If I’m playing a single player game, do I have to be online at least once per hour or something like that? Or can I go weeks and weeks?
    Harrison: I believe it’s 24 hours.
    Kotaku: I’d have to connect online once every day.
    Harrison: Correct.
    Anyway, sa ramanem on-topic va rog, la Kinect 2.

  7. #7 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mie personal mi se pare foarte bun (senzorul). Nu am avut Kinect din lipsa spatiului, avand o camera destul de mica. Sincer, tehnologia din spatele "cutiei negre cu camera" este fff buna si sigur nu au aratat tot ce poti face. Ma gandesc la un joc cu dans mult mai real decat ce a fost pana acum, la sporturi, batai, jocuri/programe de health/sanatate samd.
    Mi se pare incredibil cum recunoaste inclusiv degetele si miscarea incheieturii si cat de repede recunoaste alti oameni care sunt langa tine, precum si cat de fluid este totul.

    Nu inteleg, insa, care e faza cu voice activation. Iti va recunoaste DOAR vocea ta pentru comenzi ? Daca nu, este o prostie monumentala si daca nu merge oprita chestia asta din setari va fi un mare FAIL. Cum ar fi sa zica unii intr-un film/joc/melodie/stire Xbox something si sa te trezesti ca se intampla altele.

  8. #8 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Banuiesc ca n-o sa-l putem folosi la xbox 360...

  9. #9 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu, doar pt xbox one si pc

  10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pacat insa ca se ia o tehnologie buna... si se baga cu forta. "Obligatoriu", "Always On" sunt chestii care nu credeai ca se pot intampla in 2013. Nu doar ca vor creste pretul consolei (in special pentru cineva care poate nu vrea Kinect), dar induce si ideea ca "vrei nu vrei, iti iei Kinect". Poate nu am unde sa-l pun? Sau poate nu vreau eu sa am Kinect-ul pornit. Sper ca vor rezolva problema asta. Otherwise, va fi o mare bila neagra.

    razvarazy: va recunoaste vocea pe baza unor profile. Fiecare user va avea propriul profil, pe baza caruia va fi recunoscut de Kinect. Din pacate insa, nu stiu daca "prostia" de care spui tu va fi rezolvata, intrucat la mine desi nu aveau cont, Kinect-ul primea comenzi de la prieteni. De aici si problema din timpul conferintei via Xbox 360. Cei care aveau Kinect s-au trezit cu consola oprita sau cu streamul oprit, pentru ca indivizii care prezentau nu au luat in calcul treaba asta. Cand spuneau "Xbox Go Home", Kinectul prelua comanda si te scotea din streaming. Funny, nu? And idiotic, i know...

  11. #11 SP
    Member solaru's Avatar
    Eu am urmarit conferinta via Xbox cu Kinectul pornit si nu s-a intamplat nimic. Am citit si eu pe net ce au patit unii de prin Australia, parca, dar tind sa cred ca e vorba mai degraba de dispunerea boxelor si setarea sunetului... zic si eu...

  12. #12 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Bai dar ei nu se gandesc ca in afara de SUA, Europa si Asia nu vorbesc engleza? Adica nu e limba oficiala sau materna. Intr-un fel iti impune sa stii engleza ca sa folosesti consola. Nu mi se pare normal. Si nici nu cred sa fie ca Siri in mai multe limbi. Si si daca e, nu va fi in toate. Si Siri nu e obligatoriu.

    Mare prostie au facut. Eu sper sa coste 500 EURO consola, sa nu vanda nimic si sa isi schimbe strategia si sa scoata un update de soft prin care sa renunte la cerintele astea idioate gen Kinect sau conexiune la internet o data pe zi.

  13. #13 SP
    Member solaru's Avatar
    Tinand cont ca pentru partea de multimedia SO este un Windows 8, nu cred ca ar fi o problema sa aiba suport multilanguage

  14. #14 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by solaru View Post
    Tinand cont ca pentru partea de multimedia SO este un Windows 8, nu cred ca ar fi o problema sa aiba suport multilanguage
    Daaaaa... daaaa... ei nu ne-au gasit pe harta in ultimii 7 ani si tu te astepti sa poti spune in romana: "Xbox du-te acasa?"

  15. #15 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Nu cred ca veti fii nevoiti sa trimiteti XO acasa caci nu prea cred eu ca o sa plece undeva.
    O sa ramana din start acasa.

  16. #16 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Așa cum pe actualul Kinect există comenzi vocale și în alte limbi decât engleza, același lucru va fi valabil și pentru noul Kinect.

  17. #17 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    Așa cum pe actualul Kinect există comenzi vocale și în alte limbi decât engleza, același lucru va fi valabil și pentru noul Kinect.
    Desigur! Dar in niciun caz limba romana (sorry ca trebuie sa o repet). Pe Kinectul actual avem asa: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola si japoneza. Xboxのホームに行って下さい!

  18. #18 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Nu te supara, dar nu este vina Microsoft ca economia Romaniei merge in asa fel in ultimii zeci de ani. Nu suntem potential profit, it's as simple as that. Sunt curios daca o sa lanseze Unicef Sony asa ceva pro-bono in Romania.

  19. #19 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    http://www.vg247.com/2013/05/23/xbox...-by-microsoft/

    Microsoft has registered domain names for the new Kinect hardware, which will come bundled with the console, called Kinect One as well as what is likely to be a new Kinect-based fitness game for the new console, called Xbox Fitness.
    Courtesy of Gematsu, the domain names registered are XboxFitness.info, XboxFitness.biz, Kinect1.org and KinectOne.info.
    With Microsoft having announced 15 exclusive games for Xbox One in its first year, we can’t help but wonder if one of them will be Xbox Fitness. Perhaps E3 will tell.

  20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Nu te supara, dar nu este vina Microsoft ca economia Romaniei merge in asa fel in ultimii zeci de ani.
    Daca tot vorbim de economie, atunci vorbim de cifre, da? Well, in cifre (ca GDP) ne situam cam pe langa Chile, Cehia, Grecia, Irlanda, Slovecia... Astea toate au Live, noi nu. Dar lasand Live-ul deoparte... noi nici nu existam in lista tarilor din setup.
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Nu suntem potential profit, it's as simple as that.
    Aha, dar suntem potential profit cu Windows, Office, Server? Foarte interesant.
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Sunt curios daca o sa lanseze Unicef Sony asa ceva pro-bono in Romania.
    Pai poate ai dreptate. Asa or fi facut si in Africa de Sud (pt. ca la petitie am avut mai multe semnaturi decat africanii - ei au primit Live si noi nu).

    Anyway, suntem off-topic. Puteti sa asteptati Kinect in limba Romana cat doriti. Mie mi se pare penibil si in engleza, daramite sa aud "Xbox cauta pe bing Florin Salam".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts