Titanfall careva???dati add si haideti la joc id : popare36
Pe tine te am pe ronan il am restul ne gasim maine daca e doar dati invite!
---------- Post added 18-01-2016 at 22:23 ----------
Cum fac sa imi apara dedesubt la postare ceva cum ar fi idul meu de live?
Atatea jocuri am pe cap nu promit nimic...poate in weekend. N-am mai jucat de o tona de vreme (am deblocat si facut TOT in el, mii de meciuri jucate si am zis ca...gata).
Jucat trial acum ceva zile...
Poveste - desi suna bine conceptul de a implementa o poveste in multiplayer, mai bine se lipsea ....ori poate fi luat drept un tutorial. La cat de haotic e gameplay-ul, nici nu eram atent la replici sau ce personaje erau alea. Doar finalul mi se pare memorabil.
Grafica-digerabila, ador level designe-ul si detaliile (dinozaurii aceia care se plimba, cladirile inalte, bataliile spatiale, atmosfera de razboi futurist, relieful altor planete), dar motor grafic se vede de la o posta ca-i invechit, texturi cam spalacite.......imi pare rau ca nu l-au facut in Frostbite 3
Gameplay- nu mi s-a parut chiar a fi un CoD cu roboti mechs. Chiar mi-au placut Titanii. Ce-mi pare rau e ca nu au avut mai multe clase si mai multi jucatori per harta...si poate vehicule
Nota- 7
Intentionez sa cumpar pana una alta Titanfall 2 despre care am auzit ca are imbunatatiri majore. L-as fi cumparat si pe asta, dar nu prea mai gasesc jucatori pe servere.
Eu de fel nu joc jocuri cu impuscaturi dar Titanfall mi s-a parut interesant (mai ales partea cu titanii) si chiar il mai joc din cand in cand. Cand vor baga Titanfall 2 la EA Acces la liber probabil il voi juca si pe acela.
imi Place faptul ca nu este un joc cu impuscaturi clasic, are unele mecanici de joc interesante.
Titanfall scos de la vanzare azi si din subscription services din 1 martie 2022, serverele raman:
Bookmarks