Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 34 of 34 FirstFirst ... 24 32 33 34
Results 661 to 673 of 673

Thread: Titanfall

1. #661 SP
    Member Popae36's Avatar
    Titanfall careva???dati add si haideti la joc id : popare36

2. #662 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Haide , haide. Facem mâine câteva meciuri, ne strângem? Ronan, Andrei, etc?

3. #663 SP
    Member Popae36's Avatar
    Pe tine te am pe ronan il am restul ne gasim maine daca e doar dati invite!

---------- Post added 18-01-2016 at 22:23 ----------

Cum fac sa imi apara dedesubt la postare ceva cum ar fi idul meu de live?

4. #664 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Adauga ce vrei la semnatura

5. #665 SP
    Member Popae36's Avatar
    Asta intrebam cum adaug in semnatura?unde gasesc optiunea asta mai exact?

6. #666 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Atatea jocuri am pe cap nu promit nimic...poate in weekend. N-am mai jucat de o tona de vreme (am deblocat si facut TOT in el, mii de meciuri jucate si am zis ca...gata).

7. #667 SP
    Member blondutzu's Avatar
    poate il instalez si eu, ca tot nu jucasem ultimul dlc

8. #668 SP
    Member stormhold7's Avatar
    Haideti sa ne adunam la un Titanfall intr-o seara.

9. #669 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Jucat trial acum ceva zile...

Poveste - desi suna bine conceptul de a implementa o poveste in multiplayer, mai bine se lipsea ....ori poate fi luat drept un tutorial. La cat de haotic e gameplay-ul, nici nu eram atent la replici sau ce personaje erau alea. Doar finalul mi se pare memorabil.

Grafica-digerabila, ador level designe-ul si detaliile (dinozaurii aceia care se plimba, cladirile inalte, bataliile spatiale, atmosfera de razboi futurist, relieful altor planete), dar motor grafic se vede de la o posta ca-i invechit, texturi cam spalacite.......imi pare rau ca nu l-au facut in Frostbite 3

Gameplay- nu mi s-a parut chiar a fi un CoD cu roboti mechs. Chiar mi-au placut Titanii. Ce-mi pare rau e ca nu au avut mai multe clase si mai multi jucatori per harta...si poate vehicule

Nota- 7

Intentionez sa cumpar pana una alta Titanfall 2 despre care am auzit ca are imbunatatiri majore. L-as fi cumparat si pe asta, dar nu prea mai gasesc jucatori pe servere.

10. #670 SP
    Junior Member Aragami760's Avatar
    Pt cine mai joaca Titanfall dati add la id TAIKO2010

11. #671 SP
    Member florindragos21's Avatar
    Eu de fel nu joc jocuri cu impuscaturi dar Titanfall mi s-a parut interesant (mai ales partea cu titanii) si chiar il mai joc din cand in cand. Cand vor baga Titanfall 2 la EA Acces la liber probabil il voi juca si pe acela.
    imi Place faptul ca nu este un joc cu impuscaturi clasic, are unele mecanici de joc interesante.

12. #672 SP
    Manager paul's Avatar
    Titanfall scos de la vanzare azi si din subscription services din 1 martie 2022, serverele raman:
    Attached Images Attached Images ffiybsvveambyqh.png

13. #673 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    The Rise and Fall of Titanfall

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 34 FirstFirst ... 24 32 33 34

Tags for this Thread

Bookmarks