Sa vedem despre ce e vorba.
So far so good!
Jocul e foarte ok imi place ideea jocului!
O sa renunt la COD in favoarea lui Titanfall. Problema e ca nu xbone si o sa fiu nevoit sa il joc pe pc.![]()
se pare ca si PC-ul ar trebui sa primeasca open beta:
'Titanfall' now in open beta for Xbox One, with PC to follow | The Verge
Care-l jucati pe PC, ce configuratie permite ce setari si cate cadre pe secunda obtineti?
de obicei , asta ajuta :
Can You RUN It | Can I run that game | Game system requirements
in cazul meu :
![]()
Am facut si eu rost de cod la beta si e foarte tare. @sol1d eu joc pe dual core si merge ok. Ma asteptam sa mearga mai bine de atat avand in vedere ca jocul e facut pe source engine, dar e beta, poate varianta finala o sa mearga mai bine.
are engine-ul Source!? e..vechiiiiii
anyway daca tot are Source poate peste un an apar si mod-uri![]()
@sol1d Titanfall Details: Source Engine, 60 fps, FPS, Spring 2014 Release, More - Gamechup | Video Game News, Reviews, Features, Guides uite aicea stire de anul trecut chiar. Ar fi bine sa apara moduri mai ales pentru pc, da nu cred ca o sa lase EA, or sa scoata dlc-uri pe banda rulanta.
Jocul stiu ca e ca seria BF / CoD, in sensul ca poti da o gramada de bani in plus (de fapt fix cat un joc nou) si sa iei varianta Premium.
It sux dar va trebui sa ma supun.
Ce bine era daca il lansau pe Steam..patea mai ceva ca Skyrim-ul cu mod-urile![]()
toata lumea pare sa fi primit cod inafara de mine
parca toata lumea se joaca. Chiar vroiam sa-l incerc in primul rand sa vad cat de bine imi merge pe PC si in al doilea rand sa vad daca e asa de "jmecheros" cum il lauda toata lumea...mie COD imi facea placere sa-l si urmaresc, Titanfall pare foarte plictisitor si nimic special si vroiam sa il incerc sa vad cum e. Daaar...nope
eh, poate maine am noroc si devine open beta.
Jocul este destul de antrenant, nu stiu daca toata tevatura din jurul lui este justificata. Cert este ca daca este sa il compari cu COD, aduce niste aditii binevenite. Elementele de parkour sunt f bine implementate, cu putin antrenament zici ca zbori pe harta constant, map designul e facut de asa natura. Titanii nu sunt OP, which is good, chiar daca e 6 vs 6, nu am senzatia ca trebuia mai mult. Not completely sold, probabil cand o sa scada la pret o sa fie ceva mai atractiv, macar asa de colectie.
deci toti care s-au inregistrat primesc invitate pentru Beta pe PC, dar doar daca s-au inregistrat, de ieri nu mai poti:
Codurile ar urma sa fie trimise seara in zona orara PST, so cei din Europa le primesc ~maine dimineata, cel putin asa am inteles eu.Respawn Entertainment is widening the Titanfall multiplayer beta test for PC to all PC gamers who registered for the beta prior to 4pm PST, February 15. The news was revealed via Respawn’s official Twitter account.
“Over the next couple hours we'll be getting all the PC people who signed up access through the My Games Library in Origin,” reads a post.
The developer also apologised to those having hassles getting in at present, conceding the data servers are currently “slammed.” Respawn also pointed out the beta may not appear in users’ Origin games library until “closer to midnight PST.”
It’s too late to register now, so if you missed the cut-off it appears you’ll have to wait until March.
Titanfall PC Beta Test Widened to All Who Registered - IGN
Bookmarks