Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 34 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 673

Thread: Titanfall

1. #161 SP
    Member bartonn's Avatar
    Nici nu mi-am dat seama cam am primit Beta Access.
    Attached Images Attached Images titan.jpg

2. #162 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Quote Originally Posted by sol1d View Post
    deci toti care s-au inregistrat primesc invitate pentru Beta pe PC, dar doar daca s-au inregistrat, de ieri nu mai poti:
    Codurile ar urma sa fie trimise seara in zona orara PST, so cei din Europa le primesc ~maine dimineata, cel putin asa am inteles eu.
    Titanfall PC Beta Test Widened to All Who Registered - IGN
    LE: se pare ca au dat drumul la beta, nu a trebuit sa pun nici un cod jocul doar mi-a aparut in lista de jocuri Origin

3. #163 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Jocul este simpatic, insa AI-ul strica toata experienta. Chiar si daca stai fata in fata cu trei grunts si te uiti la ei, nu sunt in stare sa te omoare.

Cum sa bagi AI in multiplayer... nota 2.

4. #164 SP
    bahahaha ce prost e AI-ul, cel putin pe PC
    p.s. incercati sa nimeriti robotul altui jucator cand vi-l chemati pe a vostru, insta-kill

5. #165 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Cum sa bagi AI in multiplayer... nota 2.
    De League of Legends ai auzit? si acolo e prezent AI-ul si nimeni nu se planga de el (e o chestie de compozitie care-ti aduce puncte sau alte lucruri) + ca mai sunt jocuri in care e implementat AI-ul de compozitie fie el in echipa sau neutru.

6. #166 SP
    well dis sux, nu ma mai pot juca pe PC, tot imi da ,,attempting connection 1/10 2/10 .. 10/10, retrieving matchmaking list, attempting connection 1/10, 2/10 etc."

7. #167 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Schimba zona serverului si ar trebui sa iti mearga. Eu cel putin asa am rezolvat.
    Se schimba din coltul de dreapta jos a ecranului.

8. #168 SP
    na, am intrat si iesit din joc de vreo 2 ori, aceeasi zona am lasat, West Europe
    am dat un search pe google la eroare si vad ca zona West Europe si West USA ar face probleme

9. #169 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Motivul pentru care este prezent AI-ul in joc este simplu. Hartile sunt mari pentru a oferi titanilor spatiu de lupta si, avand in vedere ca sunt doar 12 playeri intr-un meci, ar fi devenit foarte plictisitor pana gaseai pe cineva sa impusti. Astfel, au fost introdusi boti sa ai ceva de omorat pe parcurs, sa nu simti ca fugi degeaba pe harta.

Problema este alta cu acesti boti. Si anume ca poti castiga un meci acumuland puncte doar din uciderea lor. De exemplu, eu intr-un meci am omorat un pilot, un titan si peste 30 de boti si eram pe primul loc in echipa castigatoare. Trebuie modificat ceva in privinta asta. De asemenea, ar trebui sa fie o diferentiere mai vizibila a lor fata de piloti. De multe ori mi s-a intamplat sa dau peste un grup de inamici si sa fiu omorat de singurul pilot din grup pentru ca am inceput sa trag prima data in unul din boti. Daca as fi remarcat pilotul ar fi avut prioritate omorarea lui si poate altul ar fi fost rezultatul confruntarii.

In rest, jocul este destul de fun. S-ar putea sa prinda la un public larg, avand in vedere ca este foarte noob friendly. Microsoft a facut o afacere buna atunci cand a securizat exclusivitatea jocului.

10. #170 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    Mda, chiar este un fel de COD....
    Attached Images Attached Images kx095q3.jpg

11. #171 SP
    si are si modul ala last titan standing in care esti direct in robot si nu ai respawn

12. #172 SP
    Auzi aici:
    I'll admit it—I'm one of those people excited about Titanfall; one of those people who can't stop talking about Titanfall or telling her friends to start playing the beta with her. Who keeps saying that this is what first-person shooters have been missing. That it's a reinvigorated first-person shooter. And it's not just about the Titans (although it's very much about the Titans).

13. #173 SP
    it's all about the benjamins!!..err I mean Titans.

14. #174 SP
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    De asemenea, ar trebui sa fie o diferentiere mai vizibila a lor fata de piloti.
    Pai este:
    • Grunts = punct mic rosu pe harta
    • Jucatorii = punct mare rosu pe harta
    ...mai vizibil de atat ce sa fie? Eventual de alta culoare? Eu as vrea sa nu-i vezi absolut deloc sau sa-i vezi doar cand trag in tine (niciodata nu am inteles asta - de aia nici nu prea mai joc FSP-uri inafara de CS) doar daca iti pui ceva "perk".

15. #175 SP
    da, dar eu tot nu pot sa-i disting prea bine decat daca sar pe sus jucatorii
    ..intr-un grup de 10 nu prea gasesc jucatorul, da' cu antrenament gasesc eu o metoda!

16. #176 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Mie unu mi se pare o porcarie sa ai inamici/coechipieri controlati de calculator intr-un joc MP. Nu am nicio satisfactie daca stiu ca ala pe care l-am omorat nu e un alt jucator. Plus ca botii astia din TitanFall par retardati. Mai bine incercau sa-l faca 12vs12 sau mai mult.

17. #177 SP
    intr-un fel inteleg de ce au ales varianta asta, daca era 10vs10 sau 15vs15 etc. ar fi fost o nebunie totala cand incepeau sa fie chemati robotii
    si hartile sunt destul de mici, nu incap cate 20 de Titani deodata
    poate vor alege varianta cu mai multi jucatori intr-un viitor DLC sau in sequel, cand vor adauga versiuni mult mai mari ale hartilor si poate niste moduri noi de joc

18. #178 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Pai este:

Eu as vrea sa nu-i vezi absolut deloc sau sa-i vezi doar cand trag in tine (niciodata nu am inteles asta - de aia nici nu prea mai joc FSP-uri inafara de CS) doar daca iti pui ceva "perk".
    joaca killzone sf atunci

sunt invizibilii aia cu cutit...te seaca..

19. #179 SP
    Split-screen?
    Titanfall beta participants have been poking around in the test client’s code, and have discovered some interesting details.
    According to data from various sources gathered by Ausgamers, Titanfall will feature 14 maps with the following names:
    Angel City (beta map)
    Fracture (beta map)
    Colony
    Relic
    Airbase
    Boneyard
    Corporate
    Outpost 207
    Lagoon
    Rise
    Smugglers Cove
    Overlook
    Nexus
    O2
    Training Ground
    The code also yielded multiple references to a splitscreen mode.
    This information can be treated as gospel; even if we could authenticate the source, the beta code may contain references to future or cancelled features.
    Titanfall to launch with 14 maps, splitscreen mode – rumour | VG247

@Ronan tu sigur nu ai activat perk-ul ala care-ti arata inamicii pe harta tot timpul?

20. #180 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Pai este:
    • Grunts = punct mic rosu pe harta
    • Jucatorii = punct mare rosu pe harta
    ...mai vizibil de atat ce sa fie? Eventual de alta culoare? Eu as vrea sa nu-i vezi absolut deloc sau sa-i vezi doar cand trag in tine (niciodata nu am inteles asta - de aia nici nu prea mai joc FSP-uri inafara de CS) doar daca iti pui ceva "perk".
    Asta stiam si eu. Ma refeream atunci cand esti fata in fata cu inamicii si nu mai apuci sa te uiti pe radar inainte sa impusti. Sa fie modelele de o culoare diferita, sa ii distingi mai bine. Eventual si atunci cand pui tinta pe el sa-i scrie numele cu o alta culoare fata de piloti.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 34 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks