Nici nu mi-am dat seama cam am primit Beta Access.
Jocul este simpatic, insa AI-ul strica toata experienta. Chiar si daca stai fata in fata cu trei grunts si te uiti la ei, nu sunt in stare sa te omoare.
Cum sa bagi AI in multiplayer... nota 2.
bahahaha ce prost e AI-ul, cel putin pe PC
p.s. incercati sa nimeriti robotul altui jucator cand vi-l chemati pe a vostru, insta-kill
well dis sux, nu ma mai pot juca pe PC, tot imi da ,,attempting connection 1/10 2/10 .. 10/10, retrieving matchmaking list, attempting connection 1/10, 2/10 etc."
Schimba zona serverului si ar trebui sa iti mearga. Eu cel putin asa am rezolvat.
Se schimba din coltul de dreapta jos a ecranului.
na, am intrat si iesit din joc de vreo 2 ori, aceeasi zona am lasat, West Europe
am dat un search pe google la eroare si vad ca zona West Europe si West USA ar face probleme
Motivul pentru care este prezent AI-ul in joc este simplu. Hartile sunt mari pentru a oferi titanilor spatiu de lupta si, avand in vedere ca sunt doar 12 playeri intr-un meci, ar fi devenit foarte plictisitor pana gaseai pe cineva sa impusti. Astfel, au fost introdusi boti sa ai ceva de omorat pe parcurs, sa nu simti ca fugi degeaba pe harta.
Problema este alta cu acesti boti. Si anume ca poti castiga un meci acumuland puncte doar din uciderea lor. De exemplu, eu intr-un meci am omorat un pilot, un titan si peste 30 de boti si eram pe primul loc in echipa castigatoare. Trebuie modificat ceva in privinta asta. De asemenea, ar trebui sa fie o diferentiere mai vizibila a lor fata de piloti. De multe ori mi s-a intamplat sa dau peste un grup de inamici si sa fiu omorat de singurul pilot din grup pentru ca am inceput sa trag prima data in unul din boti. Daca as fi remarcat pilotul ar fi avut prioritate omorarea lui si poate altul ar fi fost rezultatul confruntarii.
In rest, jocul este destul de fun. S-ar putea sa prinda la un public larg, avand in vedere ca este foarte noob friendly. Microsoft a facut o afacere buna atunci cand a securizat exclusivitatea jocului.
Auzi aici:
I'll admit it—I'm one of those people excited about Titanfall; one of those people who can't stop talking about Titanfall or telling her friends to start playing the beta with her. Who keeps saying that this is what first-person shooters have been missing. That it's a reinvigorated first-person shooter. And it's not just about the Titans (although it's very much about the Titans).
Pai este:
...mai vizibil de atat ce sa fie? Eventual de alta culoare? Eu as vrea sa nu-i vezi absolut deloc sau sa-i vezi doar cand trag in tine (niciodata nu am inteles asta - de aia nici nu prea mai joc FSP-uri inafara de CS) doar daca iti pui ceva "perk".
- Grunts = punct mic rosu pe harta
- Jucatorii = punct mare rosu pe harta
da, dar eu tot nu pot sa-i disting prea bine decat daca sar pe sus jucatorii
..intr-un grup de 10 nu prea gasesc jucatorul, da' cu antrenament gasesc eu o metoda!
Mie unu mi se pare o porcarie sa ai inamici/coechipieri controlati de calculator intr-un joc MP. Nu am nicio satisfactie daca stiu ca ala pe care l-am omorat nu e un alt jucator. Plus ca botii astia din TitanFall par retardati. Mai bine incercau sa-l faca 12vs12 sau mai mult.
intr-un fel inteleg de ce au ales varianta asta, daca era 10vs10 sau 15vs15 etc. ar fi fost o nebunie totala cand incepeau sa fie chemati robotii
si hartile sunt destul de mici, nu incap cate 20 de Titani deodata
poate vor alege varianta cu mai multi jucatori intr-un viitor DLC sau in sequel, cand vor adauga versiuni mult mai mari ale hartilor si poate niste moduri noi de joc
Split-screen?
Titanfall to launch with 14 maps, splitscreen mode – rumour | VG247Titanfall beta participants have been poking around in the test client’s code, and have discovered some interesting details.
According to data from various sources gathered by Ausgamers, Titanfall will feature 14 maps with the following names:
Angel City (beta map)
Fracture (beta map)
Colony
Relic
Airbase
Boneyard
Corporate
Outpost 207
Lagoon
Rise
Smugglers Cove
Overlook
Nexus
O2
Training Ground
The code also yielded multiple references to a splitscreen mode.
This information can be treated as gospel; even if we could authenticate the source, the beta code may contain references to future or cancelled features.
@Ronan tu sigur nu ai activat perk-ul ala care-ti arata inamicii pe harta tot timpul?![]()
Asta stiam si eu. Ma refeream atunci cand esti fata in fata cu inamicii si nu mai apuci sa te uiti pe radar inainte sa impusti. Sa fie modelele de o culoare diferita, sa ii distingi mai bine. Eventual si atunci cand pui tinta pe el sa-i scrie numele cu o alta culoare fata de piloti.
Bookmarks