In jur de 20... si are si un multiplayer interesant cu tot felul de obiective.
M-am uitat o gramada pe twitch.tv ca sa vad daca merita sa-l cumpar. Nu e genul meu de joc, de la mine are un 6 si decid sa nu-l cumpar.
Interesant umorul din cimematics dar nu-mi place gameplay-ul.
Why not? De-asta exista review-uri si stream-uri. El a fost subiectiv, a dat o nota bazata strict pe ce il intereseaza. Care e problema in asta?
Pe mine m-au ajutat stream-urile cand a fost vorba de Alien si Shadow of Mordor. Note nu dau, dar îmi fac o idee![]()
Reviewurile dupa ign si alte siteuri nu ar trebui sa conteze, avand in vedere ca se face destule walktroughs pe youtube si stream-uri pe twitch e usor sa iti dai seama daca si merita sau nu jocul. Daca jocul ala ia nota foarte mare pe un site nu inseamna ca e si de nota aia pentru anumiti jucatori.
La mine sta cuminte sigilat inca, dar are nota ZECE tot dupa filmulete pe tuiciu cela'.
Bine ca avem viteza decenta la down ,7 mb/s15% haica nu mai dureaza mult
l.e: acum cu 9-10 mb![]()
Care-i faza ? Incerc sa-l iau si scrie "Bundle Only" si nu este activ butonul de download...
Nu se mai poate downloada, doar ieri pe 22 puteai sa-l downloadezi si sa-l butonezi 24h din momentul apasarii butonului de download.
Nu mai gasesc acum linkul, insa oferta era pentru download doar sambata si 24h free to play apoi.
By OEE in forum Videos
Bookmarks