Controlerul asta e foarte tare, dar si pretul pe masura.
Heading to Xbox One soon, the special edition Midnight Forces wireless controller.
Salut,
Sunt nou pe forum si voi pune o intrebare scurta: Daca imi cumpar un controller Xbox One se poate folosi fara acel cablu de date la PC? sau trebuie sa astept pana cei de la MS vor scoate unul cu fir sau fara fir (asta ma intereseaza mai mult) cum au facut cu controller-ul de 360 special pt PC? Daca exista un raspuns pt aceasta intrebare va rog sa-mi lasati un link pt ca am cautat si nu am gasit. Multumesc!
eu am incercat sa folosesc controllerul de x1 cu kit play and charge pe pc fiindca acel kit e un microusb cable+acumulator
nu imi instaleaza driverul
am luat driverul de pe major nelson blog si nimic
a mai incercat cineva cu kitul ?
---------- Post added 19-11-2014 at 18:02 ----------
iti trebuie un cablu microusb care nu e scump
se pare ca multi au probleme pe win 7
si am gasit un clip unde unul spune ca la fel instala manual driverul dar nu-l recunostea
s-a pus omul sa isi instaleze cam toate update-urile ce i le ofera windows update
incerc si eu metoda
Ideea era daca sunt sanse sa merga fara cablu usb. Am auzit de la cineva cum ca ar merge wireless daca este atasat la PC un adaptor wirelles cum ca controllerul ar putea face conexiunea la adaptor si s-ar conecta fara cablu. Doar teorie,ar putea cineva care detine un xone sa confirme daca ceea ce am auzit este adevarat. In oras la mine la ALTEX un controller XONE pt ca nu are mai are cutia mi-l lasa la 185 RON. Pretul actual este 200 ron,numai in perioada asta a reducerilor adica valabil pana luni,se merita?
nu merge wireless
am rezolvat problema
pentru cei cu win 7 x64 bit la windows update->check updates si selectati 2 update-uri
Update for User-Mode Driver Framework version 1.11 for Windows 7 for x64-based Systems (KB2685813)
Update for Kernel-Mode Driver Framework version 1.11 for Windows 7 for x64-based Systems (KB2685811)
eu aveam 170 update-uri de facut dar doar de astea doua ai nevoie ca sa iti recunoasca controlerul
salutare! aveti careva cunostinta daca si cand vor scoate astia de la Microsoft un volan ptr xbox one asemenea celui de la xbox 360 (acel "U" cu butoane) ori stiti daca exista pe piata volane compatibile cu xbox one (exceptand ce au ei la vanzare pe site sub licenta ferrarri de costa mai mult decat consola doar ptr ca are sigla cu calutul cabrat)?
Baieti, aveti idee de unde pot achizitiona un Microsoft Xbox One Stereo Headset Adapter din Romania la un pret decent?
Am inteles, dar de unde il pot achizitiona ? Am cautat la altex,emag.Nu este.
Acum am vazut
A spus cineva , la o intrebare adresata tot de mine ca voi gasi acest adaptor la gamerland parca insa nu stiu daca sunt de incredere.
Cel mai frumos si mai destept gamepad ever (in opinia mea, nu trebuie sa va crizati): Xbox Elite Wireless Controller! Me wants!
Bookmarks