Este primul controller oficial, insa mai sunt si custom controllers care culmea costa mai putin.
Controllerul elite va costa in jur de 150$
Custom controllers 120$
Desigur noul elite controller va avea mai multe chestii interesante.
Este primul controller oficial, insa mai sunt si custom controllers care culmea costa mai putin.
Controllerul elite va costa in jur de 150$
Custom controllers 120$
Desigur noul elite controller va avea mai multe chestii interesante.
Indiferent de pret, controller-ul este o bijuterie, imi place faptul ca este modular si poti schimba butoanele/stickurile dupa confortul tau personal, imi aduce aminte de controllerele scuff insa mi se pare ca este mult mai reusit decat acestea.
Uite-l si redus la 99 lire Xbox One Elite Controller £99.97 @ Gamestop - Hot UK Deals
Ieftineala MonkY, nu crezi? )
Hi guys,
Nu stiu daca cineva de aici si-a achizitionat TV Tuner-ul Digital pentru XBONE. M-ar interesa si eram curios daca merge la noi cu serviciile celor de la UPC de exemplu. Am inteles ca pot sa prind posturi gratuite dar ma intreb daca e o cale sa il configurez sa imi vada si posturile blocate.
Digital TV Tuner
Daca nu se poate asa, a reusit cineva sa faca partea cu TV sa functioneze si la noi in tara, ma gandesc printr-un receiver HDMI de la vreo companie de cablu.
Mersi si scuze de a doua intrebare care e mai off topic.
Mersi dar nu ma intelege gresit, ca nu vreau eu sa folosesc acest tuner ca sa "fur" cablu.
Eu am deja abonament la UPC. Ideea e ca, nu mai stiu unde am vazut, dar zicea cineva ca, chiar si cu abonament, cu acest tuner o sa vezi doar posturile care se emit gratuit, neavand posibilitatea sa poti introduce codul tau de la UPC pentru a debloca tot. Cred ca tipul respectiv spunea ca tuner-ul i-a vazut toate canalele din abonamentul lui dar majoritatea erau blocate desi el avea pe TV acces la ele. Si nu vorbim aici de canale pentru care ai nevoie de card CI+ sau mai stiu eu ce. Vorbim doar de pachetul basic de canale digitale, cateva fiind HD.
Probabil imi voi lua oricum produsul.
Nu prea sunt in tema ca n-am avut timp: s-a lansat controlerul ala elite? Daca da, de unde pot sa cumpar? As prefera de la noi din tara, nu vreau sa fac comenzi prin UK etc... In Austria sau Germania se gaseste oare?
Pentru doritori... din cate vad la precomanda e mai ieftin decat se anuntase oficial: Gamepad Wireless Microsoft Elite pentru Xbox ONE - eMAG.ro.
Acum ceva timp am cumparat 2 controllere noi (dar fara garantie) ,cum nu prea am avut timp de consola in ultimul timp,nu le-am folosit...si surpriza unul din ele are o problema ,thumbstickul stang desi nu ramane blocat/agata etc (functioneaza perfect) are o problema ..comanda ramane blocata doar pe pozitia sus / jos, a mai patit cineva ceva de genul? ...
la fel am si eu .. cu ambele controllere, initial m-am gandit ca o fi si din xbox.. dar nu cred, mentionez ca xbox-ul l-am luat la mana a doua, la fel si controller-ele.. la fifa si assasins creed nu se simte problema, in schimb la mortal kombat da..
intrebare: mi-am luat o casca pentru xbox one, cu microfon.. maine/poimaine o primesc, daca o sa conectez casca la controller, o sa se mai auda si la tv sunetul?
Multumesc.
Bookmarks