Popcorn43x
Baieti,eu nu prea stau pe forumuri insa m-a atras aceasta comunitate de gameri pe console. Asa ca am sa imi expun si eu gamer tag-ul si sper sa imi dati add,sau sa va dau eu cand am timp(cand intru pe consola defapt). Sa nu radeti de numele meu insa l-am facut acum multi ani intr-un moment lipsit de imaginatie L1f3Ea73r este gamertag-ul
Jocuri momentan am Titanfall ,PvZ Garden Warfare,cele 2 jocuri gratis de luna aceasta,Forza 5,Tomb Raider Defenitive Edition.Cam astea pe Xbox one.Chiar imi doresc sa joc cu romanasii mei, hehe... Stima !
Am parcat tancurile in garaj- stii tu, mentenanta & stuff.
Am auzit ca acum se poarta titanii
Buna alegere domnu' solaru . Urmeaza si la mine sper, nu de alta dar vreau sa-l batem pe Ronan rau de tot cu ai lui titani
Salut,
Eu sunt mai nou pe forum ( ma rog contul e de ceva timp insa nu prea am frecventat, nu aveam consola inca ).
Gamertag : Zombicide Mike
edit : deocamdata doar TitanFall si Kinect Sports
Am consola de cateva zile... totul e cam nou pentru mine
salut sunt nou pe forum, gametag-ul meu alexmotas adaugati-ma jocuri: fifa 14, watch dogs, forza, titanfall, btf, ryse, death rising. jocuri prenotate: fifa 15 btf hardline si the division joc de obicei dupa ora 21 .
gamertag : sus pe val
detin doar ufc deocamdata
astept ea access(fifa 14 si battlefield) si fifa 15 sa fie disponibile
Am tot uitat sa postez gamertag-ul meu: Andrewokk. Deocamdata detin Ea access(Fifa 14 si BF4) si Killer Instincts, of course...In curand Destiny! (il astept cu nerabdare)
Bookmarks