Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 73

Thread: Aveti grija la tepari tocmai.ro/mercador.ro

1. #21 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Da, in titlu scrie ca PS3-ul ala ar fi reparat, apoi in descriere povesteste cum l-ar fi reparat, dupa care isi ia toate masurile ca eventualul cumparator sa nu-i poata reprosa nimic cand primeste o consola cu ylod si nereparabila

Cum spuneam, e un alt gen de teapa, dar trebuie avut grija si la indivizi de genul asta. De fapt el incearca sa vanda o consola nereparabila, de pe care a scos hardul si pe care a montat o unitate optica defecta.

2. #22 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Aahahaahahah, bai asta e bolnav mintal )

Atentie Mare! de la transport este mai mult ca sigur ca va intra dinou in YLOD din cauza socurilor la care este expus pe parcursul transportului, socuri normale dar pentru un procesor semidezlipit conteaza enorm

nu este nici o problema se incalzeste dinou procesorul si isi revine din YLOD
    deci mai exact NU RASPUND DACA VA AJUNGE PS3-UL CU YLOD

3. #23 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Nu s-a gasit nici macar un nefericit sa vanda PS3 cu RRoD?

4. #24 SP
    Quote Originally Posted by iry View Post
    Aahahaahahah, bai asta e bolnav mintal )
    E doar un marunt escroc. Sa faci tigania asta pentru 90 de lei...

5. #25 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    Nici okazii nu duce lipsa de tepari. E drept, alt gen de tepe, un exemplu haios aici vand playstation 3 ps3 a avut YLOD, dar l-am reparat, fara hdd si unitatea optica este defecta ! - Okazii (141629231)

Cititi descrierea, eu am ras cu lacrimi
    Omu totusi are 151 calificative in total, toate pozitive. Nu cred ca e tzepar.

6. #26 SP
    Dupa ce primeai consola asta cu Ylod, ce se intampla cu negativul pe care i-l dadeai cand el facea contestatie la okazii si arata descrierea?

Asta e alt gen de teapa decat trimisul a cativa cartofi in pachet, dar tot teapa e.

7. #27 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu cred ca se asteapta nimeni sa cumpere un PS3 functional la 90 ron.

8. #28 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    bungabunga, tu ai citit tot anuntul?
    Omul spune clar ca se vinde ca si produs defect, pentru piese de aschimb, ce tot discutam aici?
    O fi exprimarea lui mai nefericita dar de aici si pana la calificativul de tepar e cale lunga.
    Din moment ce omul specifica in anunt ca se vinde ca si produs defect eu nu vad unde e teapa.

9. #29 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu cred ca se asteapta nimeni sa cumpere un PS3 functional la 90 ron.
    Reparat, fara hard, cu unitatea optica defecta, fara controller si fara cabluri? Cu 350 nu se vinde un FAT pachet complet in perfecta stare de functionare. Un controller sixaxis in mintile lui e 60-70, o unitate optica buna e si ea peste suta, hard nu iei fara 50 de lei nici unul de 40gb samd.
    Cauta topicul lui Ramon de la mica publicitate si vezi ca s-a straduit destul pana sa vanda unul cu doua controllere, cablu HDMI samd. Mai e si acum la vanzare unul cu 350 de lei al unui user din provincie.

Nu mai posta afirmatii de-astea daca nu iti dai seama ce vinde ala acolo de fapt. Daca era pachetul complet si consola avea ylod era altceva. (dpdv al valorii pachetului, ca anuntul tot necinstit formulat ar fi fost)

Quote Originally Posted by Ionutz83 View Post
    bungabunga, tu ai citit tot anuntul?
    Omul spune clar ca se vinde ca si produs defect, pentru piese de aschimb, ce tot discutam aici?
    O fi exprimarea lui mai nefericita dar de aici si pana la calificativul de tepar e cale lunga.
    Din moment ce omul specifica in anunt ca se vinde ca si produs defect eu nu vad unde e teapa.

Tu ai citit titlul anuntului si prima parte? Individul spune ca vinde un PS3 REPARAT. Dupa care baga niste aberatii cu ylod provocat de transport ca sa se acopere in caz ca primea negativ si reclamatie pe okazii.

Ce anume nu intelegi mai exact? Asta e un exemplu clasic de teapa data din termenii anuntului. Cum spuneam mai sus, nu e o teapa primitiva, gen cartofi in pachet, cine nu intelege asta sa fie sanatos.

10. #30 SP
    Banned Venom's Avatar
    Poate traiesti tu in alta lume fata de noi. Nici eu nu o consider teapa.

11. #31 SP
    In mod cert traiesc in alta lume decat cei care cred ca e OK sa postezi in titlu "vand PS 3 a avut ylod dar l-am reparat", sa povestesti in descriere cum l-ai fi reparat si apoi sa bagi o vrajeala tampa despre faptul ca o sa faca iar ylod la transport. Si dupa cum se poate vedea ceva mai sus, nu sunt chiar singurul care traieste in lumea asta.

Sincer mi se pare foarte bizar ca e posibil sa-i ia cineva apararea individului care a postat anuntul ala. Dupa logica celor care vad lucrurile asa, e OK si ce-a facut ala care vindea pe ebay poze de PS4 la 400 de lire . Doar scria clar undeva in textul anuntului ca se vinde o poza, nu?

Noroc ca aia de la ebay au vazut lucrurile ca mine, nu ca tine, altfel mai plangea si acum englezul ala dupa bani.

12. #32 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    haide bre' la 90lei vinzi doar carcasa..ce teapa sa-ti iei ?! ca poti sa-ti cumperi un bibelou de 90 de lei ?!
    ca fapt divers , cat costa un bibelou mai de vaza

Silvio - Papusa din portelan 72 cm RF Collection - Categoria: Papusi de colectie

13. #33 SP
    Member szabi90's Avatar
    Ce mai descriere )) OMG

14. #34 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    @bungabunga: te-ai uitat in toate calificativele omului sa vezi ca nu are niciun calificativ anulat de okazii.ro?

Cand un user de pe okazii.ro reclama ceva, okazii.ro cere feedback de la celalalt user. Deci daca respectivul cere anularea unui calificativ, okazii trimite mai intai mesaj userului reclamat in vederea unui drept la replica.

15. #35 SP
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    haide bre' la 90lei vinzi doar carcasa..ce teapa sa-ti iei ?! ca poti sa-ti cumperi un bibelou de 90 de lei ?!
    ca fapt divers , cat costa un bibelou mai de vaza
    Incearca sa vinzi o carcasa zgariata oribil (vezi a doua poza din anunt) cu 90 de lei si sa ma anunti si pe mine cand reusesti

Quote Originally Posted by gicazizu View Post

Cand un user de pe okazii.ro reclama ceva, okazii.ro cere feedback de la celalalt user. Deci daca respectivul cere anularea unui calificativ, okazii trimite mai intai mesaj userului reclamat in vederea unui drept la replica.
    Foarte corect ce spui tu, doar ca dupa ce userul reclamat ar spune ceva de genul "pai din titlu reiese ca e functional", vanzatorul ar indica minunile scrise de el in descriere si cei de la okazii i-ar retrage calificativul.

In rest, pur si simplu e irelevant cate calificative are individul, din moment ce anuntul asta e clar o teapa. De doua parale, evident, dar tot teapa se cheama, sau daca vrei o tepusa

Ca sa nu lungim insa inutil discutia, spune-mi te rog, daca tu vroiai sa vinzi un PS3 fara hard, cu unitatea optica defecta, cu ylod si (bomboana pe coliva) cu carcasa zgariata, ai fi postat titlul si textele pe care le-a postat asta? Atat vreau sa stiu.

16. #36 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Esti stresant! Nu accepti parerile altora si nici nu stii sa te opresti...
    Trage frana si treci la urmatorul subiect!

17. #37 SP
    Poate imi explici tu de ce ar trebui sa "accept" o parere evident gresita? Si, in general vorbind, ce inseamna sa "accepti" o parere? Nu e ca si cum i-am negat eu cuiva aici dreptul la opinie Pur si simplu mi-am sustinut-o cu argumente pe a mea.

Unii chiar nu inteleg ce-i aia o dezbatere...

18. #38 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Gata fetele. Mancati o barabula si taceti din gura!
    Attached Images Attached Images potato.jpg

19. #39 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Am lasat un mesaj unui domn care vinde un PsV pe "tocmai", au trecut 4 zile si nu a binevoit sa-mi raspunda. L-am sunat astazi si nu a raspuns la telefon...probabil nu ii convine faptu ca suntem din acelasi oras si pot testa produsul inainte de a incheia tranzactia.

20. #40 SP
    Sunt sanse mari sa ai dreptate. Gasisem si eu unul de-asta, care vroia sa trimita coletul cu posta, cand i-am zis "obligatoriu curier si cu verificarea continutului" si-a adus aminte ca il mai sunase cineva inaintea mea

Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Gata fetele. Mancati o barabula si taceti din gura!

Acum serios, decat mostre de-astea de unor mioritic, mai bine ne impartaseai parerea ta despre speta discutata, respectiv "titlul spune ceva iar a doua jumatate a descrierii spune altceva" plus bonusul "ylod la transport"

Unii (gen angelofpain) cauta doar sa provoace scandal, dar subiectul chiar e interesant, mai ales prin prisma definirii standardului comunitatii in ceea ce priveste conduita acceptabila in cazul unei vanzari fara predare personala.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast