Stiu ce inseamna, imi era sa nu se ascunda dupa formulari semi-interpretabile pentru a nu da acces tuturor celor care au cumparat Ultimate.
Stiu ce inseamna, imi era sa nu se ascunda dupa formulari semi-interpretabile pentru a nu da acces tuturor celor care au cumparat Ultimate.
pai nu toti care au cumparat o sa primeasca acces ci doar cei care vor juca incepand de ieri pana in aprilie .
Eu am jucat anul trecut maxim 30min din joc si am primit codurile pentru intreaga serie in varianta de X360. Daca nu aveti chef sa jucati Ultimate nu cred ca e necesar mai mult de alea 30min. Si a fost si singleplayer.
Gears of War 4 Release Date Confirmed, Box Art Revealed - GameSpot
LE: @tudy eram 100% sigur că asta urmează să spuiGears of War 4 will launch worldwide for Xbox One on October 11, developer The Coalition has announced![]()
Acum mai urmeaza stirea ca apare si pe PC, sau poate vor face ca si cu Quantum Break si vor anunta cu doar o luna inainte.
Ok, deci in octombrie imi iau bundle-ul de xbox one+Gears 4, am inteles. Sper doar sa customizeze controllerul sau consola frumos.![]()
Alt gameplay la Gears 4 Multiplayer. De data asta e in spaniola.
---------- Post added 14-04-2016 at 16:14 ----------
Preview oficial. Cam dezamagitor dupa parerea mea. Au dat copy si paste la mp-ul din Gears of War 3.
nu e neaparat rau copy paste din jocurile trecute pe partea de MP. Level designul hartilor noi il vor clasa ca fiind mai bun sau mai slab ca iteratiile anterioare intr-ucat punctul forte al jocului este movement-ul nu imba shooting skills
Bookmarks