Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 192

Thread: Gears of War 4

1. #81 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    atata timp cat le poti castiga si prin gameplay , nu am nici o problema

2. #82 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Parca de azi dau drumul la beta. Stiti la ce ora putem juca?

3. #83 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    LIVE!

4. #84 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Live, live... dar coduri nu?

5. #85 SP
    Ati primit careva codul? Parca trebuie sa vina mesaj pe consola....

6. #86 SP
    Member Halo's Avatar
    Eu am primit acum vreo jumatate de ora, are doar 6.1 gigabytes versiunea beta.

7. #87 SP
    mesaj pe consolA?

8. #88 SP
    Member Halo's Avatar
    Da, am primit mesaj de la Xbox live.

9. #89 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Cum vi se pare Beta, pe langa faptul ca e plin de bug-uri? Il joc de doua zile si mi se pare foarte reusit, abia astept varianta finala in Octombrie.

10. #90 SP
    Praf. Un joc sec cu grafica mai proasta decat quake 3

11. #91 SP
    Multe minusuri deocamdata:
    - Gears 3, un joc de aproape 5 ani pe o varianta de Unreal Engine mai vechi, reuseste sa arate mai bine in destul de multe situatii. Harta din beta care se intampla pe ceva vapor din cate mi-am dat seama arata absolut ridicol, poate fi usor confundat cu un joc din generatia trecuta.
    - sunetul e praf, nu stiu ce i-au facut, dar cand trag cu lancerul sau gnasherul parca face part vecinu' cu 2 etaje mai jos
    - armurile personajelor umane arata destul de rau mai ales in timpul animatiei de run, nu a imbatranit foarte bine si ar trebui lucrat destul de mult la unele noi. In plus, nu stiu de ce dracu' sunt toti atat de tineri, zici ca ieri au dat bacu'.
    - lipseste "punchul" gnasherului, nu se simte la fel de satisfacatori cand ii gibuiesti pe fraieri

Plusuri:
    - 60 FPS
    - noul mod de joc, destul de interesant
    - noua mecanica de grab din cover, foarte satisfacatoare

12. #92 SP
    Pai sunt tineri ei rasko. Shotgun-ul este sec. Il vezi pe ala cum se imprastie, dar nu ai sentimentul ca tu ai facut asta. Zici ca a pocnit din cu totul alte motive. Bine punctat la sunet. Ii aud pe ei cum tipa, mai tare decat armele din joc, cu toate ca am dat volumul pe voci destul de jos.

13. #93 SP
    Exact asta ziceam si eu, in momentul unui instakill cu gnasherul nici nu stii ce s-a intamplat, a crapat ala de la prea multe oua umplute poate. Lipseste total visceralitatea jocurilor precedente, ceea ce e vital in Gears.

14. #94 SP
    tbe
    Junior Member tbe's Avatar
    Fallenking95A id psn, joc beta.

15. #95 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    ^ id live*

16. #96 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    El poate joaca de pe PS4

17. #97 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Pe Ouya funcționează, testat personal.

18. #98 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    uploadfromtaptalk1466274888937.jpg

19. #99 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    New Gameplay

20. #100 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Gameplay nou

Nu prea inteleg de ce arata in halu asta (daca facem o simpla comparatie cu Uncharted 4 si/sau Infamous Second Son si/sau The Order 1886, mi se pare ca arata cel mult mediocru, cu foarte putine poligoane pe mediul inconjurator, texturi destul de slabe si fara cine stie ce efecte grafice care sa te dea pe spate) si de ce, cand trag in robotii aia sau ce naiba sunt, aia nu reactioneaz la gloante. Inca-mi aduc aminte cat de mult mi-a placut exact faza asta in Binary Domain, joc din Februarie 2012 si cat mi-a lipsit tot acelasi lucru din Mass Effect 3. Ce-o fi atat de greu ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast