atata timp cat le poti castiga si prin gameplay , nu am nici o problema
Cum vi se pare Beta, pe langa faptul ca e plin de bug-uri? Il joc de doua zile si mi se pare foarte reusit, abia astept varianta finala in Octombrie.![]()
Multe minusuri deocamdata:
- Gears 3, un joc de aproape 5 ani pe o varianta de Unreal Engine mai vechi, reuseste sa arate mai bine in destul de multe situatii. Harta din beta care se intampla pe ceva vapor din cate mi-am dat seama arata absolut ridicol, poate fi usor confundat cu un joc din generatia trecuta.
- sunetul e praf, nu stiu ce i-au facut, dar cand trag cu lancerul sau gnasherul parca face part vecinu' cu 2 etaje mai jos
- armurile personajelor umane arata destul de rau mai ales in timpul animatiei de run, nu a imbatranit foarte bine si ar trebui lucrat destul de mult la unele noi. In plus, nu stiu de ce dracu' sunt toti atat de tineri, zici ca ieri au dat bacu'.
- lipseste "punchul" gnasherului, nu se simte la fel de satisfacatori cand ii gibuiesti pe fraieri
Plusuri:
- 60 FPS
- noul mod de joc, destul de interesant
- noua mecanica de grab din cover, foarte satisfacatoare
Pai sunt tineri ei rasko. Shotgun-ul este sec. Il vezi pe ala cum se imprastie, dar nu ai sentimentul ca tu ai facut asta. Zici ca a pocnit din cu totul alte motive. Bine punctat la sunet. Ii aud pe ei cum tipa, mai tare decat armele din joc, cu toate ca am dat volumul pe voci destul de jos.
Exact asta ziceam si eu, in momentul unui instakill cu gnasherul nici nu stii ce s-a intamplat, a crapat ala de la prea multe oua umplute poate. Lipseste total visceralitatea jocurilor precedente, ceea ce e vital in Gears.
Gameplay nou
Nu prea inteleg de ce arata in halu asta (daca facem o simpla comparatie cu Uncharted 4 si/sau Infamous Second Son si/sau The Order 1886, mi se pare ca arata cel mult mediocru, cu foarte putine poligoane pe mediul inconjurator, texturi destul de slabe si fara cine stie ce efecte grafice care sa te dea pe spate) si de ce, cand trag in robotii aia sau ce naiba sunt, aia nu reactioneaz la gloante. Inca-mi aduc aminte cat de mult mi-a placut exact faza asta in Binary Domain, joc din Februarie 2012 si cat mi-a lipsit tot acelasi lucru din Mass Effect 3. Ce-o fi atat de greu ?
Bookmarks