Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 191

Thread: Forza Horizon 2

1. #21 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Forza Horizon 2 - Developer Commentary:

2. #22 SP
    Member Popae36's Avatar
    Forza Horizon 2 Launch Trailer

---------- Post added 11-09-2014 at 16:12 ----------

Gamespot:
    What We Think of Forza Horizon 2's Bigger, Better Open World

3. #23 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Care-i faza cu Forza Horizon 2 road trip care apare in dashboard la Xbox One ? Vad ca data de incepere este 15 septembrie. Este un demo mai special, pentru cei care au preorder ? Sau asta este demo-url care trebuia sa se lanseze maine ?

4. #24 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Forza Horizon 2 demo is now available
    Tuesday, 16th September 2014 14:14 GMT By Sherif Saed
    Share on:
    Facebook(11)
    Twitter(20)
    Reddit
    Google+
    0
    Forza Horizon 2 demo is now available
    Tuesday, 16th September 2014 14:14 GMT By Sherif Saed
    Share on:
    Facebook(11)
    Twitter(20)
    Reddit
    Google+
    0
    The Xbox One demo of Forza Horizon 2 been released on the Xbox One Games Store

forza_horizon_2_1
    The demo is an Xbox One-only affair. It’s just over 10 GB and can be downloaded from your Xbox Dashboard or through the SmartGlass app.

The official Forza Twitter account also broke the news that the game has gone gold.

Forza Horizon 2 is out starting September 30 on Xbox 360 and Xbox One.

forza_horizon_2_1
    The demo is an Xbox One-only affair. It’s just over 10 GB and can be downloaded from your Xbox Dashboard or through the SmartGlass app.

The official Forza Twitter account also broke the news that the game has gone gold.

Forza Horizon 2 is out starting September 30 on Xbox 360 and Xbox One.

5. #25 SP
    Member Popae36's Avatar
    Oauuuu abea aștept de azi noapte îs cu ochii pe storeee

6. #26 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu pot sa-l downloadez, ramane intr-un screen de infinite loading. Ce nu fac bine?

7. #27 SP
    Member Popae36's Avatar
    Superb.. Day one buy bineînțeles, Fh2 a fost unul din motivele pentru care am ales Xbox one

8. #28 SP
    Mda...pareri si pareri. Pe alocuri imi place, dar cred ca aveam asteptari prea mari.

Dpdv grafic, e sub Forza 5 si doar putin peste Forza Horizon 1. Doar la masini au adaugat poligoane si texturi mai detaliate.

Nu-mi place ca, daca joci din masina asa cum imi place mie sa joc, in cursele alea prin "aratura" nu vezi nimic in fata de verdeata si nu mai stii pe unde sa o iei, astfel esti obligat sa schimbi camera si-mi strica toata experienta de joc...

Sunt curios cat de mare este harta, precum si cat de bun este MP-ul. Sper din suflet sa nu fie la fel ca la NFS Rivals (in care am ore bune deja si nu am jucat niciodata cu un prieten sau vreun necunoscut random).

In mod clar nu este day 1 buy, parca mai bine-mi tin banii pentru GTA V si Shadow of Mordor.

Astept pareri dupa lansare.

Btw, de ce naiba nu au lasat si ei photo mode in demo ?

LE: nu inteleg de ce naiba tot pun ei volanul pe dreapta la masinile japoneze. wtf ?!?! Nu exista cu volan pe stanga ?

9. #29 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Pareri despre demo:

Este superb. Este splendid. Controlul o idee mai "forgiving" decat in Forza 5 insa poate fi tunat in asa fel incat sa joci un simulator. Sigur, daca-ti doesti un simulator cand tragi brazde prin viile din Toscana.

Am vazut cadre care rivalizeaza cu oricare cadru din orice alt joc open world vreti, dpdv rafinament, lumina, caldura si naturalete. Masinile se deformeaza fantastic, iar damage-ul poate fi atat cosmetic cat si functional. Praful si noroiul se acumuleaza progresiv si natural pe caroserii, per total detaliul vizual este maniacal.

Pur si simplu m-am simit acasa. Este ani lumina peste orice alt joc cu masini arcade. L-as cumpara in prima zi chiar daca as avea convingerea ca tot ce voi vedea sunt dealurile, pomii si satucurile din Toscana. Si Codita Soricelului. Da, am recunoscut planta cand am pus pauza.

Despre cursele pe ploaie: impresionant, siajele anvelopelor prin apa, niste puf-puf in spatele rotilor (apa pulverizata de anvelope). Cu adevarat impresionant este atunci cand am vazut in replay ca apa este improscata de difuzorul de sub spoilerul unui A3 RS. Asta da detaliu, deci este fizica, nu doar un script de post-procesare.

Si da, replay-ul se intoarce. Intr-un racer open world.

10. #30 SP
    Arata superb si probabil il voi cumpara, insa ii lipseste cu desavarsire un element esential pe care il caut eu in arcade racing games: VISCERALITATE!! De la control pana la sunet, vai ce dezamagire cu sunetul. Conduceam Lamborghini ala galben cu volumul receiverului la 50% si motorul parca era un zumzait de albinuta beata care se intoarce acasa dupa o orgie cu un cuib de viespi. PENIBIL! What the hell were they thinking?
    DAR - arata superb, cursele sunt fun, offroadul foarte interesant si mai mult ca sigur ca-l iau si eu. Pacat de cele cateva elemente care m-au dezamagit.

11. #31 SP
    Rasko, dude fara suparare, dar ai dreptate doar in cateva privinte. Referitor la motorul de Lamborghini Huracan eu l-am ascultat pe Youtube si mi se pare ca suna ca o albinuta beata for real Adica daca marii constructori auto vor continua sa infunde tevile de esapament cu filtre de particule si cu catalizatoare Euro 6,7,8...nu se va mai auzii nici un sunet, si in plus Lamborghini stiam ca are un generator de sunete pe teava de esapament..

12. #32 SP
    Nu e vorba doar de Lambo, am condus si un Lancer si era exact la fel, albinuta beata.

13. #33 SP
    Member flames95's Avatar

Foarte spectaculos,un live action foarte bine realizat am ramas fara cuvinte !

14. #34 SP
    Imagini din el sunt si in filmuletul de la inceputul demo-ului. Foarte frumos filmat si realizat.

Sigur nu a fost filmat pe transfagarasan ? Ca am recunoscut vacile alea

15. #35 SP
    Primul review a'la Joystiq: Forza Horizon 2 review: Fetch the Bentley, we're going for a drive | Joystiq
    Bentley made of gold

16. #36 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Alt joc fara Porsche ... damn you EA ( ei detin drepturile digitale pentru tot ce tine de Porsche si cer o caruta de bani pentru sub licentiere )

17. #37 SP
    E ok, oricum nu-mi plac Porche-urile

18. #38 SP
    Member Ramon's Avatar
    Dar avem RUF-uri la schimb, e ok

19. #39 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pfoai cum arata jocul asta. Incredibil... must buy for me (desi am bugetul franjuri)! Revin dupa ce joc mai mult... ca momentan sunt in faza de WOW!

20. #40 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Ai jucat in sfarsit demo? O, nu mai spun ca poti modifica orice, de la rapoartele cutiei pana la presiunea anvelopelor. Iar reactia anvelopelor vs. grip este reprezentata, din nou, vizual. Poti vedea cum se deformeaza functie de suprafata.

L.E.: Nu-mi spune ca l-ai p r i m i t d e j a a a a!!!!!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast